O nie... biorąc naszą punktualność za wyznacznik, to Jaś do nowego roku będzie siedział w brzuchuSą w sumie dwa znaczące plusy, aby przyszła na świat wcześniej: bardzo chce ją już przytulić (egoistyczne) i będzie mniejsza do rodzenia (egoistyczne) więc lepiej, żeby jeszcze grzecznie siedziała, gdzie siedzi :-) oprócz tego, że MUSI jeszcze tydzień, żeby nie uznali jej za wcześniaka, to mój mąż ma dwa tygodnie urlopu od 14.09 macierzyński będzie dłuższy, gdy później wyjdzie heh, nie mam wyniku gbs itd itd więcej argumentów przemawia za późniejszym porodem heh. Chociaż śmiejemy się z mężem, że córeczka tatusia. .. Mój M wszędzie jest zawsze przed czasem, bo On tak bardzo boi i nie lubi się spóźniać, więc mówimy ze idzie w Jego ślady
reklama
Agniecha1508
Fanka BB :)
tak 2 dziennie np. gonapeptyl rano ,2 wieczoremDziewczyny proszę potwierdźcie że dobrze robię, bo mam listę leków na długi protokół. Do tej pory byłam na Gonapeptyl Daily 0,1,jutro 26go zaczynam swój właściwy cykl i za 2tyg Punkcja. Jutro przyjmuje Elonva150 i od poniedzialku27go Gonal f PEN i mam wątpliwość czy idziecie on razem z Gonapeptylem? Bo mam jeszcze 14 zastrzyków, a na liście od lekarza mam napisane Gonapeptyl codziennie, czy to znaczy że od poniedziałku do niedzieli(wizyta) mam po 2 zastrzyki dziennie? Boję się popełnić jakiś błąd, proszę doświadczone babeczki o pomoc.
Agniecha1508
Kochane dzieki za .
Dziewczynki - no więc ja już po - qurewsko boląco tym razem było - jeszcze boli - ahhhh. No więc 9 pobrano - ale ile pełnych i ile się zapłodniło - niestety nic nie wiem nikt ,nic nie powiedział więc czekamy do czwartku na transfer ( jak będzie co) - coś mnie w klinice pogryzlo - normalnie bąble na skroniach miałam , a oni mnie na to- niemożliwe więc stwierdzam , ze to może na szczęście.
leki rozpisane.
Dziewczynki lepsza luteina dopochwowo czy lutinas ? Lekarz przepisał lutinas - ale mam z poprzedniego luteine i pozwolił wykorzystać.
wrażenia z kliniki okropne - jak rzadko płaczę tak dziś wyłam w aucie jak wariatka - hormony swoje też zrobiły
Normalnie piersi mnie tak od czwartku bola, ze się dotknąć nie mogę , a jak teraz wezmę luteine plus estrofem - to mnie wybuchnąć mogą ????
Dziewczynki - no więc ja już po - qurewsko boląco tym razem było - jeszcze boli - ahhhh. No więc 9 pobrano - ale ile pełnych i ile się zapłodniło - niestety nic nie wiem nikt ,nic nie powiedział więc czekamy do czwartku na transfer ( jak będzie co) - coś mnie w klinice pogryzlo - normalnie bąble na skroniach miałam , a oni mnie na to- niemożliwe więc stwierdzam , ze to może na szczęście.
leki rozpisane.
Dziewczynki lepsza luteina dopochwowo czy lutinas ? Lekarz przepisał lutinas - ale mam z poprzedniego luteine i pozwolił wykorzystać.
wrażenia z kliniki okropne - jak rzadko płaczę tak dziś wyłam w aucie jak wariatka - hormony swoje też zrobiły
Normalnie piersi mnie tak od czwartku bola, ze się dotknąć nie mogę , a jak teraz wezmę luteine plus estrofem - to mnie wybuchnąć mogą ????
Ostatnia edycja:
RedHotChiliPepper28
O nie... biorąc naszą punktualność za wyznacznik, to Jaś do nowego roku będzie siedział w brzuchu
Haha to jesteś jak Nasza znajoma, mieszka cztery piętra niżej, a zawsze się spóźni ostatnio na baby shower wszyscy byli na czas, koleżanki z innych miast, dzielnic itd, a ona pół godz po czasie heh jak gdzieś wychodzimy to jeszcze nigdy nie dotarła na umówiona porę
annemarie
Musisz wyprobowac, z doswiaczenia 3 letniego i tego co dziewczyny pisaly po luteinie mialy przeboje( zaczerwienienie, swedzenie, szczypanie itp) przezucaly sie na Lutinusa.wiadomo , cenowo , dzien do nocy ale zazwyczaj sie wszystko po tym uspakajalo.Wyprobuj Luteina jest o wiele tansza.Trzymam kciuki za jajeczkaKochane dzieki za .
leki rozpisane.
dżoasia
No to kciuki zeby wszystkie byly na maxa piekne i dojrzale!! Kiedy bedziesz miec jakies info? Ja mialam raz luteine i w sumie nic mi sie po niej nie dzialo, ale bardzo czesto dziewczyny narzekaja na ppdraznienia wiec kontroluj to i jak cos bedzie nie tak to alarmuj. Bierz przeciwbolowe zeby do czwartku byc jak nowaKochane dzieki za .
leki rozpisane.
Agniecha1508
no mnie w poprzednim po luteinie, też nic nie bylo- zobaczymyMusisz wyprobowac, z doswiaczenia 3 letniego i tego co dziewczyny pisaly po luteinie mialy przeboje( zaczerwienienie, swedzenie, szczypanie itp) przezucaly sie na Lutinusa.wiadomo , cenowo , dzien do nocy ale zazwyczaj sie wszystko po tym uspakajalo.Wyprobuj Luteina jest o wiele tansza.Trzymam kciuki za jajeczka
Motylku, jeśli chcesz, to mogę Ci przesłać ok. 30 strzykawek od menopuru. Sporo mi tego zostało. Jak coś, to dawaj znać na priv.Dziewczyny zdobyłam te insulinówki ale one są mniejsze i nie mieści mi się cały prolutex. Pisałyście cos o przelewaniu, jak to robiłyście. Już zamówiłam sobie igły 0.3 ale przyjdą w poniedziałek.
Pół godziny to nie tak źle My to tak do 2h poślizg zawsze mamy Niedawno do mojej mamy przyjechaliśmy 5 minut przed czasem to mało nie kopyrtła z wrażeniaHaha to jesteś jak Nasza znajoma, mieszka cztery piętra niżej, a zawsze się spóźni ostatnio na baby shower wszyscy byli na czas, koleżanki z innych miast, dzielnic itd, a ona pół godz po czasie heh jak gdzieś wychodzimy to jeszcze nigdy nie dotarła na umówiona porę
reklama
Agniecha1508
no mnie po luteinie, też nic nie było poprzednio - wykorzystam zapasy. Jak zadzwonią to znaczy, ze lipa - jak nie zadzwonią to transfer we czwartek - dziwną mają politykę , a ty kobito zejdz na zawał . no trza źreć przeciwbólowe i odnawiać sięNo to kciuki zeby wszystkie byly na maxa piekne i dojrzale!! Kiedy bedziesz miec jakies info? Ja mialam raz luteine i w sumie nic mi sie po niej nie dzialo, ale bardzo czesto dziewczyny narzekaja na ppdraznienia wiec kontroluj to i jak cos bedzie nie tak to alarmuj. Bierz przeciwbolowe zeby do czwartku byc jak nowa
Podziel się: