reklama
Molla
Fanka BB :)
doniemika wiem łatwo jest pisać komuś radzić, a samemu jak się jest w takiej sytuacji to nie wiadomo, jakby się zachował. narazie nie załamuj się, masz w sobie 2 bąbelki i myśl tylko o nich, one tam są i nie mogą być stresowane przez ciebie, z tym co już się stało nic nie poradzisz, teraz myśl o nich, bo one są najważniejsze
Doniemika
Aktywna w BB
najprawdopodobniej tak..ale nikt mi tego nie powiedział..
Mieliśmy IMSI a zarodki podane w 3 dobie..
to moje pierwsze podejście i stąd chyba tyle emocji..
Mieliśmy IMSI a zarodki podane w 3 dobie..
to moje pierwsze podejście i stąd chyba tyle emocji..
Gotadora to faktycznie troche wysokie do ciązy ale liczy się głownie FT4. do ciąży pownno byc powyzej 16 a wysokie TSH hamuje FT4 dlatego trzeba zbic TSH.. dadzą Ci euthyrox i szybko spadnie , zobaczysz
czy ten euthyrox to może wypisać doktor na wizycie w Invikcie, czy to trzeba do innego lekarza iść?
madzialenak
mama na pełen etat
gotadora mi też dr K nic nie powiedział, a przy pierwszym transferze miałam ponad 5. Trochę jestem zła.
Aduś16
Fanka BB :)
madzielanek nie odstawiłaś ethyroxu? ja na razie nie biore bo tsh 1.63 to na ta chwile chyba ok .. nei wiem czy to dobrze tak caly czas sie tym faszerowac?
Jesli chodzi o moja histero to juz sie tak jej zaczelam bac ze cos mi uszkodza ze zaczelam myslec o zrezygnowaniu ale jednak musze wiedziec co tam w środku sie dzieje.. Powoli czuje sie zrezygnowana i trace troche wiare..
Jesli chodzi o moja histero to juz sie tak jej zaczelam bac ze cos mi uszkodza ze zaczelam myslec o zrezygnowaniu ale jednak musze wiedziec co tam w środku sie dzieje.. Powoli czuje sie zrezygnowana i trace troche wiare..
gotadora mi też dr K nic nie powiedział, a przy pierwszym transferze miałam ponad 5. Trochę jestem zła.
no właśnie... i o co tu chodzi?
reklama
Podziel się: