reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Miłego dnia dziewczynki :-)
Za te które pamiętam czyli
@Biedroneczka83, @Felia kochane [emoji110][emoji110][emoji110] za owocne przeloty do bazy aby kropki zostały z Wami na całe 8 miesięcy;)[emoji173][emoji173][emoji177]
@Agniecha1508 dzwon do kliniki - mają Ci przekazać same dobre informacje !!!! :* [emoji176]
@Sol mam nadzieję że krwawienie ustalo a testy dalej będą wychodzić pozytywnie. Chyba że ten kraj Angielski da Ci możliwość skorzystania z USG wtedy byłaby pewność:*
@Ozis jeśli dziś ruszysz na bęte to życzę wyniku marzeń [emoji7][emoji173]
@lafatynka abyś ujrzała cud o który walczyłas z bijacym [emoji7][emoji173][emoji173]
Za pozostałe transferujace, betujace [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Kochane za Was wszystkie bardzo bardzo bardzo mocno trzymam kciuki ✊✊✊✊✊ niech ten dzień będzie dla Was wyjątkowy z samymi dobrymi wiadomościami❤️❤️❤️❤️❤️

Dzisiaj jadę na bogrzeb więc dopiero popołudniu wszystkiego się dowiem. Miłego dnia ❤️❤️❤️❤️

reklama
Ja swojego męża wypraszam z badania USG. Nie wyobrażam sobie aby na mnie patrzył w tym momencie. Sporo dziewczyn też tak robi. Po USG mąż wraca do gabinetu i tyle.
Mójego proszą dopiero po badaniu , czeka grzecznie na korytarzu i razem przechodzimy do pomieszczenia obok . W invimedzie czekał sobie w gabinecie a ja z lekarzem przechodziłam do pomieszczenia obok gdzie stał samolot .

Kurza twarz to jak wy to robicie że nie które chudniecie w trakcie stymulacji??? :D
Asia pracując po tyle godzin to ja się wcale nie dziwię że już schudłas te 3 kg... jak tak dalej będzie to będziesz chudla w oczach i nikt Ci nie uwierzy że masz PCO :D [emoji14] haha
Oj ale jak ja bym chciała w cyckach przybrać... marzenie ;)
Idzie tylko w boczki i brzuch
A kiedy masz kontrolę u gina w temacie swoich nieproposzonych gości w macicy?
Ja za cyce juz dziekuje, juz mi wystarczajaco ciezko z moimi 80g:/ a tu az strach co to bedzie w ciazy. Nieproszone goscie byly na jajnikach, w macicy byl jakis plyn. Dzisiaj :D

Haha dzoasia uwielbiam twoje teksty [emoji23]mojego tez na pierwszej wizycie zdziwily okolicznosci i nie wiedzial bidok czy ma w podloge patrzec czy w telefon[emoji23]
Tia, a moj to ma taka mine "ej gosciu odsun sie bo nie widze co ty tam robisz, nie wiem czy sobie za duzo nie pozwalasz" :D

Matko to ja mam jakieś szczęście do samolotów, w klinice to już cacuszko było samolot w oddzielnym pomieszczeniu za drzwiami, z toaletą, z bidetem, żeby się rozebrać kultularnie :)
W mojej poprzedniej tez tak bylo;)

Miłego dnia dziewczynki :-)
Za te które pamiętam czyli
@Biedroneczka83, @Felia kochane [emoji110][emoji110][emoji110] za owocne przeloty do bazy aby kropki zostały z Wami na całe 8 miesięcy;)[emoji173][emoji173][emoji177]
@Agniecha1508 dzwon do kliniki - mają Ci przekazać same dobre informacje !!!! :* [emoji176]
@Sol mam nadzieję że krwawienie ustalo a testy dalej będą wychodzić pozytywnie. Chyba że ten kraj Angielski da Ci możliwość skorzystania z USG wtedy byłaby pewność:*
@Ozis jeśli dziś ruszysz na bęte to życzę wyniku marzeń [emoji7][emoji173]
@lafatynka abyś ujrzała cud o który walczyłas z bijacym [emoji7][emoji173][emoji173]
Za pozostałe transferujace, betujace [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Haha myslalam ze przejelas kalendarz:D

Dziękuję Wam wszystkie kochane ale u mnie tym razem zonu wyszła porażka...
Krwawic przestałam już nic nie ma ale przed chwilka zrobiłam test i pokazal mi ciąże ale 1-2 tyg... Wczoraj to było 2-3... Beta spada niestety.
Smutno mi ale dam radę. Nie płodność nauczyła mnie tyle pokory ... Widocznie tak miało być.
Nie wiem czy będę dalej walczyć. Poczekam na męża i pogadamy i pomyślę...

Jeszcze raz bardzo bardzo Wam wszystkim i każdej z osobna dziękuję :*

Trzymam kciuki za przeloty kropków do bazy. Pozytywne i rosnące oczywiście bety, pięknie bijące serca, prenatalne bez żadnych znaków zapytania no i same szczęśliwe rozwiązania.
Sol kochanie tak mi przykro, ale moze nie odstawiaj lekow tylko zrob jutro ta bete? Jesli bedzie naprawde niziutka to wtedy odstawisz, moze niekoniecznie test ma racje.
Jesli bedzie niestety porazka to moim zdaniem trzeba tu immunologa. Czesto po pierwszej ciazy sie tak dzieje ze zajsc i utrzymac druga jest duzo gorzej. Trzymaj sie Sloneczko:*

Krwawic przestałam już nic nie ma ale przed chwilka zrobiłam test i pokazal mi ciąże ale 1-2 tyg... Wczoraj to było 2-3... Beta spada niestety.
Smutno mi ale dam radę. Nie płodność nauczyła mnie tyle pokory ... Widocznie tak miało być.

Trzymam kciuki za przeloty kropków do bazy. Pozytywne i rosnące oczywiście bety, pięknie bijące serca, prenatalne bez żadnych znaków zapytania no i same szczęśliwe rozwiązania.

Sol kochana slow brak...tak mi przykro [emoji20]przytul sie sie do kroliczka, ona na pewno cie dzis podniesie na duchu. Wypij wieczorem lampke wina i odetchnij od tego wszystkiego. Mam nadzieje, ze bedziecie dalej walczyc, teraz za wczesnie aby o tym myslec, ale moze jak odreagujesz to warto sie do Pasnika przejechac. Myslami z Toba [emoji173]️

Nie opieraj się słoneczko tylko na tych pieprzonych sikancach - gadżet pokazujący tygodnie za 10 zyla? Daj spokoj....
bierz leki i jak najszybciej do lekarza i na betę.
Nie poddawaj się!!!!

reklama
@Sol nie kieruj sie sikancem, poczekaj do bety na spokojnie i sprawdz. Przy ostatnim podejsciu mialam testy tej samej firmy i w 7 dpt jeden pokazal kreske, dwa dni pozniej brak kreski, pozniej znow kreska raz slabsza i raz mocniejsza. 3mam kciuki aby bylo dobrze :)

Do góry