reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane miałam dziś pierwszą betę po crio transferze, przy pobieraniu krwi jak położna zapytała jak się czuje to zaczęłam ryczeć, fontanna łez nie do zatrzymania, jeszcze przez jakieś 30minut tak mi te łzy leciały pod gabinetem jak czekaliśmy na wyniki badań - czlowiek jest rozwalony emocjonalnie. A na wizycie dobra wiadomość beta 60,87 po transferze piątkowym ):):):) Nie mogę uwierzyć. Progesteron mam podobno za mały bo 21, a estradiol 2686 i teraz to sporo dawki leków dostałam.
Jeju ale dziś super dzień. Gratulacje kochana. Niech dzidzia rośnie!
A emocje są na prawdę skrajne. Ja już 3 noc dobrze nie śpię...

Jeju ale dziś super dzień. Gratulacje kochana. Niech dzidzia rośnie!
A emocje są na prawdę skrajne. Ja już 3 noc dobrze nie śpię...
bo beta ładnie rośnie :)
ja już strasznie tęsknie za nocnym czytaniem książek :p To był pierwszy objaw pozytywnej bety u mnie - o 3-4 nad razem oczy jak pińć złote i spanie było dopiero jak trzeba było wstać ;)

Trzymam kciuki cały czas, żeby się udało za pierwszym razem :)
A kino samemu i zakupy to super opcja. Tylko nie kupuj spodni bo będziesz w bardzo rozciagliwych getrach zaraz biegać.
Powodzenia!
A co do doktora to rysowal ci obrazki? Mnie na początku ciągle a rysuje jak 8 latek! :)
Hehehehe nooooo i strasznie szybko dyktuje a potem mi każe powtarzać :) najlepsze są te wykresy. Chciałam się zapytać czy mogę już zrobić betę albo skaczą w wtorek to będzie 7 dpt blastocysty. Dalej mam lekkie bóle i sobie nawjrecalam że może to CP... I dlaczego mnie te piersi nie bola

bo beta ładnie rośnie :)
ja już strasznie tęsknie za nocnym czytaniem książek [emoji14] To był pierwszy objaw pozytywnej bety u mnie - o 3-4 nad razem oczy jak pińć złote i spanie było dopiero jak trzeba było wstać ;)
Haha. Ty to zawsze masz super pozytywne wyjaśnienie do wszystkiego. Jesteś the best!

reklama
Hehehehe nooooo i strasznie szybko dyktuje a potem mi każe powtarzać :) najlepsze są te wykresy. Chciałam się zapytać czy mogę już zrobić betę albo skaczą w wtorek to będzie 7 dpt blastocysty. Dalej mam lekkie bóle i sobie nawjrecalam że może to CP... I dlaczego mnie te piersi nie bola
Betę zrób jak chcesz, już coś powinno być widac.. a sikacza to tak bezpieczniej od 8dpt po blastce, chociaż nie którym i w 5dpt coś wychodziło...

Do góry