Never give up
Fanka BB :)
@gosia321 w Bocianie w BiałymstokuTo jesli komorki nk byly lekko podwyzszone to koenzymu nie bierz bo je podwyzsza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@gosia321 w Bocianie w BiałymstokuTo jesli komorki nk byly lekko podwyzszone to koenzymu nie bierz bo je podwyzsza
ale ile dni hodowali? Bo ja w trzecim dniu to miałam jeszcze wszystkie 8 tylko potem padły.Ja w pierwszej procedurze miałam 6 zarodków bo tylko tyle mogłam i jeden nie przetrwał.
Ja wszystkie miałam blastocysty. Po transferze miałam podany tylko jeden zarodek 3dniowy.ale ile dni hodowali? Bo ja w trzecim dniu to miałam jeszcze wszystkie 8 tylko potem padły.
No i właśnie... ja kiedyś też słyszałam że Białystok był na najwyższym szczeblu jeśli chodzi o ivf a teraz...To wychodzi ze caly Bialystok spada na psy a kiedys cieszyl sie taka slawa w ivf. Co robi przestawienie sie z pomocy ludziom na nabijanie sobie kieszeni. Przykre
Dziewczyny może Wy coś poradzicie, już trzeci cykl z kolei łapie mnie jakaś infekcja, a cztery temu miałam jakiś antybiotyk dopochwowy przez 10 dni. Mam taką wydzielinę biała grudkowatą- odrobinę, ale do tego czuję takie jakby ciągnięcie w pochwie-nie wiem jak to określić. W ostatnim cyklu też dostałam tabletki dopochwowe (coś jak Puf.....)- ładnie przeszło, powtarza mi się to w drugiej fazie cyklu, tak tydzień przed miesiączką i teraz od soboty nie uprawialiśmy seksu, bo jestem na delegacji. Może macie jakieś pomysły jakie badanie zrobić żeby się czegos dowiedzieć, bo u mnie lekarz tak ostrożnie do tego podchodzi- bo zanim się do niego dostanę to infekcji już nie ma i on nic nie widzi- wychodzę na panikarę.
To już nic z tego nie rozumiem. Zarodki miałaś doskonałe 5 na 5 więc laboratorium spisało się dobrze. Przy pięciu podanych w takim stadium powinnaś być w ciąży ....Ja wszystkie miałam blastocysty. Po transferze miałam podany tylko jeden zarodek 3dniowy.
Pozostałe trzymali do dalszej obserwacji i zamrozili w 5 dniu
Wymazy....moja zmora. Trzeba zrobić w dobrym laboratorium, w dwóch u mnie było czysto i ciągle powtarzałam. Moja ginekolog miała mnie dość, przecież czysto a ja ciągle marudzę. Tylko w jednym wyszło no i w klinice w Bocianie stan czystości też taki sobie. Po betadinie który brałam do punkcji moje objawy jakby ustąpiły, chwilo trwaj.....Zrób wymaz i niech M zrobi posiew nasienia, bo Ty się będziesz leczyć, a on Cię będzie zarażać.
Hej ja miałam dwa ostatnie wyniki podkeslone A na tych górnych się nie znam. Napewno będziesz musiała brać heparyne w ciazy przedostatni wynikwiększość z nas bierze neoparin ja jestem np na niego uczulona I mam clexane Ale to w zasadzie to samo tylko jakieś inne składniki rozcienczenia mają tak czy tak heparynaDobra moja Drogie Forumowe Niezastąpione Najlepsze itd koleżanki forumowe
@gosia321 @Agonia777 @adansonia @dżoasia i wszystkie, których zapomniałam wymienić a które przeszły leczenie imunologiczne...
Co oznacza poniższy wynik????
Zobacz załącznik 886135