reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej Ciocie! Już jesteśmy po prenatalnych :) Maluchy robiły taki plac zabaw ze nie mamy żadnego zdjęcia :D fikaly jak szalone, ale to bardzo dobry znak! Ważą idealnie po 75g, jeden ma 6,9cm drugi 7,4 :) co do płci to na 90% Laurka moja wymarzona a drugi lekarz powiedzial ze może być chłopak ale za 3 tygodnie wszytsko potwierdzimy :) po krwiakach ani śladu, wiec od dziś odstawiam tez Luteine i jadę tylko na kwasie filiowym i Acardzie co mnie cieszy :D poza tym wysysają Maluchy wszystko ze mnie, bo zamiast przybierać na wadze straciłam 2 kg a reszta poszła w brzuszek który już jest pokaźny jak na 14tc :) życzę wszystkim takich dobrych wiadomości!
To bardzo pięknie. [emoji7]

reklama
Hej Ciocie! Już jesteśmy po prenatalnych :) Maluchy robiły taki plac zabaw ze nie mamy żadnego zdjęcia :D fikaly jak szalone, ale to bardzo dobry znak! Ważą idealnie po 75g, jeden ma 6,9cm drugi 7,4 :) co do płci to na 90% Laurka moja wymarzona a drugi lekarz powiedzial ze może być chłopak ale za 3 tygodnie wszytsko potwierdzimy :) po krwiakach ani śladu, wiec od dziś odstawiam tez Luteine i jadę tylko na kwasie filiowym i Acardzie co mnie cieszy :D poza tym wysysają Maluchy wszystko ze mnie, bo zamiast przybierać na wadze straciłam 2 kg a reszta poszła w brzuszek który już jest pokaźny jak na 14tc :) życzę wszystkim takich dobrych wiadomości!
Jejku ale super!!❤️ Bardzo miło czytać takie wiadomości!!

Super wiesci [emoji1] [emoji1] [emoji1] To jest super widok te harce dziecka co [emoji16][emoji16][emoji16] Ja ostatnio tez widzialam i byla mama ze mna akurat w gabinecie i wszystko nagrala na telefon wiec niezla pamiatka :) Codziennie, absolutnie kazdego dnia ogladam ten filmik :)
Ty tez mialas krwiaka? A co robilas zeby sie go pozbyc? Bo ja tylko siedze w domu ale nie leze plackiem w lozku... Mam nadzieje ze pojutrze sie okaze ze juz sie go pozbylam bo dobrze sie czuje i juz mam dosc tego niecnierobienia :(

K...... mać nie wiem co jest grane. Dziś beta 58 przyrost o ponad 100 procent. Przypominam pierwsza 15.6 za dwa dni 24 dziś 58 ale inne laboratorium.

Kochane, czy lutinus czesto podraznia? Wczoraj z polecenia lekarza zmienilam crinone na lutinus i od wieczora momentami mam takie lekkie siekajace bole. Czuje, ze mnie chyba lekko podraznil, myslicie, ze te lekkie siekajace bole moga byc z jakiegos podraznienia? Jak dzis bylam w toalecie to tez na papierze byl taki sluz i sladowe ilosci rozowej krwi, mam nadzieje, ze to tylko z podraznienia, a nie, ze cos zlego zaczyna sie dziac. Pytanie tylko czy jesli by mnie lutinus podraznial to czy to nie zaszkodzi i czy to sie wchlania tak jak powinno. Kusi mnie zeby wrocic do crinone ale moze powinnam narazie zostac przy lutinusie tak jak kazal lekarz?

Cześć Dziewczęta. :D
@Pandzia89 powodzenia na wizycie, samych dobrych wieści o Twoich dwóch okruszkach. :* Czekamy na informacje. Może już się dowiesz, kto u Ciebie mieszka? Daj nam koniecznie znać i pochwal się zdjęciami. [emoji173]️[emoji173]️

@Vorreiavereunbimbo jest mi bardzo przykro, że musisz przez to przechodzić. Mam nadzieję, że to nie jest ciąża pozamaciczna. Trzymaj się ciepło. :*
Pandzia89 powodzenia i przepieknych widokow [emoji110][emoji110][emoji173][emoji173]

Dziewczęta!
Po moich wszystkich perypetiach jestem w ciąży naturalnej! 6 tydzień, serduszko bije wygląda na to, że wszystko ok. Jestem szczęśliwa, ale nie potrafię się tak beztrosko ucieszyć. Chyba to uczucie rozumiemy tylko My, które przeżyliśmy tyle "upadków".
Aaaa super kochana gratuluje i trzymam kciuki aby wszystko.bylo dobrze nudnej ciazy kochana [emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Do góry