reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Haha Justin, dzieki no oby te kapcie lecialy :-D
U nas tez upal zelzal, nawet wczoraj padalo, a dzis 17 stopni, ale po weekendzie ma sie ocieplic, bo teraz to troche przegiecie w druga strone, pierwszy raz o 2 miesiecy ubralam dzis dzinsy I sie ledwo w nie wbilam takam napompowana z tego progesterone ;)
Chyba sie do Was przeprowadze.. u nas tak pieronsko goraco, ze cos okropnego [emoji58][emoji58] a mieszkam na parterze i naprawde w mieszkaniu nie jest tak zle jak na zewnatrz

reklama
Beta zarąbista. W przyszłym tygodniu na luziku możesz iść na wizytę pecherzykową. W niedzielę beta powinna być ok.1000. Tak więc w sklepach online przerzuć się na h&m mama. [emoji16] moje gratulacje. [emoji8]
Jak to @misis188 mówi: "będziesz gruba." [emoji41]
Dzieki Justin :) wlasnie musze rozkminic co dalej robic bo jakos nie wychodzilam myslami poza etap bety, musze tu cos znalezc chyba bez sensu do katwoic leciec na 1 dzien, chyba, ze na weekend polece :) A kiedy kliniki kaza robic ta wizyte pecherzykowa?

Wciskam w siebie wodę, trzymam nogi w zimnej wodzie i takie tam różne ale nawet siedząc na tyłku robi mi się słabo. Organizm musi się przyzwyczaić, że na pokładzie jest jeszcze dwóch pasażerów. Wszystko to wiem ale i tak nie da się w miarę normalnie funkcjonować. Z aktywnego życia przeszłam w stan mimozy. [emoji23] kocham moje szkraby ale nawet nie chce mi się oglądać ciuszków na necie. Totalny marazm łącznie z łupanką w mózgu i żarem w piekących oczach. Przepraszam, musiałam sobie pomarudzić. Wczoraj popłakałam się bez wyraźnego powodu. Emocje jak na rollercoasterze.

No początki są strasznie zamulone:rofl2:
A ta bezczynność jeszcze to pogłębia.
Ja zauważyłam, że najlepiej się czułam jak byłam aktywna. Jak tylko upały zelżą to spaceruj.

Jest beta! 9dpt bylo 235.9, dzis 11dpt 517.5 :) Wiec zaszlismy juz dalej niz ostatnio :)
Progesteron dalej nijaki bo byl 5.41 a dzis, 5.85, wiec mala roznica, ale widac kropek ma chyba to, czego potrzebuje skoro rosnie. Jeszcze skonsultuje to dzis, moze moj lekarz bedzie bo do dr W, z ktora to ostatnio konsultowali jakos nie mam 100% zaufania. Chyba po prostu tak jak czytalam obydwa preparaty z krwi nie wychodza.

Gratki ;)))))

@zylwia sliczniutka jest. A naswietlaniami sie nie przejmuj. To dla jej dobra. Wiele dzieci to przechodzi.

@chlopkers juz 10 tydzień? Ale leci
Tak, juz 10tc [emoji4] Tez tego nie odczuwam, psychicznie aktualnie jestem jak w transie, egzystuje z dnia na dzien, oby jakos przetrwac do terminu prenatalnych

Jest beta! 9dpt bylo 235.9, dzis 11dpt 517.5 :) Wiec zaszlismy juz dalej niz ostatnio :)
Progesteron dalej nijaki bo byl 5.41 a dzis, 5.85, wiec mala roznica, ale widac kropek ma chyba to, czego potrzebuje skoro rosnie. Jeszcze skonsultuje to dzis, moze moj lekarz bedzie bo do dr W, z ktora to ostatnio konsultowali jakos nie mam 100% zaufania. Chyba po prostu tak jak czytalam obydwa preparaty z krwi nie wychodza.
Super przyrost [emoji7][emoji7][emoji7] mocnw kciuki za ciag dalszy i piekny ciazowy brzuszek [emoji173] kiedy wizyta na usg? [emoji4]

reklama
Wciskam w siebie wodę, trzymam nogi w zimnej wodzie i takie tam różne ale nawet siedząc na tyłku robi mi się słabo. Organizm musi się przyzwyczaić, że na pokładzie jest jeszcze dwóch pasażerów. Wszystko to wiem ale i tak nie da się w miarę normalnie funkcjonować. Z aktywnego życia przeszłam w stan mimozy. [emoji23] kocham moje szkraby ale nawet nie chce mi się oglądać ciuszków na necie. Totalny marazm łącznie z łupanką w mózgu i żarem w piekących oczach. Przepraszam, musiałam sobie pomarudzić. Wczoraj popłakałam się bez wyraźnego powodu. Emocje jak na rollercoasterze.
Kochana, na ciuszki przyjdzie jeszcze czas [emoji4] odpoczywaj, jesli tylko tego teraz potrzebujesz [emoji4][emoji4]

Do góry