reklama
Sol
Fanka BB :)
Brawo. Superwłaśnie wróciłam u dzidzi wszystko ok waży już 168g serduszko bije pięknie 159 zaraz spróbuję zdjęcie wrzucić dostałam tylko jedno bo się skarbuś tak ruszał, że trudno było ładne zrobić całego na połówkowych będzie więcej czasu to może lepiej zobaczymy... płci nadal nie pokazał uparciuszek
Szczescie1986
Wiecie co Zycie jest niesprawiedliwy
Ja tak walczę i nie ma ciazy ,a innym tylko dotkniesz
Właśnie dowiedziałam się,ze znajoma w ciazy i mimo spiraly która ma już 3 lata bo nie chce więcej dzieci ,a tu taka jej niespodzianka
Fakkk nie dam rady słuchać o jej gadania
Właśnie dowiedziałam się,ze znajoma w ciazy i mimo spiraly która ma już 3 lata bo nie chce więcej dzieci ,a tu taka jej niespodzianka
Sol
Moje endo bez i z lekami rośnie tak samo. 10dc zazwyczaj jest 10mm ale przy lekach jest jakieś nierownorodne często i podejrzane, lakarz mimo że nie bardzo chciał zrobić naturalnym to przyznał potem mi rację , powiedział że jest "ładniejsze".No dziwne, rzeczywiście.
Tak się zastanawiam, czy następnym razem nie podejść na naturalnym cyklu. Zdarzało mi się mieć i 10 mm, a przy dwóch criotransferach na sztucznym nigdy tak nie miałam.. Mam wrażenie, że na lekach gorzej mi przyrasta to endo.
Dostałam ovitrelle żeby wspomóc pęknięcie pekerzyka i progesteron w razie czego. Taki pół naturalny ten mój cykl był..
lafantynka
Moim zdaniem najlepszy jest Zamora. Co prawda nie leczyłam się u niego ale słyszałam i czytałam poztytywne opinie. I wizualnie wydaje się tez pozytywny. Ja zaczęłam od dr Czerkwińskiego, później zostałam oddana w ręce Lewandowskiego ( jako beznadziejny przypadek, on się zajmuje tymi trudniejszymi problemami) i tez uważam ze jest bardzo okej. Było jeszcze kilku innych lekarzy ( monitoring, konsultacja wyników, transfery) ale o nich w zasadzie nic nie moge powiedzieć. Ani polecić ani odradzić. Wspólnymi siłami udało im się i jestem w ciazy.a mogłabyś mi napisać do jakiego lekarza najlepiej się zapisać
redferrari
każdy z nas niesie jakiś ciężar bezpłodności, albo nadmiernej płodnościWiecie co Zycie jest niesprawiedliwy
Szczescie1986
Oo świetnie ujetekażdy z nas niesie jakiś ciężar bezpłodności, albo nadmiernej płodności
motylek24
No kurcze coś u nas nie gra dlatego nie możemy mieć dzieci. U zdrowych ludzi to prosty proces, trzy cykle i 60 procent zaciąży.Wiecie co Zycie jest niesprawiedliwy
Czy to sprawiedliwe? Pewnie że nie.
Agniecha1508
@Barburka - jeszcze trochu i będzie@Agniecha1508 ja tez trzymam kciuki Dzis moja 6 rocznica ślubu także za szkiełkowy sex tez trzymam kciuki przez ten 9 miesiąc który tez dzis sie dla mnie zaczął tylko o takim seksie mysle hahahaha
reklama
Podziel się: