reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@ilmenau dziękuję,że pytasz :* W sumie dalej się sprawa ciągnie,bo coś tam w macicy widział i albo się złuszczy samo albo będzie trzeba czyścić. Za tydzień znów beta + USG. Powiedział,że mogłabym w przyszłym cyklu już podchodzić,ale jak mu powiedziałam o tym polipie moim,to stwierdził,że rzeczywiście lepiej histero zrobić w następnym cyklu,ale będziemy za tydzień decydować.

reklama
W sobotę crio Transfer 18.08
Progesteron w dniu crio 36
Poniedziałek 3dpt 28.02
Dzisiaj 6dpt 13.02
Beta 0.9
Chyba znowu porażka jejku to już 5 transfer

Dziewczyny mam wyniki! Trzęsę się jak galareta! Ja to wogole jestem człowiek co wszystko mocno przeżywa.
1 weryfikacja 9077
2 weryfikacja 16813
Progesteron chyba troszkę niski bo tylko 41( troche się tym martwię)
Co myślicie o przyroście? Bo ja do końca nie wiem jak to liczyć. Wizyta w poniedziałek.
Cudowne wyniki [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Gratuluje!!!

Kochane miałam dziś pierwszą betę po crio transferze, przy pobieraniu krwi jak położna zapytała jak się czuje to zaczęłam ryczeć, fontanna łez nie do zatrzymania, jeszcze przez jakieś 30minut tak mi te łzy leciały pod gabinetem jak czekaliśmy na wyniki badań - czlowiek jest rozwalony emocjonalnie. A na wizycie dobra wiadomość beta 60,87 po transferze piątkowym ):):):) Nie mogę uwierzyć. Progesteron mam podobno za mały bo 21, a estradiol 2686 i teraz to sporo dawki leków dostałam.
Super nie tylko rośnie, życzę Ci tego.

@ilmenau dziękuję,że pytasz :* W sumie dalej się sprawa ciągnie,bo coś tam w macicy widział i albo się złuszczy samo albo będzie trzeba czyścić. Za tydzień znów beta + USG. Powiedział,że mogłabym w przyszłym cyklu już podchodzić,ale jak mu powiedziałam o tym polipie moim,to stwierdził,że rzeczywiście lepiej histero zrobić w następnym cyklu,ale będziemy za tydzień decydować.

Trzymam kciuki, zeby samo sie ładnie oczyscilo!!! :-* i masz racje, lepiej najpierw zrobic porządek z tym polipem.
Pojedziecie na urlop, zeby chociaz ten tydzień wykorzystać?

Zobacz załącznik 891352kochane jest dobrze, widzialam kropeczke i bijace serducho! [emoji173]️
Kochane miałam dziś pierwszą betę po crio transferze, przy pobieraniu krwi jak położna zapytała jak się czuje to zaczęłam ryczeć, fontanna łez nie do zatrzymania, jeszcze przez jakieś 30minut tak mi te łzy leciały pod gabinetem jak czekaliśmy na wyniki badań - czlowiek jest rozwalony emocjonalnie. A na wizycie dobra wiadomość beta 60,87 po transferze piątkowym ):):):) Nie mogę uwierzyć. Progesteron mam podobno za mały bo 21, a estradiol 2686 i teraz to sporo dawki leków dostałam.
Dziewczynki gratulacje!!!
@Mieciu85 wspaniały widok, zdrówka dla Was obojga, rosnijcie i rosnijcie [emoji7]
@NataliaNNN piękna beta, trzymamy teraz kciuki za przyrost [emoji8]

W sobotę crio Transfer 18.08
Progesteron w dniu crio 36
Poniedziałek 3dpt 28.02
Dzisiaj 6dpt 13.02
Beta 0.9
Chyba znowu porażka jejku to już 5 transfer
Kurcze sporo już tych transferów. Jakie zarodki, starsze czy młodsze. Lekarz co mówi?
Przy blastce w 6 dniu powinno coś być, choć znam historię że dopiero w 9 coś wyszło.

reklama
A jakie dawki teraz masz leków? Ja mam teraz Lutinus 3x2, Duphaston 3x2, Estrofem 2x1, Kleksan 1x1, Prolutex 2x1 Szaleństwo :)
O matko. To ja po zmianach mam 1 raz prolutex, 3 razy dziennie Duphaston. Może pójdę powtórzę ten progesteron. Proponowałam lekarzowi że Lutinus jeden zostawię na noc to powiedział że nie ma takiej potrzeby.

Do góry