reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jakie mialyscie dawki luteine po trAnsferach ?
Czy duphastan 2*1
Litinus 3*2
To nie za mało?
Czytałam że dziewczYny dostają nawet 1200 dziennie

reklama
Dziewczyny, owocnego betowania, podgladania, transferowania i przyjemnego odpoczynku dzis a nam wszystkim dalej walczacym duzo sily i wiecej pozytywnych mysli choc o to czasami bardzo ciezko :)

Transfer mam tuz przed 15, a chce sie jeszcze troche ogarnac bo jednak zoladek mi dokucza. Pewnie bede Nospe nie brala a zarla, bo mam od zoladka troche skurcze. Musze podpytac dzis doktora jeszcze o leki przy cholestazie a w moim przypadku przy genetycznie oslabionej funkcji mtabolizmu bilirubiny. Ostatnio jak z nim rozmawialam mowil ze nie powinno byc problemu, mozna podawac a powolutku czuje, ze poziom juz mi skacze, bo skora lekko swedzi.

Dziękuję Wam wszystkie kochane ale u mnie tym razem zonu wyszła porażka...
Krwawic przestałam już nic nie ma ale przed chwilka zrobiłam test i pokazal mi ciąże ale 1-2 tyg... Wczoraj to było 2-3... Beta spada niestety.
Smutno mi ale dam radę. Nie płodność nauczyła mnie tyle pokory ... Widocznie tak miało być.
Nie wiem czy będę dalej walczyć. Poczekam na męża i pogadamy i pomyślę...

Jeszcze raz bardzo bardzo Wam wszystkim i każdej z osobna dziękuję :*

Trzymam kciuki za przeloty kropków do bazy. Pozytywne i rosnące oczywiście bety, pięknie bijące serca, prenatalne bez żadnych znaków zapytania no i same szczęśliwe rozwiązania.
ja robilam ostatnio test przed wizyta chciałam miec na pamiątke.. efekt brak kreski.. testy wychodzą jak chcą .. a ta skutecznośc 97 procent śmiechu warte

reklama
Kochana a jeśli miałam blastki 5 dniowa to myślisz że mogę zrobić betę w 7 dpt? Dzisiaj znowu zrobiłam siana to jest 6 dpt adtocysty i niestety blada dupa. Tak myślę jutro iść na bete
Mizesz dzisiaj, ja chodze zawsze 6dpt. Z tym, ze jak dzisiaj nic nie wyjdzie to i tak musisz poczekac z odstawianiem lekow, przynajmniej do 10-12 dpt

Do góry