A Ty jak się czujesz? Jakieś objawy zbliżającego się dnia zero? :-)
Od tygodnia ciągle bym spała trochę częściej mnie delikatne skurcze łapią a tak to nic. Brzuch wysoko, rozwarcia 0. Nawet mi pępek nie wyszedł za to stresik coraz większy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Ty jak się czujesz? Jakieś objawy zbliżającego się dnia zero? :-)
Jeśli chodzi o sztuczny cykl, aby były mniejsze szansę to nie słyszałam, ja też będę podchodzić na takim. Testów sikany h nie rób, bo mi jak beta ruszyła to nie wychodziły. Mi lekarz powiedział abym zrobiła betę w 6 dpt, co tam mi ruszyło, ale lekarz mówił że to wcześnie i może jeszcze beta nie drgnac. Poczekaj chwilę. Wiem że to trudne ale teraz przy drugim podejściu inaczej podejdę do tego wszystkiego. Trochę mniej emocji., o ile się da. Mi przy becie 131 też piersi nie bolały. Myślę że reakcje są indywidualną sprawą i najważniejsze, abyś się teraz nie stresowala. Trzymam kciukiDziewczyny jeśli ja miałam kriotransferze na sztucznym cyklu to znaczy że mam mniejsze szansę? powiedzcie mi czy mogę zrobić betę w 7 dpt albo test ciążowy i czy to źle że w 4 dpt w ogóle mnie piersi nie bolą tylko bóle brzucha... Oszaleje chyba idę się poopiekowac dzieciakami brata pogoda pod psem
Ja po prostu nie potrafię zrozumieć po co ona mi to w ogóle powiedziała...Olka, sorry że pastwimy się tu tak nad Twoją siostrą, ale wiesz co byś jej mogła odpowiedzieć z kamiennym spokojem? Że Twoim zdaniem wróżka się pomyliła i to na pewno chodziło o nią... ciekawe, czy by nie zabolało.
CudownyOto mój Skarbuś
Boskie!!! Piękny widok!Oto mój Skarbuś
Super gratulacjeOto mój Skarbuś
Od tygodnia ciągle bym spała trochę częściej mnie delikatne skurcze łapią a tak to nic. Brzuch wysoko, rozwarcia 0. Nawet mi pępek nie wyszedł za to stresik coraz większy