NataliaNNN
Fanka BB :)
hihi obyKropki się wgryzają [emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hihi obyKropki się wgryzają [emoji3]
Na 98%, ale zawsze masz te 2% niepewności....ja też myślałam, że to strata pieniędzy, ale jestem w tej dwojceMam już zdrowe dziecko, na drugie za późno się zdecydowałam i tyle. Nie twierdzę że geny mam na 100 procent ok ale na 99 nic nie znajda. Napiszę wam co powiedział dr i czy zgodzili się bez tych badań.
oooo tak i to sporo szybciej - dziś sie ubralam w gumowiaczki bo mi się malin zachciało i przypomniało mi się , ze u nas za budynkami gospodarczymi sa - no to se idę - a mąż do mnie , ze już maliny zebrane - nieeee- quwa zawsze byly pod koniec sierpnia@Margit2018 nooo... w tym roku ponoc wszystko duzo wczesniej jesli chodzi o zbiory i te inne z wiejskiego zycia wziete rzeczy ale to dobrze bo przynajmniej juz z glowy.
Co u Ciebie? Samopoczucie lepsze? Masz gdzie rzygac swobodnie?
Hm, to rzyganko to chyba była alergia na pracę, na urlopie przeszło@Margit2018 nooo... w tym roku ponoc wszystko duzo wczesniej jesli chodzi o zbiory i te inne z wiejskiego zycia wziete rzeczy ale to dobrze bo przynajmniej juz z glowy.
Co u Ciebie? Samopoczucie lepsze? Masz gdzie rzygac swobodnie?
Agniecha zapraszam do siebieoooo tak i to sporo szybciej - dziś sie ubralam w gumowiaczki bo mi się malin zachciało i przypomniało mi się , ze u nas za budynkami gospodarczymi sa - no to se idę - a mąż do mnie , ze już maliny zebrane - nieeee- quwa zawsze byly pod koniec sierpnia
Tak, w ciazy mozna farbowac wlosy [emoji4] mamaginekolog ma o tym wpis.Drogie, Jak uważacie czy po transferze można farbować włosy? Może to jakoś zaszkodzić rozwojowi zarodka?
Ja jadlam rano, ale nie przypominam sobie zeby takie byly zalecenia. Pewnie sama tak sobie ubzduralam [emoji4]Hej kobietki - proszę o poradę - encorton , źreć lepiej rano czy wieczorkiem ? Od jutra startuje z zaleceniami wujka Jarka. Z góry dziękuję. Miłego wieczoru.
Czemu ?Dla mnie drugi trymestr był najgorszy ale ja jestem pewnie wyjątkiem potwierdzającym regułę
Ja zauwazylam ze od poczatku 2 trymestru czesciej robie drzemki w 1 wogole nie bylo mowy zeby zasnac w dzienJa zdrzemeczke zrobiłam dzisiaj od 16 do teraz wstałam 10 min temu ja to potrafię pospać
Mi lekarz mowil ze koniecznie rano bo lepiej się wchłania.Ja jadlam rano, ale nie przypominam sobie zeby takie byly zalecenia. Pewnie sama tak sobie ubzduralam [emoji4]
Edit: Doczytalam Asi wpis. Wiec moze jednak mialam zalecenie przyjmowania sterydu rano, ale zapomnialam [emoji85]