No cudowny widok miałam kilka krwiaków, a 7tc trafiłam na SOR z silnym krwawieniem i od tamtej pory zwiększył mi Luteine, zero seksu no i oczywiście uważać na siebie ale też nie leżałam plackiem dużo odpoczywalam, unikalam długich spacerów itp a teraz już się wchlonely i wszystko jest ok i oby tak zostało do końcaSuper wiesci [emoji1] [emoji1] [emoji1] To jest super widok te harce dziecka co [emoji16][emoji16][emoji16] Ja ostatnio tez widzialam i byla mama ze mna akurat w gabinecie i wszystko nagrala na telefon wiec niezla pamiatka Codziennie, absolutnie kazdego dnia ogladam ten filmik
Ty tez mialas krwiaka? A co robilas zeby sie go pozbyc? Bo ja tylko siedze w domu ale nie leze plackiem w lozku... Mam nadzieje ze pojutrze sie okaze ze juz sie go pozbylam bo dobrze sie czuje i juz mam dosc tego niecnierobienia
reklama
Cassiah
Fanka BB :)
Ooo ja nie wiedzialam U mnie 11+6 juz zaczela byc troche infantylna ta apka, jakby juz sami nie wiedzieli co pisac to pisza jakies pierdolety [emoji14] Ale i tak ja lubie i codziennie rano mam ustawione "powiadomienie od dzidziusia"Wiesz, że jak dotkniesz bejbika w hi mommy, to on się śmieje? też mam preglife. [emoji16]
Cassiah
Jezu jakbym siebie widziala na poczatku ciazy [emoji16] Tak bardzo bym chciala cos Wam powiedziec madrego zebyscie nie szly w moje slady i sie nie nakrecaly ale wiem ze to na darmo, nasze glowy i tak "wiedza swoja". Jesli Cie to pocieszy to z kazda chwila bedzieaz coraz spokojniejsza ale cala ciaze bedziesz sie czyms martwiclafantynka ja mam dokladnie tak samo jak piszecie, beta uspakaja na ktortko, pozniek czlowiek sie zastanawia czy juz sie cos nie spieprzylo. Ja tez caly czas macam piersi bo wydaje mi sie, ze powinny byc bardziej wrazliwe. Czasami sa tkliwe, a czasami prawie wcale i wtedy glowka zaczyna pracowac... chyba bardziej uspokoilabym sie wiedzac, ze jest serduszko, bo statystycznie wtedy sa duzo wieksze szanse na zdrowa ciaze, ale do tego jeszcze tydzien. Dzieki Justin za rekomendacje aplikacji, tez zobacze, choc boje sie jeszcze nakrecac zanim nie zobacze serduszka. Ale to dobrze wiedziec, ze jest nas wiecej najwyzej bedziemy sie zamartwiac razem [emoji173]️
gosia321
Ja tez mam obieWiesz, że jak dotkniesz bejbika w hi mommy, to on się śmieje? też mam preglife. [emoji16]
gosia321
Cudownie [emoji7][emoji7]Hej Ciocie! Już jesteśmy po prenatalnych Maluchy robiły taki plac zabaw ze nie mamy żadnego zdjęcia fikaly jak szalone, ale to bardzo dobry znak! Ważą idealnie po 75g, jeden ma 6,9cm drugi 7,4 co do płci to na 90% Laurka moja wymarzona a drugi lekarz powiedzial ze może być chłopak ale za 3 tygodnie wszytsko potwierdzimy po krwiakach ani śladu, wiec od dziś odstawiam tez Luteine i jadę tylko na kwasie filiowym i Acardzie co mnie cieszy poza tym wysysają Maluchy wszystko ze mnie, bo zamiast przybierać na wadze straciłam 2 kg a reszta poszła w brzuszek który już jest pokaźny jak na 14tc życzę wszystkim takich dobrych wiadomości!
Cassiah
Ja mialam to samo na samym poczatku ciazy, juz probowalam nawet w staniku spac. Ale tak w 3cim miesiacu sie uspokoilo i bola tylko przy dotykaniu no i sa o 2 rozmiary wieksze.Laski a jak u Was z piersiami? Bo mnie w nocy okropnie bola, nie ma mowy o spaniu na brzuchu a jak wstaje do łazienki to jakbym dwa kamienie miała a w dzień jak ręka odjol, nic nie boli.
Cassiah
Ja mialam podane swiezaki 3-dniowe i zaraz koncze I-szy trymestr ciazy W macicy kropkom jest lepiej niz na szkielku Glowa do gory!Ja czekam na termin transferu w czwartek usg i się okaże czy uda się w tym cyklu martwe się bo zarodki 3dniowe a klasy mi lekarz nie podał użył tyko określenia że są nie złe
Monika 2311
Zaangażowana w BB
Super gratuluję i dałaś mi nadzieję że się uda ja mam mieć 2 podaneJa mialam podane swiezaki 3-dniowe i zaraz koncze I-szy trymestr ciazy W macicy kropkom jest lepiej niz na szkielku Glowa do gory!
reklama
Monika 2311
Zaangażowana w BB
A za którym razem ci się udało?Super gratuluję i dałaś mi nadzieję że się uda ja mam mieć 2 podane
Podziel się: