reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziekuje bardzo kochane za odpowiedzi odnosnie rozowego sluzu po usg, mam nadzieje, ze to to bo teraz jest ok. Dostalam wynik progesteronu 13.91 niewiele, ale prawie 3 razy wiecej niz ostatnio, skonsultuje z klinika w poniedzialek ale chyba malo mi po prostu tego dopochwowego we krwi wychodzi. Trzymam sur tej wersji bo przeciez tyle biore tego progesteronu.

reklama
Kochana ja też do niego chodziłam na każdą wizytę bardzo zadowolona. Na początku wydawał mi się taki niedostępny a później prawie skałami że śmiechu jak chciał ze mną przeprowadzać wywiad na tym swoim dyktafonie :) jeszcze raz baaaardzo wielkie gratulacje podniosła mnie na duchu, ja to chyba zwariuje od tego czekania i huśtawki nastrojów raz mi się wydaje że ok zaraz potem ze mało możliwe żeby tak za pierwszym razem się udało. Dzisiaj mam zamiar aktywnie spędzić czas mam wolne od pracy zamierzam poszaleć na mieście jakieś zakupy kino - sama w kinie hehehehe no cóż trzeba i tak mąż pracuje znajomi też muszę coś porobić pozdrawiam
Trzymam kciuki cały czas, żeby się udało za pierwszym razem :)
A kino samemu i zakupy to super opcja. Tylko nie kupuj spodni bo będziesz w bardzo rozciagliwych getrach zaraz biegać.
Powodzenia!
A co do doktora to rysowal ci obrazki? Mnie na początku ciągle a rysuje jak 8 latek! :)

@Niezapominajka2018 tak trzymac :) Nie ma sensu staś w miejscu :)

@Sol no i pięknie!! Weszłam rano na sekundke dosłownie bo byłam ciekawa Twojego wyniku! I od razu się lepiej piąteczek przeżywało :D

@Justin87 śliczny avatarek :)
Sylvia co u Ciebie? Jak maleństwo? :)

Zobacz załącznik 891352kochane jest dobrze, widzialam kropeczke i bijace serducho! [emoji173]️
Piękny Kropuś!!! Juz nawet pajacyk taki śliczny :)

Kochane miałam dziś pierwszą betę po crio transferze, przy pobieraniu krwi jak położna zapytała jak się czuje to zaczęłam ryczeć, fontanna łez nie do zatrzymania, jeszcze przez jakieś 30minut tak mi te łzy leciały pod gabinetem jak czekaliśmy na wyniki badań - czlowiek jest rozwalony emocjonalnie. A na wizycie dobra wiadomość beta 60,87 po transferze piątkowym ):):):) Nie mogę uwierzyć. Progesteron mam podobno za mały bo 21, a estradiol 2686 i teraz to sporo dawki leków dostałam.
Gratulacje!!! Progesteron ładny, skoro lekarz uważa, że niski to można odciągnąć, ale nie ma powodów do obaw :)

Dziewczyny, wsumie to juz kiedys pytalam o to, czy jest wsrod was ktos kto zna sie na prawie pracy i kojarze, ze ktoras z was odpowiedziala, ze chyba jest kadrowa czy cos w tym stylu...ale nie chcialam wtedy tylka zaprzatac, bo myslalam, ze sytuacja sie rozwiazala. Niestety, nie rozwiazala sie, chcialabym zatem powrocic do tematu. Czy ktoras z was moglaby wytlumaczyc mi kilka rzeczy z prawa pracy? Priv w razie czego :)
@Margit2018
Ojej, musi podrosnąć do 12 -14?? Mi zawsze słabo Endo przyrasta i chyba przy 7-8 robili mi transfer... Może w tym problem, że się nie udało?
Jak endo słabo rosło to pewnie rzez brakujące kiry (nie pamiętam już ale chyba to tobie ich kilka brakuje?) - na to accofil najlepiej domacicznie i będzie dobrze :)

No ba! Ja sie chetnie zalape na jakies krakowskie spotkanie, aby zaczerpnac pozytywnej energii haha.
Ale fakt, ja tez czesto siedzac w klinice myslalam, czy ten ktos obok mnie moze razem z nami na forum jest. Choc chyba w moim przypadku to raczej malutki procent bylby, bo wiekszosc z was w innych klinikach sie leczy.
Czasem tak dopatruje sie, wytrzeszczam oczka, ale nikogo nie kojarze :)
Przewinęło się tu kilka dziewczyn z macierzyństwa ;)

Dziewczyny mam wyniki! Trzęsę się jak galareta! Ja to wogole jestem człowiek co wszystko mocno przeżywa.
1 weryfikacja 9077
2 weryfikacja 16813
Progesteron chyba troszkę niski bo tylko 41( troche się tym martwię)
Co myślicie o przyroście? Bo ja do końca nie wiem jak to liczyć. Wizyta w poniedziałek.
Woop woop

Dziękuję za kciuki! :) Jedziemy, czekałam na wizytę żeby podjąć decyzję. Dzisiaj wieczorem wyjeżdżamy w Bieszczady na obóz konny. Ze względu na ciążę miałam z boku patrzeć jak reszta jeździ,ale że sytuacja wygląda jak wygląda,to też sobie pojeżdżę.

To ci zycze udanego wypoczynku! Wrocisz ze świeżą głową oraz pełna energii do dalszej walki!

reklama
Dziewczyny, wsumie to juz kiedys pytalam o to, czy jest wsrod was ktos kto zna sie na prawie pracy i kojarze, ze ktoras z was odpowiedziala, ze chyba jest kadrowa czy cos w tym stylu...ale nie chcialam wtedy tylka zaprzatac, bo myslalam, ze sytuacja sie rozwiazala. Niestety, nie rozwiazala sie, chcialabym zatem powrocic do tematu. Czy ktoras z was moglaby wytlumaczyc mi kilka rzeczy z prawa pracy? Priv w razie czego :)
A moze jeśli Cie to nie krępuje to na forum, bo każdej z nas takie informacje mogą się przydać

Do góry