reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

W każdym razie doktorek powiedział że mam prolutex wybrać do końca, Progynova mam ostatnie opakowanie i też mam już spokój zostaje acard fraxiparine magnez femibion i metyl kwasu foliowego utrogestan przez 3 tyg do następnej wizyty IP przechodzimy na refundowane Luteine

reklama
Jeszcze nie wiem, chcę jak naszybciej odstawić leki i się zresetować, mam pełno różnych alkoholi z podróży i od dwóch lat nie pije bo może będę w ciąży! Czyli do transferu minimum trzy wizyty a nich to. W tym cyklu to chyba odpada, beta pozytywna więc musi najpierw zacząć spadać aż do zera? Nie wiem zadzwonie w sobotę do kliniki po kolejnych badaniach.

Minimum 2 wizyty liczac transfer jesli nie masz problemów z endo (kontrola w 10-12dc plus transfer).
Jesli w tym cyklu nie wyjdzie musisz poczekac na okres i od 2/3 dc estrofem.

Poczekaj z tym upijaniem sie, moze sobotnia beta da nadzieję :-*

Minimum 2 wizyty liczac transfer jesli nie masz problemów z endo (kontrola w 10-12dc plus transfer).
Jesli w tym cyklu nie wyjdzie musisz poczekac na okres i od 2/3 dc estrofem.

Poczekaj z tym upijaniem sie, moze sobotnia beta da nadzieję :-*

nie no pewnie że zaczekam z upiciem się nawet do niedzieli bo w sobotę nie bardzo będę mogła.

Dziewczyny na który adres e-mail pisać do Gyncentrum po wyniki badań? To jest ten z wizytówki, ale nie mam jej, bo znów jest w podróży, a na stronie mają kilka i nie wiem na który pisać...może na wszystkie, dodtakowo ja nie dostalam tej kartki z danymi do logowania i nie mam żadnych, a mój partner tylko części

reklama
Do góry