reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki z okolic katowic, czy orientujecie sie czy gdzies w okolicach lutinus mozna dostac taniej? Bo w aptece przy klinice 170zl , a musze troche tego kupic wiec nie wiem czy moze gdzies taniej da sie to w okolicach katowic upolowac?

reklama
Ja widzę,że każdy inaczej robi to najgorsze bo nie wiadomo kto ma rację.Oczywiście Paśnika nie znam więc mogę się wypowiedzieć tylko z własnego doświadczenia.
Czyli mamy ten sam genotyp..
a jakie miałaś zalecane?
Szczepiłaś się na allo?
A jakie masz NK?
Odnośnie laparoskopii nie wiem w sumie jak mogłaby mi pomóc do in vitro?
Chodzi o przecięcie zrostów?
Scratching macicy miałam wyjątkowo bolesne to pomyślałam czy czasem jakiś zrostów nie było..
A lekarz sam nie wie dlaczego tak bolesny.

To prawda,to szczęście musi być niewyobrażalne!

A czy Ty chociaż histeroskopię robiłaś? To nie jest tak inwazyjny zabieg jak laparo, a może wiele wyjaśnić.
I scratchingu więcej nie rób, bo on podnosi jeszcze NK.

Ja jestem po 3 stymulacjach. Przy czwartym transferze zaskoczyło ale skończyło się w 7 tygodniu:( Udany 6 transfer (wczoraj skończyłam 36tc:)), który był zarazem pierwszym z nd i to chyba finalnie pomogło najbardziej.
Takie wiadomości to radość i nadzieja :)
a Ty również chodzisz do Gymcentrum?Bo jeszcze nie przyswoiłam tylu wiadomości :)
co oznacza nd?

Pierwszy program zapłodnienia metodą in vitro skończył się niepowodzeniem. Teraz chcemy pójść do Invicty.
Kto z Was był pacjentką tej kliniki? Czy warto ? Słyszałam dużo pozytywnych opinii.

reklama
Do góry