reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie kochana to nie kalkulatory tylko opracowania naukowe. Ciekawe że lekarz mi nic nie powiedział, no potraktował mnie jak pierwszą naiwną. W klinikach dobrze wiedzą jakie zakresy bet dają szansę na powodzenie. Przynajmniej wiem co może mnie czekać. Nic na to nie poradzę i klinika też nic nie poradzi ale ja wolę prawde a nie pitu pitu.
Ale to sa statystyki a nie zawsze kazda ciaza miesci sie w statystyce na tym forum bylo.duzo dziewczyn ktorym beta nie rosla od poczatku w mega tempie a jednak maja sliczne zdrowe dzieci przykladem chociazby jest @ Ropuszka

Jeju jak wy zdrowo jecie na sniadanie ja to glownie kanapki albo jajka i warzywa a tu owsianka kasza jaglana ;)
Jajka i warzywa są zdrowe. [emoji16] mnie po owsiance właśnie męczy zgaga a apka mnie informuje, że weszłam w najlepszy okres ciąży i że powinnam czuć się wspaniale i że teraz zacznę tyć. Ale że jak? Ja już przytyłam. [emoji23]

Jajka i warzywa są zdrowe. [emoji16] mnie po owsiance właśnie męczy zgaga a apka mnie informuje, że weszłam w najlepszy okres ciąży i że powinnam czuć się wspaniale i że teraz zacznę tyć. Ale że jak? Ja już przytyłam. [emoji23]
Wez noc nie mow u mnie jest plus 7kg a mamy 4 miesiac i tez pisza ze teraz bede szybciej przybierac na wadze kuzwa w lutym bede wielka kluska ktora bedzie sie toczyc z gorki do szpitala jak tak dalej pojdzie

Jeju jak wy zdrowo jecie na sniadanie ja to glownie kanapki albo jajka i warzywa a tu owsianka kasza jaglana ;)
O kochana jeszcze nie tak dawno potrafiłam zjesc na śniadanie pakę chipsów i popić cola! A za chwile cała tabliczkę truskawkowej czekolady! Ale czego się nie robi dla upragnionego bobaska! A przy okazji cera się poprawiła i paznokcie, no same korzyści :laugh2::-p;-) ;)

O kochana jeszcze nie tak dawno potrafiłam zjesc na śniadanie pakę chipsów i popić cola! A za chwile cała tabliczkę truskawkowej czekolady! Ale czego się nie robi dla upragnionego bobaska! A przy okazji cera się poprawiła i paznokcie, no same korzyści :laugh2::-p;-) ;)
Hehe no u mnie na poczatku byly sledzie zagryzane truskawkowa czekolada :) takze nic mnie nie zdziwi
A teraz chodzi za mna domowa pizza i w weekend musze koniecznie zrobic ;)
Cera to dopiero teraz wraca do normalnosci pierwsze 3 miesiave ciazy byly masakra ;) ze o wlosach nie wspomne tragedia

reklama
Do góry