reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
dziewczyny jesteście niemożliwe, kto to widział tyle stron od wczoraj naprodukować, ledwo się wyrobiłam:-D

allegra cudne wieści, ogromne gratulacje:-D

Lawendowa fajnie że już po, zobaczysz wszystko jutro będzie super...

Marcysiowa wiem co czujesz, usłyszeć i zobaczyć serduszka... bezcenne ...gratuluję....

aaaa i witam wszystkie nowe forumkowiczki....

gotadora chyba może, bo mi dr K pierwszy raz wypisał sam, jednakże później poszłam do endokrynologa na wizytę. Zrób sobie również usg tarczycy, ja robiłam i wyszło, że jest słabo ukrwiona co może być wynikiem wola hashimoto.

Pokaż wynik dr Szcz. i poproś o recepte na Eythyrox i rozpisanie Ci dawki. Zrób moze jeszcze przed wizytą FT4, mi rozpisała euthyrox dopiero jak dorobiłam pozostale badania czyli FT4, FT3 i TPO..

Doniemika uśmiechaj się jak najwięcej
biggrin.gif
nie martw się, zobacz ilu dziewczynom się udało
yes2.gif

madzilenak ja mimo tego, że nawet do transferu nie doszło to i tak wredna małpa mi sie spóźniła, podejrzewam że to wina hormonów jakie nam podają, bo ciągle jakieś tam musimy brać a to nie są nasze naturalne tylko ingerencja z zewnątrz i organizm też już nie ogarnia

reklama
Do góry