reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jest beta! 9dpt bylo 235.9, dzis 11dpt 517.5 :) Wiec zaszlismy juz dalej niz ostatnio :)
Progesteron dalej nijaki bo byl 5.41 a dzis, 5.85, wiec mala roznica, ale widac kropek ma chyba to, czego potrzebuje skoro rosnie. Jeszcze skonsultuje to dzis, moze moj lekarz bedzie bo do dr W, z ktora to ostatnio konsultowali jakos nie mam 100% zaufania. Chyba po prostu tak jak czytalam obydwa preparaty z krwi nie wychodza.

Ty cwaniarko. Hehe. [emoji6][emoji16] 23.08 to nie tak źle. [emoji4]
Dlatego poki co nawet Cie nie prosze o wpisanie w kalendarz, dopoki nie ustale sobie jakiegos konkretnego terminu [emoji4] glupio byloby miec na bb dwa terminy tych samych badan prenatalnych [emoji38] ale w poniedzialek bede wszystko wiedziec, to dam znac [emoji9]

Beta zarąbista. W przyszłym tygodniu na luziku możesz iść na wizytę pecherzykową. W niedzielę beta powinna być ok.1000. Tak więc w sklepach online przerzuć się na h&m mama. [emoji16] moje gratulacje. [emoji8]
Jak to @misis188 mówi: "będziesz gruba." [emoji41]
Mam juz dwie cieplych pary spodni ciazowych od nich. Spoko sa. Skorzystalam z ostatnich promocji. Jedne jeansy na jesien i drugie wieksze materialowe czarne, w planie juz na Boze Narodzenie [emoji23]

@chlopkers A ja mam co Ciebie pytanie :)
Mówiłaś, że musisz swojego M. zapytać jak Mu się podoba imię Anastazja i tak mnie się dziś przypomniało że miałam zapytać co powiedział? :)
Pytalam, bardzo mu sie podoba i zostalo umieszczone na naszej liscie [emoji4] i z tego co sie orientuje nie bylo zbyt wiele Anastazji zarejestrowanych w zeszlym roku w Polsce, a to u nas duzy plus [emoji4] ja jestem Kasia, z rocznika w ktorym Kaś bylo jak psow i strasznie tego nie lubilam, ze w kazdej klasie bylo nas 2-3 a nawet nieraz po 4 sztuki. Wiec szukamy imion nie wsrod tych aktualnie najbardziej popularnych [emoji4]

reklama
Do góry