reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny jeśli ja miałam kriotransferze na sztucznym cyklu to znaczy że mam mniejsze szansę? :( powiedzcie mi czy mogę zrobić betę w 7 dpt albo test ciążowy i czy to źle że w 4 dpt w ogóle mnie piersi nie bolą tylko bóle brzucha... Oszaleje chyba :) idę się poopiekowac dzieciakami brata pogoda pod psem
Jeśli chodzi o sztuczny cykl, aby były mniejsze szansę to nie słyszałam, ja też będę podchodzić na takim. Testów sikany h nie rób, bo mi jak beta ruszyła to nie wychodziły. Mi lekarz powiedział abym zrobiła betę w 6 dpt, co tam mi ruszyło, ale lekarz mówił że to wcześnie i może jeszcze beta nie drgnac. Poczekaj chwilę. Wiem że to trudne ale teraz przy drugim podejściu inaczej podejdę do tego wszystkiego. Trochę mniej emocji., o ile się da. Mi przy becie 131 też piersi nie bolały. Myślę że reakcje są indywidualną sprawą i najważniejsze, abyś się teraz nie stresowala. Trzymam kciuki

właśnie wróciłam u dzidzi wszystko ok waży już 168g serduszko bije pięknie 159 zaraz spróbuję zdjęcie wrzucić dostałam tylko jedno bo się skarbuś tak ruszał, że trudno było ładne zrobić całego na połówkowych będzie więcej czasu to może lepiej zobaczymy... płci nadal nie pokazał uparciuszek

Olka, sorry że pastwimy się tu tak nad Twoją siostrą, ale wiesz co byś jej mogła odpowiedzieć z kamiennym spokojem? Że Twoim zdaniem wróżka się pomyliła i to na pewno chodziło o nią... ciekawe, czy by nie zabolało.
Ja po prostu nie potrafię zrozumieć po co ona mi to w ogóle powiedziała...
Mogla to zachować dla siebie tym bardziej że doskonale wie że ja jej wierzę w takie coś...
A mimo wszystko dalam się wciągnąć na tyle że mi to miesza w głowie...

Oto mój Skarbuś

Załączniki

• IMG_20180825_133745.jpg
    IMG_20180825_133745.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 129
reklama
Od tygodnia ciągle bym spała:) trochę częściej mnie delikatne skurcze łapią a tak to nic. Brzuch wysoko, rozwarcia 0. Nawet mi pępek nie wyszedł:) za to stresik coraz większy:p

Mój pępuszek też bez zmian, dalej mam piękną dziurkę :p ale nie wszystkim się taki robi. Mnie się już brzuch obniżył, ale leżę, wytrwale leżę i staram się odpoczywać jak mi nakazano heh.

Do góry