reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wez noc nie mow u mnie jest plus 7kg a mamy 4 miesiac i tez pisza ze teraz bede szybciej przybierac na wadze kuzwa w lutym bede wielka kluska ktora bedzie sie toczyc z gorki do szpitala jak tak dalej pojdzie
Ja przytyłam 3 kg a przecież dzieci ważą po kilka gramów. Wyjściowa waga była 71 a teraz mam 74. Tyle, co teraz, to ja ważyłam w III trymestrze pierwszej ciąży. [emoji23] no ale ok. Kocham moje kluski, to i ja będę kluską. [emoji16] W sumie jak na siedzenie w większości w domu i moje możliwości w szybkim tyciu, to i tak nie jest źle. [emoji6]

Wez noc nie mow u mnie jest plus 7kg a mamy 4 miesiac i tez pisza ze teraz bede szybciej przybierac na wadze kuzwa w lutym bede wielka kluska ktora bedzie sie toczyc z gorki do szpitala jak tak dalej pojdzie
Piękna kluska w dwupaku. Nic się nie martw... Potem jak już dzidzia będzie na świecie to będziesz miała co zrzucac bo ty chyba jesteś szczuplak z natury :)

Jeju jak wy zdrowo jecie na sniadanie ja to glownie kanapki albo jajka i warzywa a tu owsianka kasza jaglana ;)
Ja mialam okres kilku ostatnich lat zdrowych owsianych i jaglanych sniadan z owocami, ale niestety w ciazy caly czas mecza mnie biegunki. Od soboty wsuwam kanapki, ogorki kiszone, pieczarki marynowane i papryke konserwowa[emoji85] i na chwile sie uspokoilo [emoji38]Od zawsze mam problemy z jelitami, przerost zlej flory bakteryjnej itp, nadmiar blonnika mi nieraz szkodzi

Hej dziewczynki :)
Jestem właśnie po wizycie u lekarza. Od 24go mam zacząć gonapeptyl, a od 11go startujemy ze stymulacją. Rozmawiałam też z lekarką i będę obstawiona lekami na maxa. Jedynie intralipid na razie odpuszczamy do rozważenia w razie niepowodzenia, natomiast pani doktor twierdzi, że jeśli bety drgały na "sucho" i po iui, to sam steryd wystarczy. Pierwszy raz lekarz tak cudownie się mną zajmuje. Czuję taki niesamowity spokój, jak nigdy! Dziękuję Wam za wszystkie cenne rady, bo dzięki Wam na spokojnie podeszłam do sprawy [emoji8]
Czyli będziemy pewnie szły w jednym tempie ze stymulacją ;)
Trzeba zachować spokój ale jak ??? Niech ktoś mi odpowie? :D :p

reklama
Do góry