reklama
misis188
Fanka BB :)
no wlasnie tylko ze ja np zauwazylam ze teraz tzw smarkajac mam krew na chusteczce wiec nie wiem czy doktorek gin nie przesadzil z dawka tyle ze biore 2x acard
jak brałam heparynę i Acard to przy smarkaniu Zawsze miałam krew na chusteczce
annemarie
gosia321
Nie wiem czy ta krew przy smarkaniu to efekt clexanu i acardu. Wszystkie kobiety w ciazy maja bardziej ukrwione sluzowkino wlasnie tylko ze ja np zauwazylam ze teraz tzw smarkajac mam krew na chusteczce wiec nie wiem czy doktorek gin nie przesadzil z dawka tyle ze biore 2x acard jeszcze
annemarie
Zakladam ze te bete robimy wtedy kiedy nam doktor kaze,czyli 14 dni po transferze ( tu moje 500), a nie 6 dniujak wiekszosc tutaj robi, śmiac mi sie chce bo zaczynajac swoja znajomosc z forum betowalysmy w 10 dniu , teraz juz w 6 co bedzie za dwa lata?W znacznej mierze się zgadzam. Tylko ta beta startując z od 500 tak średnio....beta startuje od 0. I u mnie przy blizniakach wcale nie rosla jakoś zatrwazajaco. 8dpt 138, 10 dpt 294 a 13dpt 976 no ale te wartości są dość indywidualne
Ostatnia edycja:
anetka303
Haha może będzie tak jak w invicta....weryfikację są 3, 6 i 10 dpt. Ten 3 dpt to głównie progesteron ale bete też badajaZakladam ze te bete robimy wtedy kiedy nam dok czyli 14 dni po transferze ( tu moje 500), a nie 6 dniujak wiekszosc tutaj robi, śmiac mi sie chce bo zaczynajac swoja znajomosc z forum betowalysmy w 10 dniu , teraz juz w 6 co bedzie za dwa lata?
U
użytkowniczka v
Gość
Ja się z Tobą zgadzam. "Zaklepałam" już wizytę u Paśnika, sprawdziłam gdzie zrobię podstawowe badania immunologiczne i planuję histero. Wolę działać niż się łudzić,że coś z tego będzie skoro wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią,że nie jest dobrze. Chociaż z drugiej strony cuda się zdarzają. Ja w każdym razie też wolę patrzeć realnie.To ci totalnie dziekujebo czasami zaczynam watpic mnie te promyczki do niczego dobrego jeszcze nie doprowadzily, wole wiedziec i dalej planowac niz zyc w zawieszeniu i karmic sie nadzieja. Ale kazdy jest inny i czegos innego potrzebuje
misis188
Kochana w razie w jakbyś chciała ta histeroskopie to umow siesie w. Ciechocinku do dr G-K-ja mialam u niej w szpitalu w Świętochłowicach histeroskopia na NFZ i byłam bardzo zadowolona z opieki w tym szpitaluJa się z Tobą zgadzam. "Zaklepałam" już wizytę u Paśnika, sprawdziłam gdzie zrobię podstawowe badania immunologiczne i planuję histero. Wolę działać niż się łudzić,że coś z tego będzie skoro wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią,że nie jest dobrze. Chociaż z drugiej strony cuda się zdarzają. Ja w każdym razie też wolę patrzeć realnie.
chlopkers
Zgadzam sie z Toba na 200%! Osobiscie nie ryzykowalabym na Twoim miejscu. Kazda normalna osoba zrozumie, ze wspinanie sie na 6-7 pietro przez kobiete w zaawansowanej ciazy, w dodatku przy obecnej pogodzie, moze byc zbyt obciazajace i niebezpieczne. Niech nie przesadzajaDziewczyny potrzebuję rady... są tu same mądre głowy i liczę że coś zaradzicie bo ja sama nie wiem co robić/myśleć o tym. A więc... w nadchodzącą niedzielę jest w mojej rodzinie chrzest (córka męża brata - jestem chrzestną) U nich "panuje" taki zwyczaj, że rodzice chrzestni ubierają malucha i wtedy się robi zdjęcia tych "przygotowań" (stykam się z tym drugi raz - pierwszy raz przy ich 1 dziecku mąż ubierał małego) ale do rzeczy... to całe ubieranie jest u rodziców bratowej i rzecz w tym że trzeba się wysoko wspinać - stare bloki bez windy chyba 6 czy 7 piętro. Zero klimy czy coś a całość trwa około godziny. U mnie trwa 33 tc i nie ukrywam że jest mi ciężko zwłaszcza z oddechem i szybkim męczeniem się. Wiadomo też jak wygląda droga in vitro... Myślę teraz co tu zrobić.. czy ja przesadzam? czy w te upały to jakieś ryzyko? Nie ukrywam że jakoś mocno mi nie zależy żeby być na wymuszonych zdjęciach... Dodam choć nie wiem czy to ma znaczenie że ojcem chrzestnym małej jest mąż siostry rodziców z którym nie rozmawiam i nie dlatego że jesteśmy skłóceni czy coś.. my się WCALE nie znamy, nie zamieniłam z nim nawet jednego zdania.. reasumując: nie zależy mi na zdjęciach i mówiąc Wam wprost: zależy mi tylko na moim samopoczuciu i nie chce szkodzić mojej Małej... ale..czy ja przesadzam? Czy ciąża przesłania logiczne myślenie? Chciałabym żebyście mnie ukierunkowały.
reklama
chlopkers
A ja naprawde mysle, ze cyfry w nickach wiekszosci z Was, to wlasnie sa od wieku [emoji38] haha i tym sposobem odmlodzilam Cie Motylku o ponad dyszke [emoji6]ale co ile mam lat? Bliżej mi do 40 niż 35.
Podziel się: