reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję Marcysiowa mam nadzieję, że też usłyszę dwa, bo u mnie nie wiadomo było do końca na pierwszej wizycie czy są dwa ludki czy jeden. W takim razie rośnij mamusiu :).

Elala - ja tak jak Ty, w środę idę też troszkę się denerwuję tym bardziej, że oprócz sikania i bólu głowy nie mam żadnych dolegliwości ciążowych, a wszędzie piszą, że jak masz nudności to dobrze, bo to znaczy że beta rośnie.

Retinolandia - u mnie mdłości pojawiły się dopiero ok 8 tygodnia, a bąbele pięknie rosną. U Ciebie na pewno też. Gratuluję wszystkim bliźniaczym mamuśkom :-)
Lawendowy - świetny wyniki. Razem z bąblami przytupujemy i przesyłamy pozytywne wibracje:tak:

reklama
Alegra - gratuluje wyniku :tak: Teraz niech pięknie rośnie. Molla dobrze napisała - poziom zależy od indywidualnych cech, najważniejszy jest przyrost. Dziewczyna z tej samej kliniki przy bliźniakach w 9dpt miała betkę 2x większą niż ja, więc bylam przekonana że tylko jeden bąbelek mi się uchował = a tu na usg wyskoczyły oba :-)

Dziękuję Wam dziewczyny za otuchę... Znowu przeżywam kryzys...Tak się boję że zacznie mi się @... Poczekam jeszcze z testem. Dzisiaj jest 12 dzień po zapłodnieniu a 9ty po transferze. Z testem jeszcze poczekam...do środy chyba.Mam nadzieję że tym razem symptomy są faktycznie oznaką ciąży...:biggrin2:

retiolandia - 3mam kciuki za bliźniaki :))))) Jak czytam że komuś się udało - sama nabieram nadzieji i wierzę że to jest możliwe :)

Molla i hola - oby pewnego dnia każda z nas zobaczyła 2 kreseczki na teście... :)

Witaj coleta - też jestem tu początkująca - dzisiaj dołączyłam. Szkoda że jest nas wszytskich aż tak dużo... Ale fajnie że znalazłam miejsce gdzie każdy wie o co chodzi :)

Lawendowy_sen - gratuluję i 3mam kciuki za zarodki :)

Mam podobny dylemat. po nieudanym in vitro miałam jak w zegarku, okres mam co 24-26 dni. Teraz już prawie 30 dni-co w moim przypadku bardzo dużo a tu nic, ale nie martwię się tym(w ciąży na bank nie jestem-u mnie to niemożliwe) , podejrzewam, że miałam prawdopodobnie bezowulacyjny cykl, co często się wtedy zdarza

Mola moje cykle też się zmieniły na 30 dni, ale na bank nie były bezowulacyjne, bo chodziłam do lekarza parę razy i były jajeczka :) Nawet więcej niż normalnie. Stymulacja wszystko zmieniła po prostu i teraz już kolejne cykle jak w zegarku mam za 30 dni też.

tak, że alegra masz teraz dbac o siebie, bo teraz nie jesteś już tylko ja, u lilonki sama widzisz, u niej w bliźniaczej i betka na początku była niższa i to ile przez 'pół"niż u koleżanki, a potem. Twoja przyszłośc juz jest w brzuszku, jak pojadę może do gamety po nowym roku Ty juz będziesz na liście ciężarówek , a jak ruszę znów na kielce to zdjęcia twoich dzieciaczków będą reklamować ich kliniczkę,
No embriolog u ciebie się spisał na medal, zmieniam zdanie i że nasze wywalił:baffled: ma za ciebie wybaczone:tak:

reklama
kingus 1 chciałabym by te cykle mi sie wydłużyły, wiek goni, z naturalsa i tak nic, a wolę mniej jajeczek w roku "straconych", jak jeszcze wierzyłam w naturalsa, miałam jajowód,tam gdzie jajnik sprawny, męża plemniczki były lepsze, nie rewelacja, ale były a teraz kicha:cool: chciałam jak najwięcej mieć owulacji w roku a teraz wolałabym jak najmniej:confused:
Różyczka póki co widzę, że ciężarówki nam się wysypują, jakby plaga ostatnio poszła:-) to i ty tez załapałaś jakoś ta szybka zima zmieniła ciśnienie czy co, ze taki wysyp i to podwójnych:tak:
jak nie możesz się doczekać strzel sobie jutro betkę, nie sikańca i wstępnie będziesz wiedziała

Do góry