reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Anetko, padam po wczorajszych wykopkach [emoji14]
A dzisiaj pobudka o 4 rano i... do pracy Polacy... dajcie żyć...
Ktoś tu coś pisał o rannych ptaszkach [emoji14]

@PaulinkaP euthyrox najlepiej brać ok 6 rano (nie pamiętam czemu). Dodatkowo jeśli łykasz estrofem to w ulotce jest napisane, żeby tego nie łączyć (chyba, że pomyliłam leki).
BTW - nie przyszła do mnie nadal ta recepta i nie ma żadnego listu na poczcie, więc wygląda na to że szlag trafił tan list. Kochana kombinuj nową receptę i wyślij priorytetem, to Ci wykupie dopiero.
Pewnie przyjdzie za 2 tygodnie ;)

reklama
Wyślę w wtorek może kurierem com ? Aby napewno doszła potrzebuje jeszcze z 5 opak mam recepte na 4 ale jutro muszę rano iść do lekarza aby mi na jeszcze jedno opak wystawili receptę i postaram się jutro wysłać ci te recepty aby doszły i dałabys radę wysłać mi do piątku ??? Aby w piątek przyszło ?
Polecony priorytet wystarczy dojdzie na drugi dzien

Chyba tak ;) mąż mówi jeden,a ja boje się ze jak wezmę jeden to może nie zostać ze mna ,a jak wezmę dwa to większe prawdopodobieństwo ze może zostanie któryś ze mna :yes: No i boje się tez ze jak zostaną dwa to będę martwić się czy dam rady będąc sama za granica bez pomocy
Ciężki temat

Dokladnie u mnie tez byl dylemat czy brac 1 czy 2 (tez mieszkam za granica z ograniczona pomoca) dlatego zdecydowalismy sie w koncu na 1, ja tez balam sie, ze jesli ze mna cos by nie gralo to bedziemy mogli moze cos zmienic/poprawic na kolejny transfer i miec jeszcze jedna szanse, ale to ogolnie trudny temat. Zalezy chyba tez jakiej klasy sa zarodki czy jest duza szansa, ze obydwie kropeczki
sie zadomowia :) Powodzenia! :)

reklama
Polecony priorytet wystarczy dojdzie na drugi dzien
Ja to kochana to cały czas śpię no mogłabym z tego łóżka nie wychodzi tak tu nam dobrze heheh ;) ale jutro idę na spacer do lasu zobaczyć czy są kurki ;) i na zakupy trzeba jakieś skoczyć z mężem ;) a ten priorytet wyślę mam nadzieje ,ze szybko dojdzie

Do góry