napisał mi na kartce wiec sadze ze to forma jakiegos skierowania. nastepna wizyta tak szybko bo znowu wolne ma. akurat na początku września. ktory mamy tc?Ale Kluseczkę uchowałaś super a to na ktg trzeba skierowanie? Nie można tak z marszu iść? Teraz wizyty częściej?
reklama
A jak usg?@dżoasia nie dość,że z Ciebie mózg medyczny,to jeszcze poliglota
Ja mam odstawić leki,jak nie dostanę @ do środy,to da mi skierowanie do szpitala,jak dostanę to i tak mam sprawdzić betę i zgłosić się w 6 dniu cyklu na kontrolę. Na razie nie ma dalszego planu. Coś mi się wydaje,że będę się teraz bujać kolejne pół roku.
motylek24
Fanka BB :)
No ja też v
W sobotę dzwonię do kliniki i odstawiam resztę.
U ciebie był już widoczny pęcherzyk czy beta nie spada?
Ja też czekam na spadek bety. Już wczoraj odstawiłam heparynę a dziś duphaston wieczorem. Jeszcze luteinę biorę. Progesteron mam ponad 20 więc nawet jeśli jakiś cud nastąpi to nic nie powinno się stać.@dżoasia nie dość,że z Ciebie mózg medyczny,to jeszcze poliglota
Ja mam odstawić leki,jak nie dostanę @ do środy,to da mi skierowanie do szpitala,jak dostanę to i tak mam sprawdzić betę i zgłosić się w 6 dniu cyklu na kontrolę. Na razie nie ma dalszego planu. Coś mi się wydaje,że będę się teraz bujać kolejne pół roku.
Acha - a mi powiedzieli ze się już antykoncepcji nie daje przy pco przed krótkim
I weź tu nie zwariuj
Ja przy pierwszej procedurze miałam antyki chyba 2 miesiące, potem krótki protokół. Wynik 14 pęcherzyków w tym 11 dojrzalych komórek. W drugiej i trzeciej procedurze też krótki protokół tylko bez antyków i wynik ten sam, tzn więcej pęcherzyków o 3, ale dojrzałych komórek tyle samo. Amh 16. Więc chyba faktycznie bez sensu te antyki przy pco.
U mnie dzis dokładnie 33+6 czyli jutro wchodzę w 35 dzis taki dzien ze podbrzusze boli jak chodzę.. a jakby teoche mniej czuje mała, jakby troche przywyczajenia zmieniła? Mniej kopie. Dlatego właśnie mysle czy na ktg przyjmą mnie, zrobią i wypuszcza do domu, zupełnie nie wiem jak to wyglada. A torba nadal nie spakowana...
U mnie dziś 36+2 i torba też nie spakowana
U
użytkowniczka v
Gość
Beta nie spada,a rośnie w ślimaczym tempie. Mi kazał odstawić wszystko już.No ja też v
Ja też czekam na spadek bety. Już wczoraj odstawiłam heparynę a dziś duphaston wieczorem. Jeszcze luteinę biorę. Progesteron mam ponad 20 więc nawet jeśli jakiś cud nastąpi to nic nie powinno się stać.
@Kurcia na usg nie widać nic,żadnego pęcherzyka.
Kochane możecie dopisać mnie do kalendarza na 21 wizytę u lekarza prowadzącego ciąże u nas wszystko pięknie plamienie ustały czysto nic nie boli a tym czasem jedziemy do znajomych posiedzieć czuje się czasem słabo czasem są mdłość a tak to dobrze aby tak dalej nie mogę się doczekać tego wtorku zobaczyć maluszka
@Iskra_82 dzis jesr na oddziale nasza pani z kliniki ale ona nie jest na poloznictwie tylki na noworodkach-taka mloda, co w rejestracji siedziala bo innych kobit z tamtąd nie znam
Młoda blondyneczka z szerokimi biodrami Ona jest bardzo sympatyczna A jak ogólnie ekipa? Pomocna, czy raczej odudrane, zaganiane...?
reklama
ludek
Fanka BB :)
Cieszę się że w końcu jesteś w ciąży [emoji5] [emoji64]Kochane możecie dopisać mnie do kalendarza na 21 wizytę u lekarza prowadzącego ciąże u nas wszystko pięknie plamienie ustały czysto nic nie boli a tym czasem jedziemy do znajomych posiedzieć czuje się czasem słabo czasem są mdłość a tak to dobrze aby tak dalej nie mogę się doczekać tego wtorku zobaczyć maluszka
Podziel się: