reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Anetko, padam po wczorajszych wykopkach [emoji14]
A dzisiaj pobudka o 4 rano i... do pracy Polacy... dajcie żyć...
Ktoś tu coś pisał o rannych ptaszkach [emoji14]

@PaulinkaP euthyrox najlepiej brać ok 6 rano (nie pamiętam czemu). Dodatkowo jeśli łykasz estrofem to w ulotce jest napisane, żeby tego nie łączyć (chyba, że pomyliłam leki).
BTW - nie przyszła do mnie nadal ta recepta i nie ma żadnego listu na poczcie, więc wygląda na to że szlag trafił tan list. Kochana kombinuj nową receptę i wyślij priorytetem, to Ci wykupie dopiero.
Pewnie przyjdzie za 2 tygodnie ;)

reklama
Wyślę w wtorek może kurierem com ? Aby napewno doszła potrzebuje jeszcze z 5 opak mam recepte na 4 ale jutro muszę rano iść do lekarza aby mi na jeszcze jedno opak wystawili receptę i postaram się jutro wysłać ci te recepty aby doszły i dałabys radę wysłać mi do piątku ??? Aby w piątek przyszło ?
Polecony priorytet wystarczy dojdzie na drugi dzien

Chyba tak ;) mąż mówi jeden,a ja boje się ze jak wezmę jeden to może nie zostać ze mna ,a jak wezmę dwa to większe prawdopodobieństwo ze może zostanie któryś ze mna :yes: No i boje się tez ze jak zostaną dwa to będę martwić się czy dam rady będąc sama za granica bez pomocy
Ciężki temat

Dokladnie u mnie tez byl dylemat czy brac 1 czy 2 (tez mieszkam za granica z ograniczona pomoca) dlatego zdecydowalismy sie w koncu na 1, ja tez balam sie, ze jesli ze mna cos by nie gralo to bedziemy mogli moze cos zmienic/poprawic na kolejny transfer i miec jeszcze jedna szanse, ale to ogolnie trudny temat. Zalezy chyba tez jakiej klasy sa zarodki czy jest duza szansa, ze obydwie kropeczki
sie zadomowia :) Powodzenia! :)

reklama
Polecony priorytet wystarczy dojdzie na drugi dzien
Ja to kochana to cały czas śpię no mogłabym z tego łóżka nie wychodzi tak tu nam dobrze heheh ;) ale jutro idę na spacer do lasu zobaczyć czy są kurki ;) i na zakupy trzeba jakieś skoczyć z mężem ;) a ten priorytet wyślę mam nadzieje ,ze szybko dojdzie

Do góry