gosia321
Fanka BB :)
Jeju jak wy zdrowo jecie na sniadanie ja to glownie kanapki albo jajka i warzywa a tu owsianka kasza jaglanao, z dynią. To już mi dałaś pomysł na jutrzejsze śniadanie. Dzięki. :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeju jak wy zdrowo jecie na sniadanie ja to glownie kanapki albo jajka i warzywa a tu owsianka kasza jaglanao, z dynią. To już mi dałaś pomysł na jutrzejsze śniadanie. Dzięki. :*
Mleczka kokosowego dodaj i rodzynki i świeże owoce i trochę orzechówDziewczyny mam pytanie czy macie jakiś fajny przepis na owsiankę? Kiedyś miałam taki jeden do którego się przekonałam ale nie moge tego nigdzie znaleźć i teraz co bym nie próbowała to nic mi nie podchodzi. A staram się teraz zdrowo odżywiać i mysle ze owsianka chociaż raz w tygodniu na śniadanie to dobry plan!
Hmm a jak mssz to zmierzyc czy jest na wpol pusty czy na wpol pelny [emoji23][emoji23]Muszę kupić sobie batona. Oby mnie później zgaga nie wykończyła.
Mam mieć połowicznie wypełniony pęcherz, trauma z transferu wróciła jak buka w nieoczekiwanym momencie. :/ Poza tym jaki to jest połowicznie wypełniony pęcherz?
To weź trochę więcej progesteronu on nie zaszkodzi a może pomóc. Nie wiem czy jesteś po cyklu naturalnym czy sztucznym bo przy sztucznych ponoć progesteron potrafi być niski.
Oooo ja chyba Cię kojarzę z października 2017? Mam rację? Wcale nie musi być za późno na implantacje. Może bete zrób....Ale i na to trochę wczesnie
Darujesz se siłacza i rób krew. Ja przy jednej kredce miałam ponad 100 bete
Ja chyba tez dzis zrobie sproboje czy wogole bedzie mi smakowac bo kiedys niestetynie wchodzilo plus owoce moze byc dobreJa zawsze rano długo gotowałam żeby się ten kleik wytworzył, ale teraz wstaję głodna jak wilk i nie ma czasu na zabawy Spróbuję dziś zalać jogurtem+rodzyny...żeście mi smaka na owies zrobiły
Usg w poniedziałek. Strasznie wolno mi te dni lecą.
Nie kochana to nie kalkulatory tylko opracowania naukowe. Ciekawe że lekarz mi nic nie powiedział, no potraktował mnie jak pierwszą naiwną. W klinikach dobrze wiedzą jakie zakresy bet dają szansę na powodzenie. Przynajmniej wiem co może mnie czekać. Nic na to nie poradzę i klinika też nic nie poradzi ale ja wolę prawde a nie pitu pitu.Nie mow, ze bawilas sie tym ‘genialnym’ kalkulatorem, ktory oblicza szanse powodzenia ivf? To jest pic na wode jakich malo!
A ty niedobra i nic sie nie pochwalilas tylko tak po cichutku do transferu podeszlas nu nu nuHej dziewczyny , ja Was tu czasem podczytuje , ale się nie udzielam. Jakiś czas temu napisałam ze mam synka , już prawie 9 miesięcznego , z drugiego transferu ( podwójnego) . W poniedziałek podeszłam do kolejnego crio, także faszeruje się progesteronem i czekam na betę. Zarodek wchodzil w stadium moruli , trzecia doba. Boshe kiedy ta beta ....?!?! W poniedziałek zrobię , nie wytrzymam dłużej. Myślicie ze już będzie wiadomo ? To będzie 7d po transferze ...
Drugi zarodek z tej samej słomki pozostawiony był do hodowli , właśnie zadzwonili , ze się zatrzymał... tak bardzo jest mi przykro i jak do tej pory lajtowo podchodziłam do tego transferu, tak teraz aż mnie w brzuchu skręca i się trzęsę w środku !! Omg!
Chyba sie nie obrazi juz wczesniej chcialam napisac ale sie wstrzymalamDziewczyny, nie każda ma fb i mam nadzieję, że nasza Asinka się nie obrazi jak napiszę trochę co u niej
Zaczyna dziewczyna nowe życie, znalazła sobie miłość i będą się starać o dzidzia
Powodzenia zaciskam mocno kciuki [emoji110][emoji110][emoji256][emoji256]Hej dziewczynki
Jestem właśnie po wizycie u lekarza. Od 24go mam zacząć gonapeptyl, a od 11go startujemy ze stymulacją. Rozmawiałam też z lekarką i będę obstawiona lekami na maxa. Jedynie intralipid na razie odpuszczamy do rozważenia w razie niepowodzenia, natomiast pani doktor twierdzi, że jeśli bety drgały na "sucho" i po iui, to sam steryd wystarczy. Pierwszy raz lekarz tak cudownie się mną zajmuje. Czuję taki niesamowity spokój, jak nigdy! Dziękuję Wam za wszystkie cenne rady, bo dzięki Wam na spokojnie podeszłam do sprawy [emoji8]