reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
O Matko! Marcysiowa naprawdę kolejna wizyta jest za trzy tygodnie? Tzn, że po mojej wizycie w środę na następną będę tyle czekać, nie przeraża Cię to?

Marcysiowa - mam pytanie a słyszałaś już bicie serduszek?

no wlasnie dziewczyny slyszeliscie juz. ja mam skan w srode i bardzo sie boje

Wszystko mówię. Ja wizytę pierwszą miałam 18.10.2012 i wtedy lekarz potwierdził, że jestem w ciąży i wg niego bliźniaczej. Dzisiaj po 11 dniach byłam na drugiej wizycie i tak WIDZIAŁAM I SŁYSZAŁAM oba serduszka. Wrażenie, że słów brak. Nie do opisania. Potem wizyty będą co ok 4 tygodnie. Ale że bliźniaki to za 3 tygodnie.

Hej babeczki.
Wróciłam do żywych, cała i zdrowa, chociaż łatwo nie było:-D
Przepraszam, że tak długo się nie odzywałam, ale po narkozie tak mam, że zapadam, w tym przypadku, w sen zimowy.
Dzięki Kochane moje, że się martwiłyście.
A więc tak, pobrano 9 komórek, nie wiadomo jakiej jakości, bo teraz embriolodzy muszą je najpierw oczyszczać.
No i jutro kolejny stresujący dzień, bo będą dzwonić z kliniki między 14:00-18:00, co wyhodowali.
Jeśli cokolwiek, to w środę o 11:30 mam transfer.
Ufff. To chyba tyle :-):-D:-)

A tak na marginesie, to nieźle się rozpisałyście. Jak Wy o mnie dbacie i zapewniłyście mi lekturkę na cały wieczór i połowę nocy:-)

Marcysiowa super wiesci. Mi ostatnio powiedzieli ze serduszka to przelomowy okres bo wredy ryzyko poronirnia spada z 20% do 2-3%. Mam nadzieje ze w srode tez zobacze oba zdrowe, silnie bijace serduszka.
Gneralnie to mam okropne mdlosci, i wczoraj w kosciele zemdlalam takze maluszki daja sie we znaki:-) wiec moze to jest dobry znak:confused:
retiolandia a ty kiedy na podgladanko idziesz. O ile dobrze pamietam to tez w srode.

Dzięki babeczki za życzenia!!

Lawendowy to będziesz miała co robić jak się teraz wyspałaś. Mi szybko przeszło. Od razu się obudziłam mimo, że mężowi powiedzieli że jeszcze mogę spać. A on wchodzi i akuku zdziwienie :laugh2:

reklama
Dziękuję Marcysiowa mam nadzieję, że też usłyszę dwa, bo u mnie nie wiadomo było do końca na pierwszej wizycie czy są dwa ludki czy jeden. W takim razie rośnij mamusiu :).

Elala - ja tak jak Ty, w środę idę też troszkę się denerwuję tym bardziej, że oprócz sikania i bólu głowy nie mam żadnych dolegliwości ciążowych, a wszędzie piszą, że jak masz nudności to dobrze, bo to znaczy że beta rośnie.

Do góry