Sama klinika jest ok, przy punkcji lub przy transferze widac, ze maja to wszystko dobrze opanowane a i personel ma bardzo dobre podejscie do pacjentów.
Podobno najlepszy jest szef czyli dr Giz. Ja sie do niego nie zalapalam bo sa dosc dlugie kolejki na pierwszą wizytę. Jestem u dr Lach., generalnie jest ok. Czasem sie spoznia, czasem jest malomowny ale odpowiada na wszystkie nasze pytania. Plusem jest to, ze bez zadnych przeciwwskazan dostosowal sie do zalecen immunologa mimo iż sam nie do konca wierzy w immunologie. Przy naszej niepłodności idiopatycznej zalecil probowac do skutku (co mnie nie przekonuje) ale z dyskusji sam nas naprowadzil na niezgodność fizjologiczna czyli immunologie. Przy zaleceniach od Pasnika powiedzial, ze już kilka jego pacjentek przywiozlo od niego zalecenia i on to dopisze do mojej karty, zeby te zalecenia byly przestrzegane.
Słyszałam tez dobre opinie dr Trz.
Jest tutaj kilj dziewczyn które leczą się w Invimedzie, moze jeszcze cos dopisza...
Jest tez na forum jedna z dziewczyn, ktora leczy sie w Polmedisie ale nie pamiętam ktora