reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję. długo sie o nia modliłam i taka wyszła .:laugh2:
Trzeba było czasu na takie cudo :) No dla mnie jest najpiękniejsza na świecie :D Zobacz załącznik 888873 Zobacz załącznik 888874
Nie ma co się dziwić Ewcia... [emoji173] [emoji172] [emoji182]
Dobrze że czasami jesteście daleko bo te dzieci Wasze człowiek by zacalowal jak to babcie wszystkie robią że swoimi wnukami:p [emoji38] [emoji13] [emoji182] [emoji182]

reklama
Ooo no to super, gotowi do boju :) Trzymam zacisniete wszystko co sie da! Super :) !!!
Misis, a ty masz jakies wskazania do cesarki czy na zyczenie? Bo ja mam heparyne i jesli wszytsko sie szczesliwie potoczy to mam ja odstawic 24h przed porodem wiec Mieciu kmini jak tu przy naturalnym przewidziec kiedy bedzie 24h. Czy ty kochana masz z tego wzgledu CC?

Kochana, ja biorę heparyne do końca ciąży, a nawet może będę brała chwile po, zalecenie lekarki profilaktycznie :-) podobno wystarczy odstawić na 12 godzin przed, więc spokojnie. Ja bardzo chce rodzić naturalnie i na to się nastawiamy z lekarka.

Kochana, ja biorę heparyne do końca ciąży, a nawet może będę brała chwile po, zalecenie lekarki profilaktycznie :-) podobno wystarczy odstawić na 12 godzin przed, więc spokojnie. Ja bardzo chce rodzić naturalnie i na to się nastawiamy z lekarka.
Kochana a ty jak dlugo robilas zastrzyki w brzuch i w ktorym momencie przeszlas na uda ?

Kochana a ty jak dlugo robilas zastrzyki w brzuch i w ktorym momencie przeszlas na uda ?

Ciągle walę w brzuch I uda naprzemiennie, w sobotę 36tc zaczynam. Bardzo się bałam w brzuch, ale lekarka mnie uświadomiła, że nie ma możliwości wbić w dziecko, zrobić mu krzywdę itd. Nawet zmierzyła mi grubość tkanki tłuszczowej tam, mam też łożysko na przedniej ścianie macicy, więc nie ma obawy, wałki mam grubsze niż igła :-D

reklama
Do góry