Mieciu85
Fanka BB :)
Mieciu jestem w Bocianie w Wawie, a Ty? Po ilu dniach robiłaś bete?
Ja w Gyncentrum Katowice. Przy blastce robilam bete 9dpt, a przy 3 dniowych 10dpt.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mieciu jestem w Bocianie w Wawie, a Ty? Po ilu dniach robiłaś bete?
A w jakim mieście chodzisz do BocianaNo mnie w Bocianie zaskoczyło to właśnie po punkcji, człowiek po takich emocjach a doktor podsuwa kartkę i pyta czy coś jeszcze wybieramy. Zero wyjaśnień po co to i czy coś z tego realnie zwiększa szanse. Bociana mimo to oceniam dobrze nawet dr M. potrafi rozluźnić atmosfere. Z reguły wszyscy są mili. swoje i męża badania robiłam poza kliniką też bez problemów.
Super gratulacje mamuniu :* [emoji7][emoji173]Laski zarodek żywy wg usg 7tydz serducho bije widziałam miałam ciężki dzień poryczalam dzisiaj trochę z emocji trochę z mężem się poklucilam i chyba mi brakło przy usg [emoji3]
Gratuluję dla mamusi pięknej i cudownej fasolki [emoji7][emoji173][emoji173][emoji258]Laski zarodek żywy wg usg 7tydz serducho bije widziałam miałam ciężki dzień poryczalam dzisiaj trochę z emocji trochę z mężem się poklucilam i chyba mi brakło przy usg [emoji3]
Miałam blastocyste a serduszko widziałam teraz w niedziele w szpitalu to było 25dpt po transferzeA kiedy bylas na badaniu ze widziała serduszko? I jaki zarodek miałaś transferowany?
Piękna fasolka który to tydzień ?Mój groszek [emoji4] Zobacz załącznik 888849
A co dokladbie potrzebujesz ?Dziewczyny kiedys wrzucalyscie tu zdjecia cen od Pasnika (paragonu czy czegos) macie to jeszcze? Chyba @Szczęście1986 ?
Dziękuję. długo sie o nia modliłam i taka wyszła .Ona jest śliczna ❤
A rodzice widzę że córeczkę rozpieszczają jak mogą ❤
Ogolnie ceny badanA co dokladbie potrzebujesz ?