reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jest mi lzej na sercu widzac, ze podzielacie moje zdanie.. bo duzo nad tym myslalam czy to moze ja jestem jakas nienormalna, wymyslam i sie czepiam
Nie mnie tez to dziala jak plachta na byka , jak dziadek karmi widelcem , najpierw on potem wnuczka a najgorsze jest tlumaczenie ... ze to przeciez rodzina:Dja nie przesadzam w zadna strone , nie jestem wega, bio , czy sadomacho:Dnatomiast pewne kwestie przyprawiaja mnie o obrzydzenie i nie ma zmiluj sie:)

Nie mnie tez to dziala jak plachta na byka , jak dziadek karmi widelcem , najpierw on potem wnuczka a najgorsze jest tlumaczenie ... ze to przeciez rodzina:Dja nie przesadzam w zadna strone , nie jestem wega, bio , czy sadomacho:Dnatomiast pewne kwestie przyprawiaja mnie o obrzydzenie i nie ma zmiluj sie:)
"Wege, bio czy sadomacho.." [emoji23][emoji23][emoji23]

Hey Mieciu. Ja na serduszkowe leciałam do Pl a potem już sobie znalazłam w miarę lekarza w Polskiej klinice plus ich standardowe badania na NHS było ok.

Świetne wieści z Twoja beta. Teraz będzie pięknie bijące serduszko.

Dzieki Sol :) a to ty tez w Uk mieszkasz widzisz nie pokojarzylam. Gdzie mieszkasz? :) Jak rozmawialam z klinika to mi powiedzieli, ze pecherzyk 21 dpt, a serduszko 28dpt wiec tak sie zastanawiam czy na pecherzyk tutaj nie pojde, a na serduszkowe jesli bedzie wszystko ok umowie sie do kliniki i zrobie sobie weekend w Polsce, bo chyba fajnie byloby miec jeszcze jakis kontakt z lekarzem z kliniki, zeby tak jak dziewczyny pisaly przedyskutowac leki itd. Dali mi kontakt do polskiego lekarza w londynie, z ktorym duzo wspolpracuja wiec chyba postaram sie tam zapisac na to pecherzykowe, bo nie mam daleko. Kazali mi za to jescze 3 raz bete robic bo zawsze chca miec 14 dpt, jak myslicie mam jescze w poniedzialek robic? I jeszcze mi koortynatorka powiedziala, ze po serduszkowym sa wizyty co 2 tygodnie? [emoji43] wy tez tak czesto chodzicie?

Powiem Ci, że jedna z dziewczyn bardzo mądrze mi kiedyś ta to samo pytanie opowiedziała. My po naszych przebojach invitrowych powinniśmy się cieszyć jak maluszek już pokład opuści po 9 msc :) Coś w tym jest :) co prawda kupiłam już dla Małej mnóstwo rzeczy i każda z nich mnie cieszy już nawet nie wspominając o kopach czy ruchach brzucha ale zawsze mam tam gdzieś z tyłu głowy żeby uważać, żeby być ostrożna. :) Wiadomo nie siedzę w domu jak w bunkrze ale mam na uwadze że wyczekuje mojego Cudu jak każda z nas tutaj :) Ciesz się bo to piękny czas ale niech rozsądek Ci w tym towarzyszy :)
A ja uwazam, ze trzeba sie cieszyc od poczatku. Jesli ma sie cos stac to stanie sie niezaleznie od tego czy bedziemy sie cieszyc czy nie. Fakt - trzeba podchodzic rozsadnie i byc ostroznym, ale trzeb sie cieszyc z tego cudu [emoji173]️

Ja tak bym zrobila. Wiesz chodzi nawet o plan jak schodzic z lekow, na co zwrocic potem uwage. Zawsze lepiej zeby ktos z kliniki Cie pokierowal i wszystko sprawdzil, co tam w brzuszku slychac [emoji4]
Daj znac jak ustalisz termin wizyty [emoji4]

Dziekuje, tak zrobie, klinika polecila lekarza w Londynie, z ktorym czesto wspolpracuje wiec tam musze ustalic jakis termin na peherzyk a na serduszkowa w miedzyczasie umowie sie do kliniki.

reklama
Do góry