reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Molla toś mnie postawiła do pionu! Dzięki kochana, od razu mi lepiej :-) Wizytę mam dopiero za 2 tyg., a o becie kolejnej nikt nie wspomniał więc jak się upomniałam to powiedzieli żeby za tydzień przyjść :baffled: no ale ja już się zastanawiam czy w środe nie polecieć do innego laboratorium na własną rękę zrobić bhcg ;-) a dzisiaj po powrocie do domu od razu zrobiłam sikańca i druga kreska taka słabiutka pojawiła się dopiero po kilkudziesięciu minutach ... ale jest :-)

Idź w środę na betkę, ja zawsze robiłam co 2 dni, będziesz wiedziała dokładnie, jak przyrasta, powinna się podwoić (minimum 66%) powinna urosnąć, nieważny pierwszy wynik ważny przyrost, a jak będzie 200% to może są 2!!!!:-) a po tygodniu tak dokładnie nie będziesz wiedziała, w razie czego ile jest

Widzisz różyczka alegrze przy becie ponad 66 bodajże sikaniec wyszedł po kilku minutach i słaba kreska, a ty chciałaś sikańca

Hej lilonka :) Fajnie że nas odwiedziłaś :) dziękuje za odpowiedź. Myslalam ze skoro CD4/CD8 jest podwyzszone to oznacza jakieś reakcje immunologiczne.. szukam naiwnie powodu dlaczego nie przyjely sie moje zarodki niby takie dobre .. szukam zeby moc temu zapobiec za 3 razem w styczniu bo nie przezyje chyba jesli znów zakonczy się niczym... Wiem napewno ze bez clexanu, encortonu, acardu i iinych tego typu leków nie podejde do 3 transferu .. Wyblagam tych lekarzy o te leki chocby nie wiem co! nie wiem juz co moze pomóc... nie wiem co jest nie tak :-( Szukam a tu niby wszystko w normie...

Alegra wal do innego laboratorium jak tam nie chcesz, ja bym na 100% zrobiła, nawet po to bym wiedziała,ile tam ludzików jest:-), a po tygodniu pójdziesz i u nich zrobisz, może mojego kochanego embriologa spotkasz, Ty a może on to wypił???:szok: zartuję

reklama
Do góry