Gosiu, ja bym oddala prawie wszystko za ten termin...Kochane jesli ktoras z Was chcialaby wczesniej dostac sie do Pasnika z kompletem badan czy tez na 1 wizyte to kolezanka chce zwolnic termin na 21.08 na 14:20 jak cos dajcie znac
reklama
Akatombo ja już się zgłosiłam kilka godzin temu. Narazie nie mam od Gosi informacji zwrotnej, więc też nie wiem czy aktualneGosiu, ja bym oddala prawie wszystko za ten termin...
tamiza
Fanka BB :)
CzekoladaDziewczyny moja dzidzia dzisiaj szaleje w brzuchu, czuć ruchy nawet pod ręką [emoji7] [emoji7] [emoji7] po czym Wasze pociechy najbardziej się ruszały? Macie jakieś sprawdzone dania lub produkty?
lafantynka
Oooo rany ale miło się to czyta! Super! Grasuje w brzuszku u mamusi!!Dziewczyny moja dzidzia dzisiaj szaleje w brzuchu, czuć ruchy nawet pod ręką [emoji7] [emoji7] [emoji7] po czym Wasze pociechy najbardziej się ruszały? Macie jakieś sprawdzone dania lub produkty?
Mieciu85
@Mieciu85 nie stresuj się tak bardzo tym progesteronem - ja na początku ciąży też miałam bardzo niski przeważnie między 10 a 15 ( też jestem z Ciechocinka i dołożyli mi tylko jeden dodatkowy duphaston ).
Obecnie 23 tydz
Gorzej wpływa na maluszka Twój stres więc głowa do góry
Dziekuje kochana ja mam w okolicach 5 to juz w ogole nisko, dzis 15dpt i beta ladnie przyrasta jak wczoraj sprawdzalam, ale juz nawet jak 9dpt sprawdzalam progesteron to byl tak samo niski wiec nie wiem moze jak by bylo zle to juz chyba bym plamila... W Ciechocinku nawet mi nie kazali sprawdzac prog ale zrobilam na wlasna reke no i teraz sie zastanawiam jak glupia
RedHotChiliPepper28
Dziewczyny moja dzidzia dzisiaj szaleje w brzuchu, czuć ruchy nawet pod ręką [emoji7] [emoji7] [emoji7] po czym Wasze pociechy najbardziej się ruszały? Macie jakieś sprawdzone dania lub produkty?
Ogólnie po jedzeniu, ale głównie słodycze! i wieczorami. Takiego stałego czasu aktywności nie ma, zależy od Jej humoru
Mieciu85
@Mieciu85 nie stresuj się tak bardzo tym progesteronem - ja na początku ciąży też miałam bardzo niski przeważnie między 10 a 15 ( też jestem z Ciechocinka i dołożyli mi tylko jeden dodatkowy duphaston ).
Obecnie 23 tydz
Gorzej wpływa na maluszka Twój stres więc głowa do góry
Gratuluje ciazy, juz teraz z gorki [emoji173]️[emoji173]️
dżoasia
@tamiza czemu ten czas tak zapierd.la...
Jak samopoczucie? Przytylas cos w koncu? Dalej syniu czy jednak znowu cos sie zmienilo?
@Oczekiwanie2017 niunia czemu nic nie piszesz? Co u Was? Syniu w koncu postanowil opuscic najcudowniejszy domek?
@zylwia co u was? Wyszlyscie ze szpitala juz? Jak Lenka?
Jak samopoczucie? Przytylas cos w koncu? Dalej syniu czy jednak znowu cos sie zmienilo?
@Oczekiwanie2017 niunia czemu nic nie piszesz? Co u Was? Syniu w koncu postanowil opuscic najcudowniejszy domek?
@zylwia co u was? Wyszlyscie ze szpitala juz? Jak Lenka?
reklama
misis188
Moj dowodzi wieczorami po kolacji ale kiedyś znajoma pojechala na ip bo maluchow nie czula to kazał jej w domu cos cueplego i zimnego sie napic i zjeść coś słodkiego i kwaśnegoDziewczyny moja dzidzia dzisiaj szaleje w brzuchu, czuć ruchy nawet pod ręką [emoji7] [emoji7] [emoji7] po czym Wasze pociechy najbardziej się ruszały? Macie jakieś sprawdzone dania lub produkty?
Podziel się: