Oj takbędą fajerwerki!!!
reklama
Never give up
Fanka BB :)
to tego Zaręby nie kojarzę w ogóle ;/Mi punkcje robił dr M., a rozmowę z nim po punkcji kiepsko wspominam. W szpitalu ze mną leżała dziewczyna, która u niego się leczyła, to gdyby mogła to za jajca by go powiesiła
Ten młody nazywa się Zaręba (chyba). Nie polecam.
Za dr M też nie przepadam - wydaje mi się właśnie bardzo mało uprzejmy. I wszyscy co mieli z nim styczność z moich znajomych twierdzą to samo. Aż dziwne, że on ma jeszcze tyle pacjentek...
motylek24
No doktor M. jest specyficzny. Na pierwszej wizycie u niego dosłownie się popłakałam choć pisząc obiektywnie nie zrobił mi przykrości ale nie jest tak super miły jak pozostali. Można jednak się przyzwyczaić, nawet jakimś żartem rzuci nie oceniam go jakoś bardzo źle. Ja miałam wybór i na punkcję miał przyjść dr G. jednak miał pacjentkę, ze względu na czas i moje jajka zgodziłam się na dr M. Z całego Bociana najlepszy jest anestezjolog, super miły gość.Tak, dokładnie
Chyba punkcje tylko robi dr M. Nie lubię go I z resztą nie cieszy się dobrymi opiniami.
Ja jestem u dr G. i jestem z niego bardzo zadowolona. Chociaż tego transferu on nie wykonywał, bo mi cykl tak się rozjechał, a on poszedł na urlop. Robił mi transfer taki młody z dr M. i nie byłam zadowolona w ogóle. Dlatego teraz boję się, że się nie udało.
W Bocianie mają sporo pacjentek i myślę że mogą mieć potrzebę wprowadzenia nowych lekarzy.
Trzymam kciuki aby się udało. Myślę że dr M. ma duże doświadczenie i nadzorował transfer. Jesli nie było problemów to nie masz powodów do obaw.
motylek24
No ten młody embriolog mnie niepokoił, oczywiście to moje subiektywne odczucie ale wygląda jakby dopiero studia skończył.Punkcję w Białym robią wszyscy trzej lekarze P., M., i G.
Taki młody to mógł być embriolog ;-)
natasza_intro
to tego Zaręby nie kojarzę w ogóle ;/
Za dr M też nie przepadam - wydaje mi się właśnie bardzo mało uprzejmy. I wszyscy co mieli z nim styczność z moich znajomych twierdzą to samo. Aż dziwne, że on ma jeszcze tyle pacjentek...
On patrzy na pacjentki jak biznesmen a nie jak lekarz. Ważne by kasa się zgadzała. Też mnie dziwi, że ma tyle pacjentek.
Never give up
Oni tam wszyscy tak wyglądają - prócz jednej Pani w recepcjiNo ten młody embriolog mnie niepokoił, oczywiście to moje subiektywne odczucie ale wygląda jakby dopiero studia skończył.
natasza_intro
No doktor M. jest specyficzny. Na pierwszej wizycie u niego dosłownie się popłakałam choć pisząc obiektywnie nie zrobił mi przykrości ale nie jest tak super miły jak pozostali. Można jednak się przyzwyczaić, nawet jakimś żartem rzuci nie oceniam go jakoś bardzo źle. Ja miałam wybór i na punkcję miał przyjść dr G. jednak miał pacjentkę, ze względu na czas i moje jajka zgodziłam się na dr M. Z całego Bociana najlepszy jest anestezjolog, super miły gość.
W Bocianie mają sporo pacjentek i myślę że mogą mieć potrzebę wprowadzenia nowych lekarzy.
Trzymam kciuki aby się udało. Myślę że dr M. ma duże doświadczenie i nadzorował transfer. Jesli nie było problemów to nie masz powodów do obaw.
No mi nie przypasował dr M. Anestezjologa nie pamiętam Może spałam
Embriolog... mhm... dziwny Ciężko z niego wycisnąć jakieś informacje.
Gdybym miała mieć transfer ponownie u tego młodego lekarza, nawet gdyby nadzorował to dr M. to uciekłabym nawet prosto z fotela z gołym dupskiem
reklama
NataliaNNN
A kiedy miałaś transfer?Ja leczę się u dr P. ale w zasadzie to trudno powiedzieć bo stymulację rozpoczął dr P. następnie byłam u dr G. a następnie ostatnia wizyta, punkcja i transfer u dr M. Jak teraz dzwonię to wolę do dr P.
Podziel się: