reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczynki :)
Jestem właśnie po wizycie u lekarza. Od 24go mam zacząć gonapeptyl, a od 11go startujemy ze stymulacją. Rozmawiałam też z lekarką i będę obstawiona lekami na maxa. Jedynie intralipid na razie odpuszczamy do rozważenia w razie niepowodzenia, natomiast pani doktor twierdzi, że jeśli bety drgały na "sucho" i po iui, to sam steryd wystarczy. Pierwszy raz lekarz tak cudownie się mną zajmuje. Czuję taki niesamowity spokój, jak nigdy! Dziękuję Wam za wszystkie cenne rady, bo dzięki Wam na spokojnie podeszłam do sprawy [emoji8]

Cześć Dziewczęta. :D
@Pat1980ka samych dobrych wieści i pięknych widoków. Dawno Cię tu nie widziałam, mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze a maluch rośnie zdrowo. [emoji173]️
@encka86, już termin porodu. :cool2: Jak to szybko leci. Też Cię dawno nie widziałam na forum. Pochwal się bejbikiem po drugiej stronie brzuszka jeśli już się urodził. :D Trzymamy kciuki za szybki i bezbolesny poród. [emoji173]️
@Felia, mocne kciuki za zielone światło od dottore na podejście do szczęśliwego, uwieńczonego zdrową ciążą crio. Czekamy na wieści. :*
No i samej sobie dzisiaj życzę powodzenia, żebym nie dostała zawału przed wejściem do gabinetu i żeby z maluchami było wszystko dobrze. :D

Miłego dnia. :*
Kochane powodzenia [emoji173][emoji173][emoji173][emoji256][emoji256][emoji256]

No idę na betę, chce wytrzymać do piątku. Gryzę pazury ze stresu bo wczoraj naczytałam się o betach że ho ho. Polazłam na angielskie strony i już żałuje. Oszacowałam moje szanse na poniżej 35 procent powodzenia. Ciążowo się nie czuje. Coś zaczyna mi się dziać na dole, chyba na prolutex przejdę mam recepty. Ciągle coś wypływa i mokre wkładki sprzyjają infekcji.

Nie mow, ze bawilas sie tym ‘genialnym’ kalkulatorem, ktory oblicza szanse powodzenia ivf? To jest pic na wode jakich malo!

reklama
Hej
Powracam w sobotę 18 sierpnia miałam Transfer mrozaczka 1BB ( progeteron 36)we wtorek robiłam progesteron i wynik 28.02 ( doktor mówi że Bardzo dobry)
W piątek mam powtórZyć progesteron.
Ja już się stresuje bo nie mam żadnych objawów.
Ale mam nadzieje ze dzięki wujkowi Jarkowi lekach immunopresyjnych i Intralipidzie beta poszybuje w górę.
W takim razie ogromne [emoji110][emoji110][emoji110] za bete do nieba i pełno objawów ciążowych [emoji2][emoji16]

Do góry