Uuuu kciukaski za pelna wytlaczanke!!Jutro się dowiem, jak tam moja ferma się ma
reklama
gosia321
Fanka BB :)
Cudownie ze wszystko okHej, ja już po. Jesteśmy na jedzonku, więc focie później. Nie wiemy jaka płeć ale trochę się zestresowałam badaniem. Większe 7,7 cm nie chciało pokazać, czy ma kość nosową a przezierność karkowa wyszła 2,5 mm. :/ przy drugim podejściu już było widać kostkę, ale i tak żyć mi już nie da ta przezierność. śmieszne trochę to moje dziecko, bo założyło ręce za głowę i miało plażę. Ryzyka mam niskie ale nie wiem czy mogę spać spokojnie. Drugi pokazał się w całej okazałości i nie było problemu z pomierzeniem.
Ogólnie wychodzi, że wszystko jest w porządku i nie muszę się martwić ale wiecie zapewne jak to jest. :/
Zmienił się nam termin porodu z 27.02 na 22.02. [emoji4]
A blizniaki zrobia prezent dla ciotki imieninowy jak dotrwaja do daty porodu [emoji173][emoji173]
gosia321
[emoji173][emoji173][emoji173]Proszę bardzo. Moje słodziaki. [emoji7][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 890791Zobacz załącznik 890792Zobacz załącznik 890793Zobacz załącznik 890794
Never give up
A ja myślałam, że Ty dzisiaj się wizytujesz ;-)Jutro się dowiem, jak tam moja ferma się ma
gosia321
Pokazuj koniecznie i przypomnij ze bralas eutyrox wczesniej byc moze ze jest potrzeba wlaczenia go ponownieDziewczyny poratujcie znów wiedzą spłynął kolejny wynik TSH. Jest w normie ale przy górnej granicy. Jutro wizyta lekarska ale lekarz nie kazał zrobić TSH - zrobiłam dla siebie i nie wiem co myśleć i czy pokazać mu wynik?
TSH (s) 3,72 mlU/l norma: 0,27 - 4,2
Przy stymulacji do in vitro kiedyś zalecił mi euthurox 50 ale potem po 1 próbie i negatywnej becie kazał wszystko odstawić.. przypomnę - u mnie 35 tc.
Never give up
@natasza_intro a Ty swoje maleństwo pierwsze masz dzięki Bocianowi w Białymstoku?U kogo jesteś w Bocianie? Bo ja też w Białymstoku...
Ja miałam zakaz jedzenia ostrych potraw zarówno podczas transferu, jak również w ciąży, ponieważ powoduje to skurcze macicy. Dwóch różnych lekarzy mi to mówiło.
Mieciu85
Hej, ja już po. Jesteśmy na jedzonku, więc focie później. Nie wiemy jaka płeć ale trochę się zestresowałam badaniem. Większe 7,7 cm nie chciało pokazać, czy ma kość nosową a przezierność karkowa wyszła 2,5 mm. :/ przy drugim podejściu już było widać kostkę, ale i tak żyć mi już nie da ta przezierność. śmieszne trochę to moje dziecko, bo założyło ręce za głowę i miało plażę. Ryzyka mam niskie ale nie wiem czy mogę spać spokojnie. Drugi pokazał się w całej okazałości i nie było problemu z pomierzeniem.
Ogólnie wychodzi, że wszystko jest w porządku i nie muszę się martwić ale wiecie zapewne jak to jest. :/
Zmienił się nam termin porodu z 27.02 na 22.02. [emoji4]
Super Justynka, swietne wiadomosci! Juz sie nie zamartwiaj bo wszystko jest pieknie[emoji7][emoji7] i dbaj o swoje dwa [emoji173]️[emoji173]️
motylek24
Ja leczę się u dr P. ale w zasadzie to trudno powiedzieć bo stymulację rozpoczął dr P. następnie byłam u dr G. a następnie ostatnia wizyta, punkcja i transfer u dr M. Jak teraz dzwonię to wolę do dr P.U kogo jesteś w Bocianie? Bo ja też w Białymstoku..
reklama
Jest różnica, ale jedynie 6 mm.[/QUOTE
Czyli żadna praktycznie super! Bardzo się ciesze nam z prenatalnych przesunął się też termin porodu na 12 lutego będą Wodnikami te nasze Szkraby!
Podziel się: