Dziewczyny, jestem zalamana. Od 3 msc robie zeby, wymieniam plomby, kanalowki, itd, abym mogla spokojnie podejsc do transferu a tu nic nie lepiej. Zeby do poprawki, do kolejnej kanalowki a tu juz za 1,5 tyg transfer. Normalnie nie wiem co robic. Wiem ze rtg w ciazy nie mozna, ale jak to wyglada z leczeniem kanalowym, znieczuleniem, itd? Normalnie sie porycze, ze strachu i stresu juz mi pikawa wali jak grzmot. Jestem zalamana, bo przez prace/jej niebawem brak nie moge pozwolic sobie na odroczenie trans. Boje sie ze nic z tego trans nie wyjdzie przez zeby.
reklama
Biedroneczka83
Fanka BB :)
Hihi to miło jak się jeszcze komuś podoba.... moim rodzicom bardzo, teściowa nie komentuje a teść komentuje że nie wie jak będzie do Małej mówił. Jak mój M podał mu kilka zdrobnień (Mnie najbardziej podoba się Nastka - moja mama już tak mówi) to powiedział że imię jest brzydkie i stare. Jego sprawa. Męża brat ma Bartka i Zuzannę ( Zuzannę mają bo ja powiedziałam że mnie się to imię podoba i ja poddałam taki pomysł - będąc w ciąży już - podejrzewam że specjalnie tak dali - ot tacy inteligentni ludzie.. a imię przestało mnie się podobać momentalnie hehe ) Ja mam na imię Basia - imię rzadkie i tak jak kiedyś go nie lubiłam (twierdząc że "babciowe" fakt, mam je po Babci) tak teraz uważam, że fajnie mieć mniej popularne imię Mam nadzieję że Anastazja to takie właśnie imię - to się okaże
Ja się kochana nie zgodzę - kupa Basiek zawsze była i jest i na podwórku i w szkole i w około...
Witam,jestem po transferze 9 dpo zrobilam bete i wyszla 0.5 czy moge muec jeszcze jakis cien szansy?
Justin87
Można robić kanałowe i mieć znieczulenie w ciąży. Nie wiem natomiast jak to jest z pierwszym trymestrem.Dziewczyny, jestem zalamana. Od 3 msc robie zeby, wymieniam plomby, kanalowki, itd, abym mogla spokojnie podejsc do transferu a tu nic nie lepiej. Zeby do poprawki, do kolejnej kanalowki a tu juz za 1,5 tyg transfer. Normalnie nie wiem co robic. Wiem ze rtg w ciazy nie mozna, ale jak to wyglada z leczeniem kanalowym, znieczuleniem, itd? Normalnie sie porycze, ze strachu i stresu juz mi pikawa wali jak grzmot. Jestem zalamana, bo przez prace/jej niebawem brak nie moge pozwolic sobie na odroczenie trans. Boje sie ze nic z tego trans nie wyjdzie przez zeby.
misis188
Zeby spokojnie mozesz leczyc w ciazy ze znieczuleniem. Ja po pozytywnej.becie musialam leczyc zeba kanalowo. Co prawda skonczy mi gi dopiero po porodze bo nir wolno robić zdjęć i 3 razy mi w nim wiercila ale spok. Poten po kolei zeby sobie robilsm, wszystko ze znieczukeniem tylko poinformuj dentyste o ciąży.Dziewczyny, jestem zalamana. Od 3 msc robie zeby, wymieniam plomby, kanalowki, itd, abym mogla spokojnie podejsc do transferu a tu nic nie lepiej. Zeby do poprawki, do kolejnej kanalowki a tu juz za 1,5 tyg transfer. Normalnie nie wiem co robic. Wiem ze rtg w ciazy nie mozna, ale jak to wyglada z leczeniem kanalowym, znieczuleniem, itd? Normalnie sie porycze, ze strachu i stresu juz mi pikawa wali jak grzmot. Jestem zalamana, bo przez prace/jej niebawem brak nie moge pozwolic sobie na odroczenie trans. Boje sie ze nic z tego trans nie wyjdzie przez zeby.
Nawet dzisiaj o tym pisala mamaginekolog
Justin87
Jesteś 9 dni po transferze? Jakiego zarodka? 3 dniowego czy 5 dniowego?Witam,jestem po transferze 9 dpo zrobilam bete i wyszla 0.5 czy moge muec jeszcze jakis cien szansy?
5 dniowa wczesna blastkaJesteś 9 dni po transferze? Jakiego zarodka? 3 dniowego czy 5 dniowego?
annemarie
Felia sa znieczulenia dla kobiet w ciazy, przeswietlen raczej nie robia bo nie wiadomo jakie efekty uboczne ma to dla dziecka.Powiedz szczerze u dentysty co i jak, moze zrobia ci rtg przed transferem?wspolczuje kanaloego leczeniaDziewczyny, jestem zalamana. Od 3 msc robie zeby, wymieniam plomby, kanalowki, itd, abym mogla spokojnie podejsc do transferu a tu nic nie lepiej. Zeby do poprawki, do kolejnej kanalowki a tu juz za 1,5 tyg transfer. Normalnie nie wiem co robic. Wiem ze rtg w ciazy nie mozna, ale jak to wyglada z leczeniem kanalowym, znieczuleniem, itd? Normalnie sie porycze, ze strachu i stresu juz mi pikawa wali jak grzmot. Jestem zalamana, bo przez prace/jej niebawem brak nie moge pozwolic sobie na odroczenie trans. Boje sie ze nic z tego trans nie wyjdzie przez zeby.
Justin87
Powinno coś już wyjść. Beta jest na pewno do powtórzenia za 2 dni. Jeśli oznaczyli 0,5, to jakby coś się działo. Miałaś ovitrelle?5 dniowa wczesna blastka
reklama
Sol
Odpoczywaj kochana. Cały czas trzymamy kciuki xDzisiaj niby czysto ale brzuch mnie boli cały czas leżę nie jakoś mocno ale boli wiec chyba się uspokoiło zobaczymy co się będzie działo do wieczora narazie leżę i zwolniłam z trybu normalnego na tryb żółwia
Podziel się: