reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Anetko, padam po wczorajszych wykopkach@annemaria co u Ciebie?
@dzoasia a u Ciebie??
A dzisiaj pobudka o 4 rano i... do pracy Polacy... dajcie żyć...
Ktoś tu coś pisał o rannych ptaszkach
@PaulinkaP euthyrox najlepiej brać ok 6 rano (nie pamiętam czemu). Dodatkowo jeśli łykasz estrofem to w ulotce jest napisane, żeby tego nie łączyć (chyba, że pomyliłam leki).
BTW - nie przyszła do mnie nadal ta recepta i nie ma żadnego listu na poczcie, więc wygląda na to że szlag trafił tan list. Kochana kombinuj nową receptę i wyślij priorytetem, to Ci wykupie dopiero.
Wyślę w wtorek może kurierem com ? Aby napewno doszła potrzebuje jeszcze z 5 opak mam recepte na 4 ale jutro muszę rano iść do lekarza aby mi na jeszcze jedno opak wystawili receptę i postaram się jutro wysłać ci te recepty aby doszły i dałabys radę wysłać mi do piątku ??? Aby w piątek przyszło ?Anetko, padam po wczorajszych wykopkach
Ktoś tu coś pisał o rannych ptaszkach
@PaulinkaP euthyrox najlepiej brać ok 6 rano (nie pamiętam czemu). Dodatkowo jeśli łykasz estrofem to w ulotce jest napisane, żeby tego nie łączyć (chyba, że pomyliłam leki).
BTW - nie przyszła do mnie nadal ta recepta i nie ma żadnego listu na poczcie, więc wygląda na to że szlag trafił tan list. Kochana kombinuj nową receptę i wyślij priorytetem, to Ci wykupie dopiero.
dżoasia
Wszystko zalezy kiedy dojdzie recepta. Postaram sie jak najszybciej.Wyślę w wtorek może kurierem com ? Aby napewno doszła potrzebuje jeszcze z 5 opak mam recepte na 4 ale jutro muszę rano iść do lekarza aby mi na jeszcze jedno opak wystawili receptę i postaram się jutro wysłać ci te recepty aby doszły i dałabys radę wysłać mi do piątku ??? Aby w piątek przyszło ?
NataliaNNN
Drogie, Jak uważacie czy po transferze można farbować włosy? Może to jakoś zaszkodzić rozwojowi zarodka?
Agniecha1508
Hej kobietki - proszę o poradę - encorton , źreć lepiej rano czy wieczorkiem ? Od jutra startuje z zaleceniami wujka Jarka. Z góry dziękuję. Miłego wieczoru.
O 4 rano????Anetko, padam po wczorajszych wykopkach [emoji14]
Ktoś tu coś pisał o rannych ptaszkach [emoji14]
Szacun
Ja od jutra tez do pracy po urloppo.
Dzwonie jutro na zapis do Lewego ciekawe ile bede czekala na wizyte
Wyślę kurierem tak będzie bezpieczniej coś czujeWszystko zalezy kiedy dojdzie recepta. Postaram sie jak najszybciej.
lafantynka
Ja farbowałam. Akurat tak wypadł mi termin u fryzjera i nie chciałam przekładać. I transfer udany!!!Drogie, Jak uważacie czy po transferze można farbować włosy? Może to jakoś zaszkodzić rozwojowi zarodka?
reklama
Margit2018
Aneetee cieszę się że walczysz dalej. Mam nadzieje że Lewy wyczaruje ciążę. Aniu pisz kochana co u ciebie bo cały czas się martwię. Dżoasia to już wykopki? Mój tata dopuero planuje we wrześniu. Jutro dziewczynku zjeżdżam z Mazur i taaak mi smutno. Kocham tą krainę.
Podziel się: