reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@dżoasia nie dość,że z Ciebie mózg medyczny,to jeszcze poliglota :)
Ja mam odstawić leki,jak nie dostanę @ do środy,to da mi skierowanie do szpitala,jak dostanę to i tak mam sprawdzić betę i zgłosić się w 6 dniu cyklu na kontrolę. Na razie nie ma dalszego planu. :( Coś mi się wydaje,że będę się teraz bujać kolejne pół roku.
A jak usg?

No ja też v
@dżoasia nie dość,że z Ciebie mózg medyczny,to jeszcze poliglota :)
Ja mam odstawić leki,jak nie dostanę @ do środy,to da mi skierowanie do szpitala,jak dostanę to i tak mam sprawdzić betę i zgłosić się w 6 dniu cyklu na kontrolę. Na razie nie ma dalszego planu. :( Coś mi się wydaje,że będę się teraz bujać kolejne pół roku.
Ja też czekam na spadek bety. Już wczoraj odstawiłam heparynę a dziś duphaston wieczorem. Jeszcze luteinę biorę. Progesteron mam ponad 20 więc nawet jeśli jakiś cud nastąpi to nic nie powinno się stać.
W sobotę dzwonię do kliniki i odstawiam resztę.
U ciebie był już widoczny pęcherzyk czy beta nie spada?

Acha - a mi powiedzieli ze się już antykoncepcji nie daje przy pco przed krótkim
I weź tu nie zwariuj

Ja przy pierwszej procedurze miałam antyki chyba 2 miesiące, potem krótki protokół. Wynik 14 pęcherzyków w tym 11 dojrzalych komórek. W drugiej i trzeciej procedurze też krótki protokół tylko bez antyków i wynik ten sam, tzn więcej pęcherzyków o 3, ale dojrzałych komórek tyle samo. Amh 16. Więc chyba faktycznie bez sensu te antyki przy pco.

U mnie dzis dokładnie 33+6 czyli jutro wchodzę w 35 ;) dzis taki dzien ze podbrzusze boli jak chodzę.. a jakby teoche mniej czuje mała, jakby troche przywyczajenia zmieniła? Mniej kopie. Dlatego właśnie mysle czy na ktg przyjmą mnie, zrobią i wypuszcza do domu, zupełnie nie wiem jak to wyglada. A torba nadal nie spakowana...

U mnie dziś 36+2 i torba też nie spakowana:p

@Iskra_82 dzis jesr na oddziale nasza pani z kliniki ale ona nie jest na poloznictwie tylki na noworodkach-taka mloda, co w rejestracji siedziala bo innych kobit z tamtąd nie znam

No ja też v

Ja też czekam na spadek bety. Już wczoraj odstawiłam heparynę a dziś duphaston wieczorem. Jeszcze luteinę biorę. Progesteron mam ponad 20 więc nawet jeśli jakiś cud nastąpi to nic nie powinno się stać.
W sobotę dzwonię do kliniki i odstawiam resztę.
U ciebie był już widoczny pęcherzyk czy beta nie spada?
Beta nie spada,a rośnie w ślimaczym tempie. Mi kazał odstawić wszystko już.
@Kurcia na usg nie widać nic,żadnego pęcherzyka.

Kochane możecie dopisać mnie do kalendarza na 21 wizytę u lekarza prowadzącego ciąże ;) u nas wszystko pięknie plamienie ustały czysto nic nie boli a tym czasem jedziemy do znajomych posiedzieć ;) czuje się czasem słabo czasem są mdłość a tak to dobrze aby tak dalej nie mogę się doczekać tego wtorku zobaczyć maluszka ;)

reklama
Kochane możecie dopisać mnie do kalendarza na 21 wizytę u lekarza prowadzącego ciąże ;) u nas wszystko pięknie plamienie ustały czysto nic nie boli a tym czasem jedziemy do znajomych posiedzieć ;) czuje się czasem słabo czasem są mdłość a tak to dobrze aby tak dalej nie mogę się doczekać tego wtorku zobaczyć maluszka ;)
Cieszę się że w końcu jesteś w ciąży [emoji5] [emoji64]

Do góry