reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam już zdrowe dziecko, na drugie za późno się zdecydowałam i tyle. Nie twierdzę że geny mam na 100 procent ok ale na 99 nic nie znajda. Napiszę wam co powiedział dr i czy zgodzili się bez tych badań.
Na 98%, ale zawsze masz te 2% niepewności....ja też myślałam, że to strata pieniędzy, ale jestem w tej dwojce

@Margit2018 nooo... w tym roku ponoc wszystko duzo wczesniej jesli chodzi o zbiory i te inne z wiejskiego zycia wziete rzeczy:D ale to dobrze bo przynajmniej juz z glowy.
Co u Ciebie? Samopoczucie lepsze? Masz gdzie rzygac swobodnie?:laugh2:
oooo tak i to sporo szybciej - dziś sie ubralam w gumowiaczki bo mi się malin zachciało i przypomniało mi się , ze u nas za budynkami gospodarczymi sa - no to se idę - a mąż do mnie , ze już maliny zebrane - nieeee- quwa zawsze byly pod koniec sierpnia

@Margit2018 nooo... w tym roku ponoc wszystko duzo wczesniej jesli chodzi o zbiory i te inne z wiejskiego zycia wziete rzeczy:D ale to dobrze bo przynajmniej juz z glowy.
Co u Ciebie? Samopoczucie lepsze? Masz gdzie rzygac swobodnie?:laugh2:
Hm, to rzyganko to chyba była alergia na pracę, na urlopie przeszło;);)

oooo tak i to sporo szybciej - dziś sie ubralam w gumowiaczki bo mi się malin zachciało i przypomniało mi się , ze u nas za budynkami gospodarczymi sa - no to se idę - a mąż do mnie , ze już maliny zebrane - nieeee- quwa zawsze byly pod koniec sierpnia
Agniecha zapraszam do siebie ;)
Ja wczoraj zerwałam. Pół miski zjadlam, druga połowa wylądowała z cukrem na syropek :)
Myślę że jak weźmiesz encorton o 9 do śniadania to będzie OK ;-)

Drogie, Jak uważacie czy po transferze można farbować włosy? Może to jakoś zaszkodzić rozwojowi zarodka?
Tak, w ciazy mozna farbowac wlosy [emoji4] mamaginekolog ma o tym wpis.
Btw. Nie wiem czy widzialyscie (dziewczyny ktore czytaja mameginekolog), ale Bibek juz jest na swiecie. Malenki strasznie, teoche ponad kilogram masy ciala [emoji20]

Hej kobietki - proszę o poradę - encorton , źreć lepiej rano czy wieczorkiem ? Od jutra startuje z zaleceniami wujka Jarka. Z góry dziękuję. Miłego wieczoru.
Ja jadlam rano, ale nie przypominam sobie zeby takie byly zalecenia. Pewnie sama tak sobie ubzduralam [emoji4]
Edit: Doczytalam Asi wpis. Wiec moze jednak mialam zalecenie przyjmowania sterydu rano, ale zapomnialam [emoji85]

reklama
Do góry