reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochane miałam dziś pierwszą betę po crio transferze, przy pobieraniu krwi jak położna zapytała jak się czuje to zaczęłam ryczeć, fontanna łez nie do zatrzymania, jeszcze przez jakieś 30minut tak mi te łzy leciały pod gabinetem jak czekaliśmy na wyniki badań - czlowiek jest rozwalony emocjonalnie. A na wizycie dobra wiadomość beta 60,87 po transferze piątkowym ):):):) Nie mogę uwierzyć. Progesteron mam podobno za mały bo 21, a estradiol 2686 i teraz to sporo dawki leków dostałam.
No i pięknie:)
Dlaczego progesteron za mały? Ja dokładnie w tym dniu miałam 23 i lekarz nie mówił że mały. Wg norm całkiem dobry. To ile powinien wynosić?

reklama
Bo sie udalo i skonczylo na 8 tyg poronieniem:(
O matko co ty gadasz :( nie było mnie na forum dość długo,a jak jestem to nie dam rady nadrobić tych tysiące postów .. przykro mi kochana ,a już dałaś mi promyk nadziei ,ze się udało to i ja może tez mam szanse
Fakkk wiem ,ze każdy inny ,ale dlaczego dla niektórych ta droga jest tak długa
Jaki teraz masz plan?

Kochane miałam dziś pierwszą betę po crio transferze, przy pobieraniu krwi jak położna zapytała jak się czuje to zaczęłam ryczeć, fontanna łez nie do zatrzymania, jeszcze przez jakieś 30minut tak mi te łzy leciały pod gabinetem jak czekaliśmy na wyniki badań - czlowiek jest rozwalony emocjonalnie. A na wizycie dobra wiadomość beta 60,87 po transferze piątkowym ):):):) Nie mogę uwierzyć. Progesteron mam podobno za mały bo 21, a estradiol 2686 i teraz to sporo dawki leków dostałam.

Superancko! :) czekamy na piekny przyrost [emoji173]️

No i pięknie:)
Dlaczego progesteron za mały? Ja dokładnie w tym dniu miałam 23 i lekarz nie mówił że mały. Wg norm całkiem dobry. To ile powinien wynosić?

To widze, ze ja dalej wygrywam z moim progesteronem na poziomie 5 ;) czekam na wynik z dzis ale sie juz tum nie przejmuje bo chyba mi te syntetuki i dopochwowe we krwi nie wychodza.

Mieciu Wasze zdrowie! Niech maluch zdrowo rośnie! ❤️❤️❤️❤️

Załączniki

• 45618048-5745-4F4D-86B0-B01D47541C45.jpeg
    45618048-5745-4F4D-86B0-B01D47541C45.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 81
Kochane macie czasami po usg dopochowym lekkie plamienia? ja po dzisiejszym usg bylam w toalecie i troche sluzu zabarwionego na rozowo. Ja mam stara nadzerke to chyba z tego moze byc prawda? Bo pamietam po transferze mi lekarka mowila ze moze byc plamienie po bo mogla przy trabsferze naruszyc nadzerke to moze teraz to samo? Do tego takie ukrwione to wszystko tam. Co myslicie?

reklama
No raczej, jesli endometrium ma 7 mm to musi jeszcze do tych okolo 12-14 podrosnac, w piatek ci podlaczy progesteron i moze na wtorek transfer, w sumie idziemy podobnie, ja ma 30 kontrole i wyznaczanie terminu transferu:)
Ojej, musi podrosnąć do 12 -14?? Mi zawsze słabo Endo przyrasta i chyba przy 7-8 robili mi transfer... Może w tym problem, że się nie udało?

Do góry