reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny płodne na forum i poza nim :-)
Utrzymajmy taki trend.

Czy zastrzyk podskórne tylko w brzuch można dawać? Chętnie bym zmieniła miejsce bo już siniaki mi się porobiły.. :(

Witajcie dziewczyny! Różyczka widzę że posłuchała i nie "nasikała na patyk" tylko na betę poleciała, daj znać jak będziesz miała wynik, na 100% wstępnie już powinno wyjść. Trzymam kciukasy
Ja jak lawendowy, też nie za lekko pracuję, może z dzieciakami się nie uganiam, uganiam się z dorosłymi:-) ale też nie mam lekkiej pracy, choć wynagrodzenie min,,,,:-( ale praca jest i SonySony po punkcji dostałam od kliniki kilka ładnych dni zwolnienia

coleta można również w udo:tak: ja tak sobie też zapodawałam, bo miałam krwiaki mnóstwo obolałe, aż nie miałam gdzie bić

przynajmniej jak mi dali to zwolnienie, a pech chciał że do transferu nie doszło miałam te kilka dni by dojść do siebie, bo nie byłam w stanie funkcjonować, uciekałam od ludzi, u mnie to i tak się te pare dni przydało, ale ogólnie, to troszkę po punkcji powinno się odpocząś, przecież to jakby nie było zabieg, ingerencja w organizm kobiety tak fizyczna jak i psychiczna:tak:

Oki dzięki za info, tylko że u mnie w pracy nic nie wiedzą, muszę jakoś pomyśleć i z urlopem wykąbinować, tylko że urlopu mogę nie dostać. Ok zmykam do pracy, do zobaczenia wieczorem, no chyba że z pracy uda mi się was poczytać. Biziole.

Molla, ja już chyba przewartościowałam swoje życie i doszłam do wniosku, co w życiu jest ważne, a co nieistotne.
I nie sama praca człowiek żyje. Chociaż do niedawna tak myślałam, i poświęcałam się na maxa.
Chodziłam chora, z gorączką, bo mi było szkoda dzieciaków, bo nie będzie zastępstw.
Zawsze grzecznie, delikatnie do wszystkich na wszystko zawsze przystawałam, no i dałam sobie wejść na głowę.
I dostałam obuchem w łeb. I od tamtej chwili powiedziałam dość!!! Bo kto o mnie zadba, jak nie ja sama i moja rodzina?!
I nikt mi zmarnowanego zdrowia nie zwróci.
A kokosów, nie oszukujemy się, nie ma.

reklama
Cześć Dziewczyny! Ale dużo wczoraj napisałyście :-D
Coleta ja robiłam tylko w brzuch ( tzn mąż bo sama się bałam):-(
Nadal niczego nie dowiedzieliśmy się o 3 zarodeczku. Mieli wczoraj dzwonić i nic. Upominaliśmy się w dziś rejestracji i obiecali, że zadzwonią...mam nadzieję. Dziwna ta przychodnia.
Jestem po tzw 1 weryfikacji 3dpt i estradiol 1673, progesteron 40.78. Beta 4.8 ale to po ovitrelle na pewno.
Gienek to Ty mnie zmotywowałaś do działania Dzięki!:-)

Do góry