reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Piekny czlowieczek!! [emoji173] Na kiedy masz termin? Bo ja podobnie jak ty, u mnie 10t1d i maly tez ma ok 3.2cm :) Rodze 8.03 ale nie mowila mi ze jest przerosniety i ze bedzie wczesniej :/ Tak czy siak bedzue rybka :) A ruszal sie maluszek? Bo moj skakal i machal raczkami wczoraj :D Wszystko sobie nagralam na tel :) Ale pamiatka!
Ja właśnie jestem 9+5 ! A wg usg 10+5 :) 8 marca termin Ale mówią że wcześniej. Jejku wiesz że nie wiem czy się ruszał jakoś uwagi nie zwróciłam:) bo się zdenerwowałem jak mówiła że przerosniety jest jak na swój wiek :)

Ostatnia edycja:
Ja właśnie jestem 9+5 ! A wg usg 10+5 :) 8 marca termin Ale mówią że wcześniej. Jejku wiesz że nie wiem czy się ruszał jakoś uwagi nie zwróciłam:) bo się zdenerwowałem jak mówiła że przeciśnięty jest jak na swój wiek :)
Nie przejmuj się USG ma granicę błędu około 3 nawet 6 dni wiec rozsądnie biorąc to pod uwagę jest bardzo blisko wieku swojego

Ja właśnie jestem 9+5 ! A wg usg 10+5 :) 8 marca termin Ale mówią że wcześniej. Jejku wiesz że nie wiem czy się ruszał jakoś uwagi nie zwróciłam:) bo się zdenerwowałem jak mówiła że przerosniety jest jak na swój wiek :)
I co jeszcze mówiła o tym, że wyprzedza swój wiek? Mi się zawsze wydawało, że dzieci rosną na początku tak samo a dopiero na późniejszym etapie są różnice. U mnie też jeden maluch wyprzedza faktyczny wiek ciąży ale z wrażenia nie spytałam gina czemu tak jest.

reklama
Zylwia jeszcze raz gratulacje dla dzielnej mamusi [emoji7][emoji7][emoji8][emoji8][emoji173][emoji173] i witamy mała Lenke na swiecie [emoji7][emoji7]

Do góry