reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Recepta do Krakowa nie doszła ile tam będzie do zapłaty za tym pobraniem ?? Abym mogła dzisiaj jeszcze się przygotować ile zapłacić ;) a z receptami nie mam problemu leki mam brać do 12 tyg wiec jeszcze koło 5 tyg i potem zacznę schodz u mnie bardzo drogi jest lutinus bo kosztuje 270 a jak dobrze poszukam to za 220 dostanę najtaniej wiec u aski kosztuje 110 to jest duża różnica cenowo mam nadzieje ,ze do jutra przyjdzie ;)
Nie pamietam dokładnie ile. Hmmm chyba około 12zl. Ja płace 154zl

reklama
Kochane, dostalam dzisiejsze wyniki. Beta w 14dpt byla 1874, a dzis 17dpt jest 4867. Sredni przyrost na dwie doby 89%. Myslicie,ze jest ok bo przyrost zwolnil troche. Wczesniej mialam srednie dwudniowe przyrosty po 119% i 135%. Wg kalkulatora ok ale przyrost nie tak wysoki jak wczesniej, Co myslicie? Jak u was bylo?
Tradycyjnie progesteron niski 4.68. Czekam, na telefon z kliniki zeby jeszce raz o tym progesteronie pogadac I wymuszam ten prolutex.

Kochana ale przyrost jest super przeciez

Rozmawialam z klinika, dr powiedzial, ze beta bardzo ladna i ze duphaston brac tak jak bralam, ale jednak nalega zebym zmienila crinone 2 x 1 na lutinus 3 x 2 bo to sie duzo lepiej wchlania i jest lepszy od crinone ktory mi zapisal dr G. Wiec chyba tak musze zrobic. W koncu tez drozszy dziad to moze i lepszy, a kij go wie. Prolutexu nie chce zapisac mowi,ze nie trzeba.

reklama
Istra gratuluje!! Który to tydzień?
Nawet nie chce się denerwować-te szczepienia są bardzo bolesne(przynajmniej ja takie miałam )
Accofil podają na Kir - u mnie Genotyp BX.
Czasem sobie myślę,że najlepiej to żadnych badań nie robić ...
A napisz mi Istra co u Ciebie finalnie pomogło?

Ja jestem po 3 stymulacjach. Przy czwartym transferze zaskoczyło ale skończyło się w 7 tygodniu:( Udany 6 transfer (wczoraj skończyłam 36tc:)), który był zarazem pierwszym z nd i to chyba finalnie pomogło najbardziej.

Do góry