reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja też poproszę o dopisanie do kalendarza na wizytę 21.08 u naszego cudotwórcy :) trzymajcie kciuki żeby miał dla mnie dobry plan , szczerze powiem że mega się boje i jednocześnie jestem bardzo podekscytowana :) tak bardzo bym chciała żeby w końcu się udało

Dziewczyny a mam jeszcze jedno pytanie , co sądzicie o udroznieniu ujść brzusznych jajowodu ?
Bo ostatnio pisalyscie że udrożnienia jajowodów nie ma sensu , bo nie daje to gwarancji i dodatkowo lubią się spowrotem zrastać a co jeśli chodzi o ujścia brzuszne ?

reklama
Ja też poproszę o dopisanie do kalendarza na wizytę 21.08 u naszego cudotwórcy :) trzymajcie kciuki żeby miał dla mnie dobry plan , szczerze powiem że mega się boje i jednocześnie jestem bardzo podekscytowana :) tak bardzo bym chciała żeby w końcu się udało

Dziewczyny a mam jeszcze jedno pytanie , co sądzicie o udroznieniu ujść brzusznych jajowodu ?
Bo ostatnio pisalyscie że udrożnienia jajowodów nie ma sensu , bo nie daje to gwarancji i dodatkowo lubią się spowrotem zrastać a co jeśli chodzi o ujścia brzuszne ?
Udrażnianie najlepiej zrobić w Lublinie u dr Pyry. Naprawdę części dziewczynom pomaga, zabieg na NFZ. Nie wiem ile masz lat i czy masz tylko te problemy, czy możesz dać sobie pół roku na próby po zabiegu. Dr Pyra jest radiologiem a do zabiegu potrzebna jest kwalifikacja od ginekologa. Wymagają badania nasienia i dokumentację potwierdzającą niedrożność.
Jak masz zarośnięte to nic im już nie szkodzi. Nie wiem na ile wzrasta możliwość ciąży jajowodowej pewnie jakieś ryzyko jest, to już z lekarzem trzeba przegadać.

O kurcze co to może znaczyć ten powolny wzrost bety?
Doktor podejrzewa ciążę pozamaciczną. Może chyba jeszcze przy pustym jaju wzrastać,no ale u mnie nic nie widać na usg,więc nie wiem czy to może być też to puste jajo czy nie. :/ Z tego co kojarze chyba @chlopkers tak rosła beta przy pustym jaju. Już sama nie wiem czy gorsza była beta 0 czy te przeprawy teraz. A Ty jak się czujesz?

U mnie w Gamecie już robią standardowo i "wliczone" jest to w koszt transferu. Tylko, że transfer już 1800 zł.
Nie wiem co ma piernik do wiatraka, że pierwsze podejście. Na pewno jak się uprzesz to zrobią.
I nie było nacinania.....powiedzieli że nie było takiej potrzeby....ale tgo już nie sprawdzisz,,,,

Młoda blondyneczka z szerokimi biodrami:) Ona jest bardzo sympatyczna:) A jak ogólnie ekipa? Pomocna, czy raczej odudrane, zaganiane...?
Złego slowa nie powiem.Wszyscy pomocni. Pan dr przyszedl przed cieciem do mnie. Dzis jak maly tak plakal to maz poszedl do nowordkow i przyszla pani pomoc z,przylozeniem do piersi. Na prawde fajnie.

reklama
Do góry