reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No idę na betę, chce wytrzymać do piątku. Gryzę pazury ze stresu bo wczoraj naczytałam się o betach że ho ho. Polazłam na angielskie strony i już żałuje. Oszacowałam moje szanse na poniżej 35 procent powodzenia. Ciążowo się nie czuje. Coś zaczyna mi się dziać na dole, chyba na prolutex przejdę mam recepty. Ciągle coś wypływa i mokre wkładki sprzyjają infekcji.
Idzie na prawdę oszaleć no nie...

Właśnie do mnie dzwonili, że nie mogą mi zrobić bety do przyszłego tygodnia. No paranoja jakas !

Jestem na testy skazana i myślę, że, może tez poczekam do piątku. To będzie 8dpt to już raczej będzie wiadomo w która stronę się dzieje....

Chyba musimy się wspierać w tych oczekiwaniach kochana, ok?

A zmiane progesteronu to może skonsultuj z lekarzem co?

Jak platki zalejesz czymkolwiek zimnym na noc to dk rana zmiekna. Ja wole zalac rano wrzatkiem, zostawic na chwile i sa fajne miekkie [emoji4]

Ja zawsze rano długo gotowałam żeby się ten kleik wytworzył, ale teraz wstaję głodna jak wilk i nie ma czasu na zabawy:) Spróbuję dziś zalać jogurtem+rodzyny...żeście mi smaka na owies zrobiły:p

Hej dziewczyny , ja Was tu czasem podczytuje , ale się nie udzielam. Jakiś czas temu napisałam ze mam synka , już prawie 9 miesięcznego , z drugiego transferu ( podwójnego) . W poniedziałek podeszłam do kolejnego crio, także faszeruje się progesteronem i czekam na betę. Zarodek wchodzil w stadium moruli , trzecia doba. Boshe kiedy ta beta ....?!?! W poniedziałek zrobię , nie wytrzymam dłużej. Myślicie ze już będzie wiadomo ? To będzie 7d po transferze ...
Drugi zarodek z tej samej słomki pozostawiony był do hodowli , właśnie zadzwonili , ze się zatrzymał... tak bardzo jest mi przykro i jak do tej pory lajtowo podchodziłam do tego transferu, tak teraz aż mnie w brzuchu skręca i się trzęsę w środku !! Omg!

Dzwoniłam właśnie do lekarza i dostałam info przez tel ze beta ponad 9 tysięcy! Jutro zaczynam 6 tydzień. Troche się uspokoiłam ale pani powiedziała ze najważniejsze czy dobrze przyrasta. Wiec jutro 12:00 jade znowu. Boze ja chyba w Tworkach wyląduje!!
E teraz to ona już tak nie przyrasta jak taka duża - teraz już ważniejsze usg - spokojnie

reklama
Do góry