Przykro mi [emoji20]W sobotę crio Transfer 18.08
Progesteron w dniu crio 36
Poniedziałek 3dpt 28.02
Dzisiaj 6dpt 13.02
Beta 0.9
Chyba znowu porażka jejku to już 5 transfer
reklama
Sol
Fanka BB :)
Piękne!!! Piękna!!! Piękny!!!Zobacz załącznik 891352kochane jest dobrze, widzialam kropeczke i bijace serducho! [emoji173]️
Teraz to już tak oficjalnie. WIELKIE GRATULACJE! Niech Bobo zdrowo rośnie.
Sol
Idę we wtorek xSol , zdzialalas cos z Beta?[emoji173]️
Sol
Jeju ale dziś super dzień. Gratulacje kochana. Niech dzidzia rośnie!Kochane miałam dziś pierwszą betę po crio transferze, przy pobieraniu krwi jak położna zapytała jak się czuje to zaczęłam ryczeć, fontanna łez nie do zatrzymania, jeszcze przez jakieś 30minut tak mi te łzy leciały pod gabinetem jak czekaliśmy na wyniki badań - czlowiek jest rozwalony emocjonalnie. A na wizycie dobra wiadomość beta 60,87 po transferze piątkowym ) Nie mogę uwierzyć. Progesteron mam podobno za mały bo 21, a estradiol 2686 i teraz to sporo dawki leków dostałam.
A emocje są na prawdę skrajne. Ja już 3 noc dobrze nie śpię...
Sol
kiedy powtarzasz betę?W sobotę crio Transfer 18.08
Progesteron w dniu crio 36
Poniedziałek 3dpt 28.02
Dzisiaj 6dpt 13.02
Beta 0.9
Chyba znowu porażka jejku to już 5 transfer
kochanka328
udanego wypoczynkuDziękuję za kciuki! Jedziemy, czekałam na wizytę żeby podjąć decyzję. Dzisiaj wieczorem wyjeżdżamy w Bieszczady na obóz konny. Ze względu na ciążę miałam z boku patrzeć jak reszta jeździ,ale że sytuacja wygląda jak wygląda,to też sobie pojeżdżę.
dżoasia
bo beta ładnie rośnieJeju ale dziś super dzień. Gratulacje kochana. Niech dzidzia rośnie!
A emocje są na prawdę skrajne. Ja już 3 noc dobrze nie śpię...
ja już strasznie tęsknie za nocnym czytaniem książek To był pierwszy objaw pozytywnej bety u mnie - o 3-4 nad razem oczy jak pińć złote i spanie było dopiero jak trzeba było wstać
Hehehehe nooooo i strasznie szybko dyktuje a potem mi każe powtarzać najlepsze są te wykresy. Chciałam się zapytać czy mogę już zrobić betę albo skaczą w wtorek to będzie 7 dpt blastocysty. Dalej mam lekkie bóle i sobie nawjrecalam że może to CP... I dlaczego mnie te piersi nie bolaTrzymam kciuki cały czas, żeby się udało za pierwszym razem
A kino samemu i zakupy to super opcja. Tylko nie kupuj spodni bo będziesz w bardzo rozciagliwych getrach zaraz biegać.
Powodzenia!
A co do doktora to rysowal ci obrazki? Mnie na początku ciągle a rysuje jak 8 latek!
Sol
Haha. Ty to zawsze masz super pozytywne wyjaśnienie do wszystkiego. Jesteś the best!bo beta ładnie rośnie
ja już strasznie tęsknie za nocnym czytaniem książek [emoji14] To był pierwszy objaw pozytywnej bety u mnie - o 3-4 nad razem oczy jak pińć złote i spanie było dopiero jak trzeba było wstać
reklama
Sol
Betę zrób jak chcesz, już coś powinno być widac.. a sikacza to tak bezpieczniej od 8dpt po blastce, chociaż nie którym i w 5dpt coś wychodziło...Hehehehe nooooo i strasznie szybko dyktuje a potem mi każe powtarzać najlepsze są te wykresy. Chciałam się zapytać czy mogę już zrobić betę albo skaczą w wtorek to będzie 7 dpt blastocysty. Dalej mam lekkie bóle i sobie nawjrecalam że może to CP... I dlaczego mnie te piersi nie bola
Podziel się: