reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Są w sumie dwa znaczące plusy, aby przyszła na świat wcześniej: bardzo chce ją już przytulić (egoistyczne) i będzie mniejsza do rodzenia (egoistyczne) :p więc lepiej, żeby jeszcze grzecznie siedziała, gdzie siedzi :-) oprócz tego, że MUSI jeszcze tydzień, żeby nie uznali jej za wcześniaka, to mój mąż ma dwa tygodnie urlopu od 14.09 :-D macierzyński będzie dłuższy, gdy później wyjdzie heh, nie mam wyniku gbs :-D itd itd :p więcej argumentów przemawia za późniejszym porodem heh. Chociaż śmiejemy się z mężem, że córeczka tatusia. .. Mój M wszędzie jest zawsze przed czasem, bo On tak bardzo boi i nie lubi się spóźniać, więc mówimy ze idzie w Jego ślady :-D
O nie... biorąc naszą punktualność za wyznacznik, to Jaś do nowego roku będzie siedział w brzuchu:oops::rofl2:

reklama
Dziewczyny proszę potwierdźcie że dobrze robię, bo mam listę leków na długi protokół. Do tej pory byłam na Gonapeptyl Daily 0,1,jutro 26go zaczynam swój właściwy cykl i za 2tyg Punkcja. Jutro przyjmuje Elonva150 i od poniedzialku27go Gonal f PEN i mam wątpliwość czy idziecie on razem z Gonapeptylem? Bo mam jeszcze 14 zastrzyków, a na liście od lekarza mam napisane Gonapeptyl codziennie, czy to znaczy że od poniedziałku do niedzieli(wizyta) mam po 2 zastrzyki dziennie? Boję się popełnić jakiś błąd, proszę doświadczone babeczki o pomoc.
tak 2 dziennie np. gonapeptyl rano ,2 wieczorem

Kochane dzieki za ✊.
Dziewczynki - no więc ja już po - qurewsko boląco tym razem było - jeszcze boli - ahhhh. No więc 9 pobrano - ale ile pełnych i ile się zapłodniło - niestety nic nie wiem :unsure: nikt ,nic nie powiedział :realmad: więc czekamy do czwartku na transfer ( jak będzie co) - coś mnie w klinice pogryzlo - normalnie bąble na skroniach miałam , a oni mnie na to- niemożliwe :baffled: więc stwierdzam , ze to może na szczęście.
leki rozpisane.
Dziewczynki lepsza luteina dopochwowo czy lutinas ? Lekarz przepisał lutinas - ale mam z poprzedniego luteine i pozwolił wykorzystać.
wrażenia z kliniki okropne :realmad: - jak rzadko płaczę tak dziś wyłam w aucie jak wariatka - hormony swoje też zrobiły :growl:
Normalnie piersi mnie tak od czwartku bola, ze się dotknąć nie mogę , a jak teraz wezmę luteine plus estrofem - to mnie wybuchnąć mogą ????

Ostatnia edycja:
O nie... biorąc naszą punktualność za wyznacznik, to Jaś do nowego roku będzie siedział w brzuchu:oops::rofl2:

Haha :p to jesteś jak Nasza znajoma, mieszka cztery piętra niżej, a zawsze się spóźni :p ostatnio na baby shower wszyscy byli na czas, koleżanki z innych miast, dzielnic itd, a ona pół godz po czasie heh :-D jak gdzieś wychodzimy to jeszcze nigdy nie dotarła na umówiona porę :p

Kochane dzieki za ✊.
Dziewczynki - no więc ja już po - qurewsko boląco tym razem było - jeszcze boli - ahhhh. No więc 9 pobrano - ale ile pełnych i ile się zapłodniło - niestety nic nie wiem :unsure: nikt ,nic nie powiedział :realmad: więc czekamy do czwartku na transfer ( jak będzie co) - coś mnie w klinice pogryzlo - normalnie bąble na skroniach miałam , a oni mnie na to- niemożliwe :baffled: więc stwierdzam , ze to może na szczęście.
leki rozpisane.
Dziewczynki lepsza luteina dopochwowo czy lutinas ? Lekarz przepisał lutinas - ale mam z poprzedniego luteine i pozwolił wykorzystać.
wrażenia z kliniki okropne :realmad: - jak rzadko płaczę tak dziś wyłam w aucie jak wariatka - hormony swoje też zrobiły :growl:
Normalnie piersi mnie tak od czwartku bola, ze się dotknąć nie mogę , a jak teraz wezmę luteine plus estrofem - to mnie wybuchnąć mogą ????
Musisz wyprobowac, z doswiaczenia 3 letniego i tego co dziewczyny pisaly po luteinie mialy przeboje( zaczerwienienie, swedzenie, szczypanie itp) przezucaly sie na Lutinusa.wiadomo , cenowo , dzien do nocy ale zazwyczaj sie wszystko po tym uspakajalo.Wyprobuj Luteina jest o wiele tansza.Trzymam kciuki za jajeczka❤️❤️❤️

Kochane dzieki za ✊.
leki rozpisane.
No to kciuki zeby wszystkie byly na maxa piekne i dojrzale!! Kiedy bedziesz miec jakies info? Ja mialam raz luteine i w sumie nic mi sie po niej nie dzialo, ale bardzo czesto dziewczyny narzekaja na ppdraznienia wiec kontroluj to i jak cos bedzie nie tak to alarmuj. Bierz przeciwbolowe zeby do czwartku byc jak nowa :)

Musisz wyprobowac, z doswiaczenia 3 letniego i tego co dziewczyny pisaly po luteinie mialy przeboje( zaczerwienienie, swedzenie, szczypanie itp) przezucaly sie na Lutinusa.wiadomo , cenowo , dzien do nocy ale zazwyczaj sie wszystko po tym uspakajalo.Wyprobuj Luteina jest o wiele tansza.Trzymam kciuki za jajeczka❤️❤️❤️
no mnie w poprzednim po luteinie, też nic nie bylo- zobaczymy

Dziewczyny zdobyłam te insulinówki ale one są mniejsze i nie mieści mi się cały prolutex. Pisałyście cos o przelewaniu, jak to robiłyście. Już zamówiłam sobie igły 0.3 ale przyjdą w poniedziałek.
Motylku, jeśli chcesz, to mogę Ci przesłać ok. 30 strzykawek od menopuru. Sporo mi tego zostało. Jak coś, to dawaj znać na priv.

Haha :p to jesteś jak Nasza znajoma, mieszka cztery piętra niżej, a zawsze się spóźni :p ostatnio na baby shower wszyscy byli na czas, koleżanki z innych miast, dzielnic itd, a ona pół godz po czasie heh :-D jak gdzieś wychodzimy to jeszcze nigdy nie dotarła na umówiona porę :p
Pół godziny to nie tak źle:) My to tak do 2h poślizg zawsze mamy:p Niedawno do mojej mamy przyjechaliśmy 5 minut przed czasem to mało nie kopyrtła z wrażenia:D

reklama
No to kciuki zeby wszystkie byly na maxa piekne i dojrzale!! Kiedy bedziesz miec jakies info? Ja mialam raz luteine i w sumie nic mi sie po niej nie dzialo, ale bardzo czesto dziewczyny narzekaja na ppdraznienia wiec kontroluj to i jak cos bedzie nie tak to alarmuj. Bierz przeciwbolowe zeby do czwartku byc jak nowa :)
no mnie po luteinie, też nic nie było poprzednio - wykorzystam zapasy. Jak zadzwonią to znaczy, ze lipa - jak nie zadzwonią to transfer we czwartek - dziwną mają politykę :szok:, a ty kobito zejdz na zawał :realmad:. no trza źreć przeciwbólowe i odnawiać się:p

Do góry