reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczęta!
Po moich wszystkich perypetiach jestem w ciąży naturalnej! 6 tydzień, serduszko bije wygląda na to, że wszystko ok. Jestem szczęśliwa, ale nie potrafię się tak beztrosko ucieszyć. Chyba to uczucie rozumiemy tylko My, które przeżyliśmy tyle "upadków".
Suuuper ❤️❤️❤️❤️ gratuluję z całego serca

Hej Ciocie! Już jesteśmy po prenatalnych :) Maluchy robiły taki plac zabaw ze nie mamy żadnego zdjęcia :D fikaly jak szalone, ale to bardzo dobry znak! Ważą idealnie po 75g, jeden ma 6,9cm drugi 7,4 :) co do płci to na 90% Laurka moja wymarzona a drugi lekarz powiedzial ze może być chłopak ale za 3 tygodnie wszytsko potwierdzimy :) po krwiakach ani śladu, wiec od dziś odstawiam tez Luteine i jadę tylko na kwasie filiowym i Acardzie co mnie cieszy :D poza tym wysysają Maluchy wszystko ze mnie, bo zamiast przybierać na wadze straciłam 2 kg a reszta poszła w brzuszek który już jest pokaźny jak na 14tc :) życzę wszystkim takich dobrych wiadomości!

Cudowne wiadomosci Pandzia [emoji173]️

Nie trać nadziei. Powtórz w poniedziałek w swoim laboratorium i nie przestawiaj brać leków. Trzymam kciuki
Nie już będę w tym laboratorium co dziś robiłam. Pytałam czy mogą być różnice to panie powiedziały ze raczej nie. No nic sama sobie to zrobiłam latając wcześniej na badania niż potrzeba.

Dziewczyny mam pytanie. Biorę jak większość lutinus i estradiol. Biorę je 3 razy dziennie. Po jakim czasie mogę się umyć po nich, jak szybko mogą się wchłaniac? Żyje od proszka do proszka, a mam ochotę na przyjemności

reklama
Do góry