martuska09
Zaangażowana w BB
Wg wyliczeń kalendarza 7t5d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jakie endometium przed transferem miałaś?ja miałam i zaszłam po tym w ciążę, ale czy dzięki temu to nie da się stwierdzić
Ja jestem w Warszawie.Białystok
Taaaaa jak ja nie daje nikomu na rece ha ha o całowaniu nie ma mowy !!!! Ewentualnie w nogeNie ma co się dziwić Ewcia... [emoji173] [emoji172] [emoji182]
Dobrze że czasami jesteście daleko bo te dzieci Wasze człowiek by zacalowal jak to babcie wszystkie robią że swoimi wnukami [emoji38] [emoji13] [emoji182] [emoji182]
Ja miałam planowane cc na zyczenie 02.styczeń brałam heparyne ( niestety ) miałam odstawić 12 h przed cc ale Marcelina postanowiła wyjść 07.12 ( 5 tyg wczesniej )Kochana, ja biorę heparyne do końca ciąży, a nawet może będę brała chwile po, zalecenie lekarki profilaktycznie :-) podobno wystarczy odstawić na 12 godzin przed, więc spokojnie. Ja bardzo chce rodzić naturalnie i na to się nastawiamy z lekarka.
Cała ciaze w brzuchKochana a ty jak dlugo robilas zastrzyki w brzuch i w ktorym momencie przeszlas na uda ?
Chyba Cie kojarzeSuper porady. Dzięki wielkie na pewno się zastosuje. X
No nie da sie jakbyś się nie starała .Ciągle walę w brzuch I uda naprzemiennie, w sobotę 36tc zaczynam. Bardzo się bałam w brzuch, ale lekarka mnie uświadomiła, że nie ma możliwości wbić w dziecko, zrobić mu krzywdę itd. Nawet zmierzyła mi grubość tkanki tłuszczowej tam, mam też łożysko na przedniej ścianie macicy, więc nie ma obawy, wałki mam grubsze niż igła
Ja miałam planowane cc na zyczenie 02.styczeń brałam heparyne ( niestety ) miałam odstawić 12 h przed cc ale Marcelina postanowiła wyjść 07.12 ( 5 tyg wczesniej )
O 21 wzięłam heparyne o 23 odeszly mibw domu wody .....
Przy heparynie mozna dostać jedynie Paracetamol ha ha ha nie pomaga.
Niestety musisłam rodzić sn bez znieczulenia .......skonczyło sie cc ratujacym zycie Marceliny ( podjeli ryzyko dajac mi znieczulenie 10 h po heparynie )
Nigdy więcej heparyny do konca ciazy ! Odstawiam w 34 tc ( jak wroce po rodzeństwo )