gosia321
Fanka BB :)
Oj zapomnialas juz jak bylo 2 lata temu kochana cierpliwosc przede wszystkimW czwartek mamy wizytę. Zobaczymy co powie. Ja jestem w gorącej wodzie kąpana i chciałabym już [emoji20]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj zapomnialas juz jak bylo 2 lata temu kochana cierpliwosc przede wszystkimW czwartek mamy wizytę. Zobaczymy co powie. Ja jestem w gorącej wodzie kąpana i chciałabym już [emoji20]
Jest piękna beta. Proszę nie panikować. [emoji8]Dzwoniłam właśnie do lekarza i dostałam info przez tel ze beta ponad 9 tysięcy! Jutro zaczynam 6 tydzień. Troche się uspokoiłam ale pani powiedziała ze najważniejsze czy dobrze przyrasta. Wiec jutro 12:00 jade znowu. Boze ja chyba w Tworkach wyląduje!!
Mowisz chyba nie mysle ze pora badan zrobila swoje bo badania byly o 8 wiec kto tu wymaga zeby dziecko sie ruszalo w srodku nocy [emoji28][emoji28] a 2 batonow nie zjadlam od razu bo juz po jednym bylo mi niedobrze . Na polowkowe beda zelki zamiast batonaZamuliła się tą słodyczą.
Ale mi zrobiłaś smaka na colusię.
Kiry sie nie zmieniaja, mi brakuje 9 z 27 , biore na to granocyty czyli wasz Accofil.
Dzięki @motylek24. A Ty kontroluje Twoja betę jeszcze?
A w ogóle dziewczyny oprócz motylka powiedzcie jak to u Was z sikancami? Mialyscie tak że nie wyszły na dość wczesnym etapie a mimo to beta rosła?
@Mieciu85 chyba w piątek będę mogła iść na betę. Mają do mnie oddzwonić
Kochane powodzenia [emoji173][emoji173][emoji173][emoji256][emoji256][emoji256]Cześć Dziewczęta.
@Pat1980ka samych dobrych wieści i pięknych widoków. Dawno Cię tu nie widziałam, mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze a maluch rośnie zdrowo. [emoji173]️
@encka86, już termin porodu. Jak to szybko leci. Też Cię dawno nie widziałam na forum. Pochwal się bejbikiem po drugiej stronie brzuszka jeśli już się urodził. Trzymamy kciuki za szybki i bezbolesny poród. [emoji173]️
@Felia, mocne kciuki za zielone światło od dottore na podejście do szczęśliwego, uwieńczonego zdrową ciążą crio. Czekamy na wieści. :*
No i samej sobie dzisiaj życzę powodzenia, żebym nie dostała zawału przed wejściem do gabinetu i żeby z maluchami było wszystko dobrze.
Miłego dnia. :*
No idę na betę, chce wytrzymać do piątku. Gryzę pazury ze stresu bo wczoraj naczytałam się o betach że ho ho. Polazłam na angielskie strony i już żałuje. Oszacowałam moje szanse na poniżej 35 procent powodzenia. Ciążowo się nie czuje. Coś zaczyna mi się dziać na dole, chyba na prolutex przejdę mam recepty. Ciągle coś wypływa i mokre wkładki sprzyjają infekcji.
W takim razie ogromne [emoji110][emoji110][emoji110] za bete do nieba i pełno objawów ciążowych [emoji2][emoji16]Hej
Powracam w sobotę 18 sierpnia miałam Transfer mrozaczka 1BB ( progeteron 36)we wtorek robiłam progesteron i wynik 28.02 ( doktor mówi że Bardzo dobry)
W piątek mam powtórZyć progesteron.
Ja już się stresuje bo nie mam żadnych objawów.
Ale mam nadzieje ze dzięki wujkowi Jarkowi lekach immunopresyjnych i Intralipidzie beta poszybuje w górę.