reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jakie mialyscie dawki luteine po trAnsferach ?
Czy duphastan 2*1
Litinus 3*2
To nie za mało?
Czytałam że dziewczYny dostają nawet 1200 dziennie

reklama
Dziewczyny, owocnego betowania, podgladania, transferowania i przyjemnego odpoczynku dzis a nam wszystkim dalej walczacym duzo sily i wiecej pozytywnych mysli choc o to czasami bardzo ciezko :)

Transfer mam tuz przed 15, a chce sie jeszcze troche ogarnac bo jednak zoladek mi dokucza. Pewnie bede Nospe nie brala a zarla, bo mam od zoladka troche skurcze. Musze podpytac dzis doktora jeszcze o leki przy cholestazie a w moim przypadku przy genetycznie oslabionej funkcji mtabolizmu bilirubiny. Ostatnio jak z nim rozmawialam mowil ze nie powinno byc problemu, mozna podawac a powolutku czuje, ze poziom juz mi skacze, bo skora lekko swedzi.

Dziękuję Wam wszystkie kochane ale u mnie tym razem zonu wyszła porażka...
Krwawic przestałam już nic nie ma ale przed chwilka zrobiłam test i pokazal mi ciąże ale 1-2 tyg... Wczoraj to było 2-3... Beta spada niestety.
Smutno mi ale dam radę. Nie płodność nauczyła mnie tyle pokory ... Widocznie tak miało być.
Nie wiem czy będę dalej walczyć. Poczekam na męża i pogadamy i pomyślę...

Jeszcze raz bardzo bardzo Wam wszystkim i każdej z osobna dziękuję :*

Trzymam kciuki za przeloty kropków do bazy. Pozytywne i rosnące oczywiście bety, pięknie bijące serca, prenatalne bez żadnych znaków zapytania no i same szczęśliwe rozwiązania.
ja robilam ostatnio test przed wizyta chciałam miec na pamiątke.. efekt brak kreski.. testy wychodzą jak chcą .. a ta skutecznośc 97 procent śmiechu warte

reklama
Kochana a jeśli miałam blastki 5 dniowa to myślisz że mogę zrobić betę w 7 dpt? Dzisiaj znowu zrobiłam siana to jest 6 dpt adtocysty i niestety blada dupa. Tak myślę jutro iść na bete
Mizesz dzisiaj, ja chodze zawsze 6dpt. Z tym, ze jak dzisiaj nic nie wyjdzie to i tak musisz poczekac z odstawianiem lekow, przynajmniej do 10-12 dpt

Do góry