Mieciu85
Fanka BB :)
cholera jasna...No i koniec pieśni. Beta 24. Czyli wzrost o 50 procent.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cholera jasna...No i koniec pieśni. Beta 24. Czyli wzrost o 50 procent.
Jeden, dziś 9 dpt.Kurcze motylek a miałaś jeden kropek podany?
Który to dpt?
[emoji20][emoji20][emoji20]No i koniec pieśni. Beta 24. Czyli wzrost o 50 procent.
Nie miałam histeroskopii to chyba muszę o niej w takim razie pomyśleć choć już znajoma mi odradzała,że miała jakieś później problemy.A czy Ty chociaż histeroskopię robiłaś? To nie jest tak inwazyjny zabieg jak laparo, a może wiele wyjaśnić.
I scratchingu więcej nie rób, bo on podnosi jeszcze NK.
Powiem tak. Nie odrzucam tej opcji ale nie jestem na nia teraz gotowa.@misis188 powodzenia jutro Kochana. Aż sama się wzruszam jak pomyślę,że już jutro będziesz mogła obcałować dzidziusia.
@Mieciu85 przyrost bardzo ładny. Wiem co czujesz,bo sama latałam na te bety jak szalona,mimo,że na początku dobrze przyrastała. Ale u Ciebie od razu była piękna wartość i super przyrosty,więc no stressssss :* teraz już musi być dobrze
@Kurcia kurczaku kurczaczkowaty daj jutro nam znać jaki plan ma na Was doktorek. Mam nadzieję,że to nie będzie niedelikatne pytanie,w razie czego je olej,ale czy rozważasz ewentualnie opcję kd? Dajecie sobie jakiś limit prób? Pytam,bo sama zaczynam myśleć nad nd.
Zabiegi raczej do 13 robia.dziewczyny z Gyn centrum....czy w tej klinice robią transfery po południu?
Ja mialam allo mlr 54% mimo braku ciazy.Ja widzę,że każdy inaczej robi to najgorsze bo nie wiadomo kto ma rację.Oczywiście Paśnika nie znam więc mogę się wypowiedzieć tylko z własnego doświadczenia.
Czyli mamy ten sam genotyp..
a jakie miałaś zalecane?
Szczepiłaś się na allo?
A jakie masz NK?
Odnośnie laparoskopii nie wiem w sumie jak mogłaby mi pomóc do in vitro?
Chodzi o przecięcie zrostów?
Scratching macicy miałam wyjątkowo bolesne to pomyślałam czy czasem jakiś zrostów nie było..
A lekarz sam nie wie dlaczego tak bolesny.
To prawda,to szczęście musi być niewyobrażalne!
Piękna [emoji7] zaciskaj nóżki! Trzymam kciuki za bete.Dzięki. Już jestem po. Spytałam o to endometrium, powiedziała że jest prawidłowe więc to był poranny stres...
O blastke się też spytałam i embriolog mi powiedział, że jest super i już "sprezynujaca". Teraz niech tylko zostanie u mamusi i urodzi się na ponad 8 miesięcy jako śliczna różowa pupka. Zobacz załącznik 888737
Ponoć Lewy jest dobrym specjalistą... o ile o nim mówimy. Ostatnio nawet na jego temat była dyskusja na forum
Ja w Novum byłam przez chwilę u dr Zygler
Transferów u mnie na razie nie ma bo nie ma czego transferować...na jesieni będę podchodziła do stymulacji i zobaczymy co dalej. Bo czekam na zalecenia od wujka Jarka z Łodzi
U nas jaka sytuacja? - nasze znienawidzone przez większość dziewczyn z forum określenie - niepłodność idiopatyczna.
Piękna beta. Wszystko mamcia jest super! Nie zaprzataja sobie głowy pierdolami!Kochane, dostalam dzisiejsze wyniki. Beta w 14dpt byla 1874, a dzis 17dpt jest 4867. Sredni przyrost na dwie doby 89%. Myslicie,ze jest ok bo przyrost zwolnil troche. Wczesniej mialam srednie dwudniowe przyrosty po 119% i 135%. Wg kalkulatora ok ale przyrost nie tak wysoki jak wczesniej, Co myslicie? Jak u was bylo?
Tradycyjnie progesteron niski 4.68. Czekam, na telefon z kliniki zeby jeszce raz o tym progesteronie pogadac I wymuszam ten prolutex.