Justin87
Fanka BB :)
Czekamy. [emoji173][emoji173][emoji173]Mam muszę mezowi zabrać bo już mi skrobnal w gabinecie później wstawię
[emoji12]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekamy. [emoji173][emoji173][emoji173]Mam muszę mezowi zabrać bo już mi skrobnal w gabinecie później wstawię
[emoji12]
Tak, tak! Czekamy!Czekamy. [emoji173][emoji173][emoji173]
Tam.sie chyba pesel wpisuje z tego co kojarzęDziewczyny na który adres e-mail pisać do Gyncentrum po wyniki badań? To jest ten z wizytówki, ale nie mam jej, bo znów jest w podróży, a na stronie mają kilka i nie wiem na który pisać...może na wszystkie, dodtakowo ja nie dostalam tej kartki z danymi do logowania i nie mam żadnych, a mój partner tylko części
Laski zarodek żywy wg usg 7tydz serducho bije widziałam miałam ciężki dzień poryczalam dzisiaj trochę z emocji trochę z mężem się poklucilam i chyba mi brakło przy usg [emoji3]
Miałam do dziś to samo bałam się że będzie puste jajo ale serducho zobaczyłamDziś wogole mam jakiś dziwny dzień. Raz martwię się ze może to być puste jajo bo przecież moje komórki są słabej jakości albo ze moge poronic lada dzień bo plecy mnie bola i brzuch... a za chwile mysle ze skoro już się udało i ze beta dobrze przyrasta i usg tez wszystko okej to ze napewno będzie dobrze... i tak w kółko... ehhh chciałabym żeby już byl 13 tydzień!! I w końcu cieszyć się ta ciąża bo narazie to więcej obaw niż radości
Hihihi To musi być super uczucie!! Ja muszę czekać do 27/08...Miałam do dziś to samo bałam się że będzie puste jajo ale serducho zobaczyłam
[emoji12] [emoji173] [emoji173]
Kochana mnie tez plecy pobolewają a na początku to tak strasznie brzuch bolał ,ze wręcz byłam pewna ze to na @ kochana będzie dobrze zobaczysz u mnie było plamienie teraz jest czysto od wczoraj i aby tak zostało teraz mam wizytę w wtorek już u tego lekarza który będzie mi ciąże prowadził boje się tej wizyty ale dlaczego miałoby być złe skoro ostatnio pięknie serduszko biło wiec musi być tylko dobrze u mnie dzisiaj 6dpt+4 leci tak szybko ten czas a u ciebie który tydzień ??Dziś wogole mam jakiś dziwny dzień. Raz martwię się ze może to być puste jajo bo przecież moje komórki są słabej jakości albo ze moge poronic lada dzień bo plecy mnie bola i brzuch... a za chwile mysle ze skoro już się udało i ze beta dobrze przyrasta i usg tez wszystko okej to ze napewno będzie dobrze... i tak w kółko... ehhh chciałabym żeby już byl 13 tydzień!! I w końcu cieszyć się ta ciąża bo narazie to więcej obaw niż radości
Jak jestes zapisana do konkretnego lekarza to idziesz do niego. Ja tylko raz mialam wizyte u innego lekarza (dr Żor - nie polecam) jak moj lekarz byl na urlopie a ja mysialam w konkretnym dniu cyklu pojawic sie na wizycie. Moj dr od razu stwierdzil, ze np inseminacja w naszym przypadku nie da innych wynikow niz starania naturalne, wiec nie ma sensu sie w to pakowac.
Co do wirusologii to jest wazna 6 m-cy i lekarz zazwyczaj przypomina o badaniach[/Q
U nas tak samo, lekrz powiedział że stracimy tylko czas na insyminację. Rezultatów nie będzie.
U mnie dziś zaczął się 6 tydzień ciazy. Mi właśnie bardzo wolno.. zwłaszcza ze nie pracuje i staram się relaksować w domku. Prawie całe dnie na kanapie przed tv. Mąż nic nie pozwala mi robić, wiec strasznie dłużą mi się dni. To który u Ciebie dzień ciazy? Bo nie zrozumiałamKochana mnie tez plecy pobolewają a na początku to tak strasznie brzuch bolał ,ze wręcz byłam pewna ze to na @ kochana będzie dobrze zobaczysz u mnie było plamienie teraz jest czysto od wczoraj i aby tak zostało teraz mam wizytę w wtorek już u tego lekarza który będzie mi ciąże prowadził boje się tej wizyty ale dlaczego miałoby być złe skoro ostatnio pięknie serduszko biło wiec musi być tylko dobrze u mnie dzisiaj 6dpt+4 leci tak szybko ten czas a u ciebie który tydzień ??