reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana, ale to chyba jeszcze za szybko na betę... przy blastce dopiero dzisiaj zaczyna byc produkowane hcg, a ty sie badalas rano, wiec za wcześnie na jakis wynik. Poza tym wystarczy, ze implantacja przesunie sie troche. Niepotrzebnie sobie sprawiasz stres, na powtorke idz najszybciej w piątek albo na spokojnie w sobotę. Trzymam kciuki!

@Akatombo ja tez tak uwazam, sprawdz jeszcze raz na spokojnie za 2 dni bo moze za szybko spisujesz na straty na tak wczesnym etapie. [emoji173]️[emoji173]️

Mnie tez przeszlo przez mysl, ze mi zarodka nie podali albo, ze gdzies od razu wypadl. Po pierwszym trnsferze szlam sie przebrac jak pingwin zeby nic nie wypadlo przypadkiem [emoji23][emoji23][emoji33] az sie nie moge nadziwic swojej inteligencji [emoji23]. Do tego balam sie na poczatku korzystac z toalety, a szczegolnie nr 2 zeby nie wyprzec zatodkow, a Po schodach to szlam tak wolno jakbym byla co najmniej po ataku serca. Najgorsze sa chyba jednak wizyty w toalecie kiedy analizuje skrupulatnie papier toaletowy [emoji33]. Aaai jeszcze jak lecialam samolotem dzien po transferze to sie balam, ze zarodek wybuchnie albo cos mu sie stanie przez zmiany cisnienia, az ktos mi powirdzial, ze cisnienie w kabinie jest tkie jak w mexico city wiec nikt by nIe zachodzil tam w ciaze jesli to bylaby prawda. Wiec jak bedziesz jechac do wariatkowa to mnie zabierz po drodze ;)
Mieciu haha ten post mi pasuje do twojego zdj profilowego :laugh2:

Kochane jest beta 235.9 wiec duzo lepsza niz na tym etapie ostatnio. Progesteron tylko niski 5.41. Dzwonie do kliniki zeby skonsultowac. Myslicie, ze moze ten dopochowy nie do konca w krwi wychodzi bo kiedys takie opinie czytalam a czy to prawda to nie wiem. Biore crinone 2 x 1 i duphaston 3 x 1. Nie plamie.
Łojeju jaka beciora :D Miłego rzyganka życzę :p

@PaulinkaP gratulacje z takich świetnych wiesci
@Mieciu super sprawa z beta, mój lekarz mowi że prog nie wychodzi przy lekach więc przy Crinone i duphastonie ja bym się nie martwiła
@Cassiah ciesze się razem z Tobą z takich radosnych chwil
@niezapominajka niech kropek zostanie u mamusi, powodzenia
@Akatombo kurcze przykro mi że taki wynik wyszedł, sprawdź jeszcze kochana
@dżoasia wracaj szybko do akcji bo brakuje Cię tutaj na forum...

U mnie jest good. Byłam na wizycie. Endo 12mm równorodne. Transfer na cyklu pół naturalnym bo na owulacji ale z ovitrelle i z pomocą duphastonu. Transfer ostatniej z 6 pięknych blastek w czwartek Jest git. Trzymajcie kciuki kochane :)

@Sol to bedziemy trzymac kciuki w przyszly czwartek [emoji173]️, sliczne endometrium juz masz :). Dzieki za cenna informacje o progesteronie, mam tez taka nadzieje, ze tam gdzie ma byc jest go wystarczajaco.

reklama
Do góry