reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Kurcia a Ty masz 15 września wizytę u Pasikonika?
I powiedz mi bo nie pamiętam ale TY już byłaś u niego?
Nie. Ja mam pod koniec wrzesnia ale bedzie prawdopodobnie do oddania bo mi odpisał na maila. Chodzilo mi o to ze idziemy razem w sensie transferu :)
Ja bylam u niego w czerwcu. Wczesniej zbadalam cala immunologie. I tylko encorton dostalam, acard i heparyna. Standard ktory i tak u mnie w klinice dawali.
Teraz po 3. Nieudanym transferze napisalam mu maila czy cos jeszcze koge zbadac.
Kazal ponownie zbadac immunofenotyp i napisac mu wynik to napisze zalecenia.

reklama
Nie. Ja mam pod koniec wrzesnia ale bedzie prawdopodobnie do oddania bo mi odpisał na maila. Chodzilo mi o to ze idziemy razem w sensie transferu :)
Ja bylam u niego w czerwcu. Wczesniej zbadalam cala immunologie. I tylko encorton dostalam, acard i heparyna. Standard ktory i tak u mnie w klinice dawali.
Teraz po 3. Nieudanym transferze napisalam mu maila czy cos jeszcze koge zbadac.
No własnie, dlatego mi coś coś nie zgadzało... :p
teraz już wszystko wiem.... :)

Jasne. Relaksuj się do tego czasu.
Wlasnie z tym relaksem to ciezka sprawa. Mam dzis znowu niskie cisnienie, 80/58, do tego stopnia ze strasznie boli glowa. Mysle czy nie wypic slabej kawy jeszcze przed wyjsciem. Ale kurcze czy to nie pobudzi za bardzo dziecka? Zeby dalo sie spokojnie pomierzyc i nie brykalo na tym usg [emoji38] co sadzicie?

@Niezapominajka2018 gratuluje !!!Co za radość!!
@annemarie nigdy nie słyszałam o fostimon.U mnie zdecydowanie mniej komórek i również transfery kończą się niepowodzeniem :/
@Olk@24 Paśnik przyjmuję też w Warszawie?Właśnie myślę o umówieniu się do niego ale jeszcze tego nie ogarnęłam.Jestem po szczepieniach u dr S. w Krakowie ale wszystkie dziewczyny polecają Paśnika.Tylko pytanie czy wizyta którą chcesz odstąpić jest pierwszą czy kolejną wizytą?Bo z reguły na pierwszą wizytę rezerwują więcej czasu i dłużej się czeka.

Wlasnie z tym relaksem to ciezka sprawa. Mam dzis znowu niskie cisnienie, 80/58, do tego stopnia ze strasznie boli glowa. Mysle czy nie wypic slabej kawy jeszcze przed wyjsciem. Ale kurcze czy to nie pobudzi za bardzo dziecka? Zeby dalo sie spokojnie pomierzyc i nie brykalo na tym usg [emoji38] co sadzicie?
Poczekaj może z tą kawą po wizycie :)
Jak zobaczysz swoje maleństwo to adrenalina pójdzie w górę :)

Mi lekarz zalecił zjeść coś słodkiego na 15 minut przed prenatalnej usg żeby właśnie maluchy były ruchliwe. Jak dzieciątko zaśnie w kiepskiej pozycji to nie można to dobrze zmierzyć. Ale nie wiem jak jest w ciąży pojedynczej. U mnie też biometr niekorzystny [emoji42] a dzieci spia jak nigdy.

Chyba lepiej jak się trochę porusza podczas badania. Bóle głowy też Cię męczą? To jest coś okropnego.
Powodzenia na wizycie. [emoji8]

Kurcia a wizytę do niego masz w Łodzi czy w Warszawie?I to jest kolejna wizytę z tego co czytam to chyba nie dla mnie bo ja będę się umawiać na pierwszą wizytę i chyba wtedy rezerwują więcej czasu.

reklama
@Niezapominajka2018 gratuluje !!!Co za radość!!
@annemarie nigdy nie słyszałam o fostimon.U mnie zdecydowanie mniej komórek i również transfery kończą się niepowodzeniem :/
@Olk@24 Paśnik przyjmuję też w Warszawie?Właśnie myślę o umówieniu się do niego ale jeszcze tego nie ogarnęłam.Jestem po szczepieniach u dr S. w Krakowie ale wszystkie dziewczyny polecają Paśnika.Tylko pytanie czy wizyta którą chcesz odstąpić jest pierwszą czy kolejną wizytą?Bo z reguły na pierwszą wizytę rezerwują więcej czasu i dłużej się czeka.
To jest chyba bez znaczenia kochana bo to jest wizyta zarezerwowana przez portal znany lekarz z tego co widziałam to na każdą wizytę jest przewidziane 20minut , nam zarówno na pierwszej jak i na drugiej to wystarczyło ;)

Do góry