reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Mieciu85 nie stresuj się tak bardzo tym progesteronem - ja na początku ciąży też miałam bardzo niski przeważnie między 10 a 15 ( też jestem z Ciechocinka i dołożyli mi tylko jeden dodatkowy duphaston ).
Obecnie 23 tydz ;)
Gorzej wpływa na maluszka Twój stres więc głowa do góry ;-) ;)

Dziekuje kochana :) ja mam w okolicach 5 to juz w ogole nisko, dzis 15dpt i beta ladnie przyrasta jak wczoraj sprawdzalam, ale juz nawet jak 9dpt sprawdzalam progesteron to byl tak samo niski wiec nie wiem moze jak by bylo zle to juz chyba bym plamila... W Ciechocinku nawet mi nie kazali sprawdzac prog ale zrobilam na wlasna reke no i teraz sie zastanawiam jak glupia ;)

@Mieciu85 nie stresuj się tak bardzo tym progesteronem - ja na początku ciąży też miałam bardzo niski przeważnie między 10 a 15 ( też jestem z Ciechocinka i dołożyli mi tylko jeden dodatkowy duphaston ).
Obecnie 23 tydz ;)
Gorzej wpływa na maluszka Twój stres więc głowa do góry ;-) ;)

Gratuluje ciazy, juz teraz z gorki [emoji173]️[emoji173]️

@tamiza czemu ten czas tak zapierd.la... :p
Jak samopoczucie? Przytylas cos w koncu? Dalej syniu czy jednak znowu cos sie zmienilo? :D

@Oczekiwanie2017 niunia czemu nic nie piszesz? Co u Was? Syniu w koncu postanowil opuscic najcudowniejszy domek? :)

@zylwia co u was? Wyszlyscie ze szpitala juz? Jak Lenka? :)

reklama
Dziewczyny moja dzidzia dzisiaj szaleje w brzuchu, czuć ruchy nawet pod ręką [emoji7] [emoji7] [emoji7] po czym Wasze pociechy najbardziej się ruszały? Macie jakieś sprawdzone dania lub produkty?
Moj dowodzi wieczorami po kolacji:) ale kiedyś znajoma pojechala na ip bo maluchow nie czula to kazał jej w domu cos cueplego i zimnego sie napic i zjeść coś słodkiego i kwaśnego

Do góry