Mieciu85
Fanka BB :)
Tak wiek ciazy bo normalnie to sie od ostatniego okresu liczy nie? transfer 5 dniowego byl 30.Chodzi Ci o wiek ciazy? Transfer to jakby dwa tygodnie już za Tobą.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak wiek ciazy bo normalnie to sie od ostatniego okresu liczy nie? transfer 5 dniowego byl 30.Chodzi Ci o wiek ciazy? Transfer to jakby dwa tygodnie już za Tobą.
To moze jednak lepiej byloby sie umowic w klinice i (jesli macie taka opcje) przyleciec na weekend. Niech dadza termin taki juz na wizyte serduszkowa, sprawdza wszystko i Cie pokieruja jak postepowac dalej [emoji4]
Czyli jednak nie mieszkasz w Poznaniu [emoji6] hehe ale mam sieczke z mozgu, sorki, pomylilam Twoja miejscowke z kims innym
Mieciu gratki ogromne teraz tylko do przodu [emoji7][emoji7] i zmieniamy garderobe na ciazowaJest beta! 9dpt bylo 235.9, dzis 11dpt 517.5 Wiec zaszlismy juz dalej niz ostatnio
Progesteron dalej nijaki bo byl 5.41 a dzis, 5.85, wiec mala roznica, ale widac kropek ma chyba to, czego potrzebuje skoro rosnie. Jeszcze skonsultuje to dzis, moze moj lekarz bedzie bo do dr W, z ktora to ostatnio konsultowali jakos nie mam 100% zaufania. Chyba po prostu tak jak czytalam obydwa preparaty z krwi nie wychodza.
Dziekuje No to ja transfer 17dc to podobnie, ok tego sie bede trzymac jakby ktos pytal.U mnie bylo od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki. Wiem ze niektore dzuewczyby inaczej to licza ake u mnie ta miesiączka sue sprawdziła a transfer mialam w 13dc. Na pierwszych prenatalnych taki termin porodu mi wyszedl wg okresu
Ja swojego gina nie pytalam, bo najwczesniej planuje lot pod koniec wrzesnia. Ale tutaj dziewczyny lataja, od razu po transferach, troche pozniej i chyba jest ok. Moja kuzynka przy trzecim dziecku leciala z UK do Wloch na wakacje, bedac miesiac przed porodem i mowila, ze wg jej lekarza to byl ostatni termin, gdy mozna latac. Ale to napewno zalezy od indywidualnego przypadku. Zawsze lepiej zapytac gina prowadzacego ciaze [emoji4]A skoro już poruszacie temat to jakto jest z tym lataniem w ciazy?
Nie to chyba z kims innym mnie pomylilas, ja jestem z Katowic, ale mieszkam juz pare dobrych lat w UK. Moze masz racje, bo powiem Ci boje sie troche zeby ktos przypadkowy mi tam 'gmeral' po takiej drodze przez wyboje.To moze jednak lepiej byloby sie umowic w klinice i (jesli macie taka opcje) przyleciec na weekend. Niech dadza termin taki juz na wizyte serduszkowa, sprawdza wszystko i Cie pokieruja jak postepowac dalej [emoji4]
Czyli jednak nie mieszkasz w Poznaniu [emoji6] hehe ale mam sieczke z mozgu, sorki, pomylilam Twoja miejscowke z kims innym
Ja tak bym zrobila. Wiesz chodzi nawet o plan jak schodzic z lekow, na co zwrocic potem uwage. Zawsze lepiej zeby ktos z kliniki Cie pokierowal i wszystko sprawdzil, co tam w brzuszku slychac [emoji4]Nie to chyba z kims innym mnie pomylilas, ja jestem z Katowic, ale mieszkam juz pare dobrych lat w UK. Moze masz racje, bo powiem Ci boje sie troche zeby ktos przypadkowy mi tam 'gmeral' po takiej drodze przez wyboje.
Ja lecialam dzien po transferze. A w ostatniej ciazy to 3 razy latalam zanim sie dowiedzialam ze jestem w ciazy (krotkie loty), a pozniej na przelomie 6/7 miesiaca dluzszy lot 12 godzin, ale mialam skarpety uciskajace, chodzilam duzo I pilam wode. Tym razem za wzgeldu na to, ze bylo ciezko o ciaze to raczej bede sie starala ograniczac loty do minimum.A skoro już poruszacie temat to jakto jest z tym lataniem w ciazy?
Rozumiem dzieki Czyli oni pecherzykowej nie praktykuja tylko prosto do serduszkowej z Twojego doswiadczenia?Oni robią serduszkowa juz kochana i to jest z tego co pamiętam gdzieś 25dpt chyba ze sie coś zmnienilo